Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGZasto?
Odloženo za 14. mart:Inter - Ajaks
Originally posted by ZvezdasBGBarsa - Celzi 2-3
Barselona - ?elsi -2
Viljareal - Glazgov Rendžers - 1
Juventus - Verder - 1
Ajmo ostali prognoze?![]()
Originally posted by KupperSad cu da zakljucam temu, pa se slikaj! Provokatoru!
Ovo je jace od mene ! Yes
Kakav ofsajd, kakvo zaledje, sramota. Penal? Aha....
Mislim, sta reci? Ronaldinjo je kralj, Celzi veceras pojma nije imao, tj. pokazao se tacno kakav je cim izadje van Ostrva.
Dakle:
Barselona - Celzi 1-1 (Barsa ide dalje)
Juventus - Verder 2-1 na misice (Juve ide dalje zbog gola vise u gostima)
Viljareal - Rendzers 1-1 (Vilja ide dalje isto zbog gola vise u gostima)
Moji favoriti su prosli.....mislim, neciji su morali:)
Originally posted by ZvezdasBGOsnovan pre 100 i nesto godina. Znam ja to. Ali 'instant' mislim na ulaganje. Nista se ne moze preko reda. Zaista. Evo, (pisao sam o tome) i taj Watford koga je svojevremeno kupio Elton Dzon, je za sedam godina prosao sedam liga, usao u UEFA Kup, bio u polufinalu, jos nekoliko sezona se vrteo u Premijeru i otisao nazad. Tek sad ide pravim putem.
E sad i ti "instant klub". Koliko treba jos Celsi da se dokazuje? Pa nije klub juce osnovan.
Originally posted by ZvezdasBGPa sta mislis kako cu ja sutra da se osecam kad Arsenal pocne da brani 1-0. Jebi ga, kad se lozimo. I slusaj, ako Arsenal ne prodje, da ti nije palo na pamet da me zezas. Bicu u depresiji, sigurno. Mislim, bio bih:)Originally posted by KupperGledacu. Ako nista drugo bar hladnije glave. Brate zesce sam se smorio veceras....
Zvrle, odgledaj celu Juve-Verder. Jeste smor Juve ali je utakmica bila fenomenalna, 10 puta kvalitetnija od Barsa-Celzi.
Originally posted by KupperPazi, moras priznati da nije isto ocekivati pobedu Celsija i Arsenala koji ne zna gde je.Originally posted by ZvezdasBGPa sta mislis kako cu ja sutra da se osecam kad Arsenal pocne da brani 1-0. Jebi ga, kad se lozimo. I slusaj, ako Arsenal ne prodje, da ti nije palo na pamet da me zezas. Bicu u depresiji, sigurno. Mislim, bio bih:)Originally posted by KupperGledacu. Ako nista drugo bar hladnije glave. Brate zesce sam se smorio veceras....
Zvrle, odgledaj celu Juve-Verder. Jeste smor Juve ali je utakmica bila fenomenalna, 10 puta kvalitetnija od Barsa-Celzi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!