Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dechaci, sta vam je, kakvo lomljenje? :shocked:

Ja volim reakcije ala Rafa, Gaske, FedEx, i povrh svega Jeca... :D Mada, jedino bih voleo da Jeca jednom opali reket, mislim da bi tako prevazisla frustracije i dokrajcila onu Prasoli, npr.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Svidja mi se kada lomi taj reket i nervira se, a istovremeno gubi od nase JJ!:kiss:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja obožavam Zveru, posle JJ ona mi je omiljena (ne zbog igre, već je volim kad se nervira) :djavo:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sava_Savanovic
Ja obožavam Zveru, posle JJ ona mi je omiljena (ne zbog igre, već je volim kad se nervira) :djavo:
Shut up, ona dobro igra (JJ style + lil bit agressivity) :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shok: :shok: :shok:

Ljudi!!! Sta se ovo desava sa Venerom???!!! Prasoli ce uskoro da vodi sa 4:2 u 1. setu!!! :rida: :rida: :rida:

Samo sam zbog provere rezultata ukljucio komp i posetio poznati nam sajt, kad imam da vidim ovu stra'otu!!!

:molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Uh, dobro je, izjednacila je Venera, mozda ce i da je brejkne! :eya:

:molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!

Sad je definitivno 4:2! :giljotina:
Korisnikov avatar
By Berserker
Znate šta, zaslužuje Bartoli titulu, koliko god nam bila ogavna... Dobro igra ona.

A istina je da Jeca mnogo bolje igra u poređenju sa početkom sezone...

Na AO je izgubila od Bartoli u 2 seta 64 64, a sada u tri... Pritom da navedem da Bartoli nije mnogo menjala igru od tada... Ma mislim da uopšte nije menjala...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:giggle:

Sad mi je jasno sto nikog nema u ovoj temi, pa Eurosport se upristojio, i konacno prenosi mec sa ovog turnira!

:yay: :yay: :yay:

See U later! :bye:
Korisnikov avatar
By Berserker
Evo sad kad vidim koliko Venus loše igra, i koliko je Jeca bila blizu pobede nad Bartoli, pa Jeca bi pobedom nad Bartoli praktično osvojila turnir :drama:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado:

Da, igrace se 3. set!

GO, GO VENUS!!! :cheer: :cheer: :cheer:

:fige: :fige: :fige:

Mada, moram priznati da mi je bilo zao Bartoli kada je set izgubila duplom servis-greskom! Tim pre, sto je objektivno bila bolja u toku meca! :ozbiljan:

Ali, ako je to put...:P
By Ulix
Venus je napravila 12 duplih servis grešaka. :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
I sad recite da JJ lose igra. Mislim da ce prase biti ispeceno - do ili na US openu.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena je izgubila samo što se u momentu smorila. Da je uspela još par gemova da odira sa početnim optimizmom, lako bi pobedila Prasoli.

Valjda će ovaj Saturn više da ostavi na miru Jecinog Meseca....
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
I sad recite da JJ lose igra. Mislim da ce prase biti ispeceno - do ili na US openu.
Ako nastavi da gradi igru... Ja se nadam finalu US Opena... ajde ove godine bar da tu titulu uzme.
Prošle godine je napravila gomilu dobrih rezultata (dosta turnira sa dobrim plasmanom).
Ove godine trebalo je da se fokusira samo na Grand Slam-ove, pa ajde bar US Open da osvoji, da ne ode mas' u propas'...
Ionako najviše voli US Open i RG :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Cestitke za Bartoli! :durenje:

A Venus, ne znam sta joj bi da igra tako lose... :neznam:

:novine:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by sing&dunum

A Venus, ne znam sta joj bi da igra tako lose... :neznam:

:novine:
Aj tink ic tajm :deda:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Mislis da su je sustigle godinice...? MOze biti, moze biti... :pop:
By Ulix
Ma jok, samo je imala loš dan, menstruacija ili tako nešto. :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, bas mi je palo na pamet jedno pitanje za sve vas! :B

Sta vi mislite, DA LI SE SESTRE WILLIAMS DOGOVARAJU OKO RAVNOPRAVNE "PRERASPODELE PLENA" U MEDJUSOBNIM DUELIMA (IZJEDNACEN SKOR U MEDJUSOBNIM MECEVIMA), ILI NE - DRUGIM RECIMA, IGRAJU AUTENTICAN DUEL SA ZELJOM DA POBEDE PROTIVNICU (BEZ OBZIRA STO JE RODJENA SESTRA NA DRUGOJ STRANI MREZE)?

Unapred se radujem odgovorima! ;)

:sesir:
By Ulix
Ne verujem. Mislim da je možda Venus malo popustljivija prema Sereni zato što je mlađa - sama je pričala da teško podnosi da je gleda kako gubi - ali ne mogu da zamislim da Serena bilo kome prepusti bilo šta, pa čak ni svojoj rođenoj sestri.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hvala ti na brzom odgovoru! :poklon:

Da... Pih, onda mi to nije za utehu kad je u pitanju rezlutat njihove medjusobne bitke na poslednjem Wimbledon-u! :(

Ustvari, ja verujem cas u jedno cas u drugo, u zavisnosti od toga koja pobedi. :lol: Kada pobedi Venera (a uvek snazno navijam da savlada svoju "malu" sestru:D), onda ponosno mislim - pa da, bolja je! :lol: A kad se desi gore pomenuta situacija, onda kazem sebi i svima na sav glas sirim - ma, bre, vidi se da se dogovaraju, bas su providne! :smeh:

:pivce:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!