Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
da, prilicno arogantan stav, kao "evo me, pojavio sam se, dajte mi zlatnu medalju".... i meni je zbog toga pomalo drago sto je drugi...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mislim da je Plušenko klizao ispod (svog) proseka. Pri većini skokova mu je rotacija bila van ose, tako da ni taj četvorostruki nije mogao mnogo da mu pomogne.
Korisnikov avatar
By Oziris
Vala ni Evan nije bio impresivan... No, moguce je da sam subjektivna...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
eh, da je Joubert otklizao kako zna i ume..... isto mu se desilo i u Turinu pre 4 godine... raspad sistema... kako moze na svetskom prvenstvu da otkliza savrseno i osvoji zlato, kako moze na osam pojavljivanja na evropskom da osvoji osam medalja, a ne moze na Olimpijadi da pokaze ni delic od svoje vestine? zar je trema toliko drugacija i veca na Olimpijadi?.... kao, ako sad zeznes, imas priliku da popravis tek za 4 godine... da li je to u pitanju, ne znam... ali bas steta... bilo bi sigurno uzbudljivije
Korisnikov avatar
By shishmish
meni su se svideli japanci...
i onaj psiho klinac sto mu je pukla pertla i onaj sto je bio treci
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Oziris

Vala ni Evan nije bio impresivan... No, moguce je da sam subjektivna...
...nisi subjektivna-đa skokovi,đa muzika...

...završio sekund pre kraja muzike...

...toliko se radovao kad je završio,da je samo po sebi već to sumnjivo...

a razlika zmeđu njega i pluščenka bod i po...pazi da nije...:kuckuc:
Korisnikov avatar
By deran
...i da,pod hitno SVI kod zglavnog fLizera,al baš svi-lele,koja katastrofa...:povez:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dzelajza Rouz

Meni je malo žao Džonija Vira. Sudije su seronje.
A baš je bio sladak sa onim venčićem od ruža na glavi. :)

Btw, jeste li snimili one njegove tropr'sne religiozne momente? :giggle:
...da,i to pravoslavne,dok je sa tarasovom рассказ в русский...:giggle:
Korisnikov avatar
By deran
...i za kraj ovog javljanja... :volinevoli:

najbolja muška egzibicija na ledu ikad...

''

(pažnju obratiti na deo od 2,34 kad kreće moonwalker;prim.aut.... :D )
Korisnikov avatar
By Oziris
Aaahhhh, Jagudin... (Ne racunajuci ovu njegovu egzibiciju) Meni je i dalje njegovo klizanje na "Winter" muzickoj temi najbolje musko klizanje ikad... :love:
Korisnikov avatar
By zboO
@ Oziris :up:

Yagudin bio i ostao numero Uno!

A sto se tiche duela izmedju Plusenka i Ivana Lajsaceka (koji je sve sve ali ocigledno nikakoo amer) malo je reci da su sudije debelo uticale na raspored medalja. Koliko kod da Rus nije bio tehnicki preko 100 posto savrshen bio je dobar koliko i prvoplasirani pa cak i za nijasnu bolji (moje skromno misljenje :D ) Ako su se gledale nijanse onda je cetvorostruki okret koji je jedino Plusenko odradio uspesno ipak trebalo da donese bod vise rusu.

I ok, sve mi je bilo ok i prihvatljivo dok ono usrano govno iz USA-a na pitanje da li će braniti titulu 2014. godine u ruskom Sočiju izjavio da "nije siguran da bi tamo voleli da ga vide", ali "da je sve moguće, ako mu ta zemlja odobri vizu".

...ne budalo nece nijednom ameru dati vizu, ucestvovace samo pravoslavci iz celog sveta i po koji izabrani evropljanin!! jebeni americhki degenerik.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Yu-Na Kim kraljica na ledu :leviathan: za nju treba uvesti posebnu, dijamantsku medalju, posto je bila toliko ispred svih ostalih da mi je pojam "zlatna medalja" nedovoljan da je opisem... Juzna Koreja dakle zlato i svetski rekord

srebrna Mao Asada iz Japana, a bronzana Kanadjanka

Kanadjani uzeli i zlato u plesnim parovima: Tessa Virtue/Scot Moir - za mene veliko iznenadjenje.... srebrni Amerikanci Davis/White - jos vece iznenadjenje.... a bronzani Rusi Oksana Domnina/Maxim Shabalin - od njih sam ocekivala zlato....

