Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Kako je Venus zapečatila drugi set. :love: :love: :love: :love: :misici: :misici: :misici:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mene još želudac ubija pa ne znam da li mi je bolje da gledam i da se nerviram, ili da ne ledam i da me izjeda neizvesnost :lol:

Ili da gledam u brojke koje nekad zabodu i po par minuta i da šizim zvog toga, e to mi je najgore :freddy:
By Ulix
Sad kad bi Venus dodala gas i pokazala ovoj ludači gde joj je mesto. :kosa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sava_Savanovic

Mene još želudac ubija pa ne znam da li mi je bolje da gledam i da se nerviram, ili da ne ledam i da me izjeda neizvesnost :lol:

Ili da gledam u brojke koje nekad zabodu i po par minuta i da šizim zvog toga, e to mi je najgore :freddy:
Ja gledam u brojek, ali sad ne mogu da izdvojim samo jedan mec, tj ovaj sa JJ. Ne znam zasto.
Korisnikov avatar
By Oziris
Probaj da zivis sa APSOLUTNOM GOSPODARICOM bilijara, kuglanja i skijanja (ali ne vidi svrhu pricanja o tome satima, niti sad detaljisanja oko toga, jelte), zenom koja 15 god SVAKE srede i subote rekreativno igra odbojku i nikada joj na pamet nije palo da se ozbiljnije pozabavi tim sportom (a jedan je od najboljih tehnicara I've ever seen, a vidjala sam ih vala tokom svog zivota!), koja pliva butterfly tri duzine bazena BEZ problema, tehnicko ne savrseno, ali ODLICNO (ali ne vidi svrhu istoga, i NE VOLI da pliva uopste!).
Dakle, neko ko je dobar prakticno u svakom sportu kog se "do'vati" TAKO prica o tenisu???? Za srce me je ujela!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
A da, Soderling uzeo prvi set 6:1, za samo 25 min. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
3:1 :molise:

Ne dao ti Bog 1. servis, Samanta.
Korisnikov avatar
By Seaman
Pih komsijin signal nista ne valja pa mi koci rezultat. Potrosio sam sate za net. :lol:
By Ulix
Originally posted by Oziris

Probaj da zivis sa APSOLUTNOM GOSPODARICOM bilijara, kuglanja i skijanja (ali ne vidi svrhu pricanja o tome satima, niti sad detaljisanja oko toga, jelte), zenom koja 15 god SVAKE srede i subote rekreativno igra odbojku i nikada joj na pamet nije palo da se ozbiljnije pozabavi tim sportom (a jedan je od najboljih tehnicara I've ever seen, a vidjala sam ih vala tokom svog zivota!), koja pliva butterfly tri duzine bazena BEZ problema, tehnicko ne savrseno, ali ODLICNO (ali ne vidi svrhu istoga, i NE VOLI da pliva uopste!).
Dakle, neko ko je dobar prakticno u svakom sportu kog se "do'vati" TAKO prica o tenisu???? Za srce me je ujela!!!
:wow:

Ona, dakle, nema nikakavu ambiciju i nikakav takmičarski duh, a mnogo talenta. Da čovek poželi da je ošamari. :bic:
Korisnikov avatar
By Sunce
4:1 Pih.

Jelena, mici te noge!
By Ulix
Stosurka već ima set loptu. :hys:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ode prvi set. Nevjerovatno. Pih
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

Ona, dakle, nema nikakavu ambiciju i nikakav takmičarski duh, a mnogo talenta. Da čovek poželi da je ošamari. :bic:
A znas sta je da puknes od muke??? Ceka lopticu oko 3 m iza osnovne linije, da ima vremena da se dobro namesti na forhend, i jako dobro riternira. (Da napomenem - igram na betonu, jer se sada ne krecem uopste dobro, zbog kilograma i operacije prokletog kolena - zbog koje ne mogu da proklizavam, ali iako dosta slabiji nego iz "onih" dana, i dalje mogu servirati 140-150 km/h).

Da li znas kako je pohvatala pokrete???

Forhend i servis sam joj ja pokazala, a bekhend, volej, drajv volej, slajs, i drop - SA YOUTUBE klipova!!!! : :doh: I u okviru nekoga ko se ne bavi time, DOBRA JE!!!!

Da, i pored svega, tenis joj je: "ah, dobro znojenje, kao i svaki drugi sport... Ne dobro kao sex, ali, eto, solidno". :lol:

Da, jesam li napomenula da krajem aprila puni 37 godina???
Korisnikov avatar
By Seaman
E do qrca. Brejk u drugom setu. Pi
Korisnikov avatar
By Oziris
Bas je morala odmah na pocetku... Ne, to je u pitanju - sporedni tereni!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!