Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Nadam se da JJ i Ana vise nece igrati na ovom glupom takmicenju.
Korisnikov avatar
By Seaman
Bzv :( ali stvarno mi je bilo drago jer su bile nasmijane i raspolozene. :)

Bice jos prilika. :sigh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma nisu zbog Ane, imala je dobrih poteza, jednostavno nisu vise mogle.
Korisnikov avatar
By mmiki
Od dubla nisam ni ocekivao... Ali generalno je Ana uprskala oba singla.
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa jeste, JJ je dala sve od sebe i sve uradila kako treba. Nije mogla jos i dubl sama da odigra :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Jesu vala, zbog Ane su pukle!!!

Onoliko gresaka, onoliko spucanih lopti u mrezu i nekontrolisanih udaraca u out!!! Neoprostivo!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By disaster blue
Bez obzira na sve..Ana je igrala bolje dubl.. :)
ali vise volim Jelenu :lol:
inace...ako nista drugo bar su bile dobro raspolozene..i mnogo slatke :D
Korisnikov avatar
By IriS
dubl su obe igrale očajno, tako da ne bih ja baš rekla da je zbog Ane.

ali zato su ceo meč protiv Ruskinja izgubile zbog Ane. ako je ona zadovoljna ONAKVOM igrom, nek slobodno prestane da se bavi tenisom. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Marvin
Dobro, bar smo videli da je Jelena vratila igru...
Koju bi sad mogla u Indian Wellsu i Majamiju da pokaže...
By cumpig
fak mi ako ovo stvarno nisu bile najbolje jj partije posle moskve '08 :leviathan:
prvi set je bio skoro pa besprekoran! koji riterni, hesuse! koji izlasci na mrezu! a tek servis!
drugi set je ocekivano poklonila, znate kad? kad je na stolici na 3:2 pocela da djuska uz Eye of the tiger i da gricka bananicu iz Vranjeseve ruke (mali off, ali i ja bih iz njegove ruke gricnuo nesto :wink: )
cini se da joj je ovaj fed kup savrseno dosao za bildanje samopouzdanja u kljucnom trenutku!

steta sto i anci nije iskoristila momenat, ali preko 50ue na svakom mecu od dva seta je ipak waaay too much :(
sreca u nesreci gledanja na netu je ta sto sam imao profi komentar, valjda ekipa iz eurosporta (mercer i neka zena), pa sam cuo koji joj tretman predlaze ona: kaze da bi je zatvorila u sobu sa ogromnim ekranom i ubila bi je pustajuci joj njene stare igre, cak bi joj i hranu uskratila dok se ne urazumi :dina: i jos bi je slala na tier4 , pa cak i na celendzer turnire. a dok je trajao dubl odusevljeno je rekla da bij joj naredila obavezne dublove sa jecom u beogradu koji su joj konacno vratili osmeh :ogledalce:

stvarno je steta sto smo morali da igramo unapred izgubljeni dubl, ali je ipak bilo neopisivo zadovoljstvo gledati ih zajedno :leviathan: :leviathan: svejedno sto su znale da nemaju sanse, pozitivni pristup ih je doveo skoro do ulaska u treci set ( ne bih da se bunim, ali ana je stvarno i tu uglavnom zakenjavala situaciju :smirk: )

sta igraju seldece, nije valjda da su prijavile pariz?????
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne, igraju u Dubajiu.

Ulix ce se oduseviti predlogom te komentatorke. :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
jbg
pukli smo
:(
mada, da budem skroz iskren, nisam ni ochekivao da prodjemo rusiju :gatara:

jeleni svaka chast :hail2:

ana je na momente igrala ok, ali to na zalost nije dovoljno. barem protiv rusije
Korisnikov avatar
By Berserker
komentar moj na fed cup:

na terenu su postojale 2 ruskinje i jedna srpkinja - Jelena Janković...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja mislim da ne treba da pravimo frku oko ovog. Ana ce na sledecem turniru igrati neuporedivo bolje. I treba da igra. Glupost je trositi se na fed cup takmicenjima.

A secate se da je osvojila Indian Wells? :hail: Kako je tada igrala. :hail:

Po meni, najvaznije je da nije u depresiji i da ne unistava sebe.

Da sam na Jeleninom mestu, zacrtao bih sva 4 GS-a. Sve ostale turnire bih tretirao kao pripremne, ali na GS bih igrao 100 %. Bez povreda, izvlacenja, vezbao bih da budem ofanzivan do bola.

Doduse, ovo je mnogo lako napisati. I da vezba ofanzivu, igracica preko puta to takodje zna. JJ nije snazna, kako i sama istice, poput nekih igracica. Ma i ono luce Cirstea ima jace udarce. :roll:
By Ulix
Originally posted by Sunce

A secate se da je osvojila Indian Wells? :hail: Kako je tada igrala. :hail:
:love:

Jao sećam se. I ne samo Indian Wells, već i AO 2008, ono polufinale protiv Hantuhove, kako se vratila posle izgubljenog seta. Maestralno. :wow:
Sada nema ni trunku te vere u sebe.
Korisnikov avatar
By Lunja

Slika
Ko je ova kreatura u crno-belo-crno-beloj instalaciji??? Na slici je levo od Bobe.

I jos te cokule! Izgledaju k'o one cipele sto su nekad davno nosile cistacice. :)

:mete:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bojana Jovanovski. Ona je 3. teniserka Srbije.

Te cipele su "IN" trenutno. :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa pazi, znam ko je Jovanovski, cak sam je i video na par fotki. Ali u ovakvom izdanju je neprepoznatljiva.

t r a s h

:plavuso:
Korisnikov avatar
By spliff
kada je zreb?
hvala bogu da ne mozemo da dobijemo belgiju
By Kragi

...gde ste da branite cast riba od KgCS3? On ribe prezire. Non-stop se duva sto je jebena, da prostite, devica. :odbij:
a da dunes ti malo tom kgcs3? :D :D :D

elem, jeleni izdrzase ledja :sweet:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni jedino nije jasno zašto se ama baš svaki fed i devis igra u Areni?

Koliko vidim u drugim zemljama to lepo šeta okolo po manjim gradovima, da svi mogu da vide... još budu i manji prostori...
A ona Arena onako ogromna... OK da je finale, pa da se misli da će se napuniti... ali ovako... bezveze :neznam:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!