ako neko nadje neke snimke sa olimpijade, slobodno ih postavljajte... ja ne znam zasto, ali nista ne mogu da nadjem :(
Korisnikov avatar
By deran
autorska prava,valjda...ja niš' nisam gledo...:povez:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
e, da znas da jeste to... sad mi je poslala sestra iz Kanade linkove za klizanje i nijedan ne radi, pise: this content belongs to CTV which has blocked it for your country... ili tako nesto.... e, jbg!!!
By Storm
Svetsko prvenstvo nisam stigao da gledam, ali evo danas sam opet primetio britanski (tj škotski) par Šined i Džon Ker i mogu da kažem da su oni nešto posebno.
Korisnikov avatar
By Oziris
A ne znam ni sama zasto, meni nekako prirasta srcu Laura Lepisto... Znam da ima tehnicki mnogo boljih od nje, ali mi je taaakkkoooo lepa na ledu, toliko gracioznosti ima u svakom pokretu, njene rotacije (kad su uspesno izvedene) su predivne, sve sigurnija je u sebe, i... Ma ne znam, sva mi je :love: :D
Korisnikov avatar
By Madonna
divni su, obožavam da gledam kad uvatim, klizači su HOT :drkanje:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
e evo nesto sto sam nasla - prvo Sinead i John Kerr - ali odgledajte do kraja, ja umalo nisam iskljucila cim su zavrsili, jos se pitam sto snimak traje tako dugo, jer samo nesto komentatori (na japanskom) brbljaju... ali posle tog brbljanja ide nesto veoma interesantno :D

''
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Evo rezultata sa svetskog prvenstva za one koji su ga propustili (kao ja :D )

dame
1. Mao Asada (Jap)
2. Yu-Na Kim (Kor)
3. Laura Lepisto (Fin)

muskarci
1. Daisuke Takahashi (Jap)
2. Patrick Chan (Kan)
3. Brian Joubert (Fra)

plesni parovi
1. Tessa Virtue/Scot Moir (Kan)
2. Meryl Davis/Charlie White (SAD)
3. Federica Faiella/Massimo Scali (Ita)
(5. Sinead Kerr/John Kerr (Vel. Br.) - najbolji rezultat do sad)

sportski parovi
1. Pang Qing/Tong Jian (Kin)
2. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy (Nem)
3. Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov (Rus)

Dosta lose su prosli Evropljani ove godine - 1 srebrna i sve 4 bronzane medalje - sve ostalo u Severnu Ameriku i Aziju
Korisnikov avatar
By nsBeckie
evo malo i mog ljubimca u muskoj konkurenciji - konacno lepo otklizano (dugi je mogao i bolje, ali dobro, ipak medalja je medalja--bitno je da se vratio nakon katastrofe na Olimpijadi)

kratki program
''

dugi program
''
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran

ovo sad pišem bRez da sam video kako su klizali pluščenko,evan & company,ali osećam neko pakosno zadovoljstvo što je jevgenij drugi... :evil:

po tekstovima raznoraznih novina čitam da se ponašao ko nedodirljiva zvezda... :drama:
I ja.

A i od kada sam saznao da je Lysacek hrišćanin pravoslavac - još sam više navijao za njega.

Nismo se vidjali tih dana pa vam nisam rekao da sam ga video u Ruskoj kući...(Evgenia, ne Evana)

Briana je bilo mučenje gledati....malog Chana isto.

Kratak program Joannie Rochette sam otplakao, odavno me u sportu nešto tako nije potreslo.
Korisnikov avatar
By deran
eh,ja sam se pokajao zbog ovog posta-kad sam pogledao kako su klizali,mislim da su mu ukrali medalju...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsBeckie

Evo rezultata sa svetskog prvenstva za one koji su ga propustili (kao ja :D )
Ja sam totalno propustio. Nisam ni znao da je u toku.

Rezultati...ok mi je da su se žene zamenile...Da su se Patrick i Brian povratili...Parovi očekivano...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran

eh,ja sam se pokajao zbog ovog posta-kad sam pogledao kako su klizali,mislim da su mu ukrali medalju...
Kome ukrali? Plusenku?

Ja naravno nemam sudijsko oko...sve te fore koje se gledaju..

Ali mi je kao krajnjem korisniku Evan bio mnogo bolji.
Korisnikov avatar
By deran
meni suprotno-i kasnije sam čitao neke analize,i većinom vuku na to šta sam napisao-da je rus pokraden...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!