Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spliff
i heart beckham :love:
Samo zbog toga si se opredelio za Real?! :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Btw. B92 veceras prenosi Barsu-Clesi. Prenos pocinje u 20:35 h, dok ce snimak tekme izmedju Juventusa i Verdera biti emitovan u 0:10 h.

Sutra ide prenos Arsenal-Real takodje u 20:35 h, dok ce snimak tekme izmedju Milana i Bajerna biti emitovan u 0:10 h.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Odloženo za 14. mart:Inter - Ajaks
Zasto?
Barselona - ?elsi -2
Viljareal - Glazgov Rendžers - 1
Juventus - Verder - 1

Ajmo ostali prognoze? :D
Barsa - Celzi 2-3
Viljareal - Glazgov 1-1, X-1
Juventus - Verder 1, X

Tako sam se kladio pa cemo da vidimo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ovo je jace od mene ! Yes

Kakav ofsajd, kakvo zaledje, sramota. Penal? Aha....

Mislim, sta reci? Ronaldinjo je kralj, Celzi veceras pojma nije imao, tj. pokazao se tacno kakav je cim izadje van Ostrva.

Dakle:

Barselona - Celzi 1-1 (Barsa ide dalje)
Juventus - Verder 2-1 na misice (Juve ide dalje zbog gola vise u gostima)
Viljareal - Rendzers 1-1 (Vilja ide dalje isto zbog gola vise u gostima)

Moji favoriti su prosli.....mislim, neciji su morali:)
Korisnikov avatar
By broX
pa da nije bio penal ne bi ti prosao tiket:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam prosao, Vilja nije pobedila. I Preston i Vulfsi.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Ovo je jace od mene ! Yes

Kakav ofsajd, kakvo zaledje, sramota. Penal? Aha....

Mislim, sta reci? Ronaldinjo je kralj, Celzi veceras pojma nije imao, tj. pokazao se tacno kakav je cim izadje van Ostrva.

Dakle:

Barselona - Celzi 1-1 (Barsa ide dalje)
Juventus - Verder 2-1 na misice (Juve ide dalje zbog gola vise u gostima)
Viljareal - Rendzers 1-1 (Vilja ide dalje isto zbog gola vise u gostima)

Moji favoriti su prosli.....mislim, neciji su morali:)
Sad cu da zakljucam temu, pa se slikaj! Provokatoru! :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I pored toga sto ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da moj Celsi ne ide dalje, objektivno Barsa je zasluzila prolaz. Imaju briljantne pojedince (Ronaldinjo, Eto) i ono sto nikad nije funkcionisalo u Realu, u Barsi ide kao po loju. Da je Crespo uspeo da realizuje onu priliku kad je usao, sa ovim penalom izborili bi smo pat poziciju...ovako....:(
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vala Juve je trebao da pukne! Picka mu materina smorna, SMORASTOG LI KLUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :mad:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma ne provociram:P Ali, nemoj to - da je Krespo, da je ovo...pusti. Poraz je poraz i kraj. Barsa je bolja za koplje u svemu, iskreno. Vidi se iz aviona. Rekao sam ti da ne volim Barsu nesto posebno ali isto sam ti rekao da ne volim instant klubove.

I molim te, ne pricaj o 'penalu'. I sam znas da je iz ofsajda covek JASNO isao na loptu. Penal?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E sad i ti "instant klub". Koliko treba jos Celsi da se dokazuje? Pa nije klub juce osnovan.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Revanš utakmice osmine finala Lige šampiona koje su odigrane u utorak imale su o?ekivan epilog. U derbiju ove runde takmi?enja, Barselona i ?elsi su odigrali nerešeno, a zahvaljuju?i pobedi u Londonu, dalje su se plasirali Katalonci. Malo toga lepog viðeno je na Kamp Nou, baš kao i u prvom susretu. ?elsi je imao prividnu inicijativu, ali nije stvorio gotovo nijednu ozbiljnu priliku za gol, dok je doma?inu nova Ronaldinjova majstorija bila dovoljna za overu plasmana meðu osam najboljih.

Viljareal je u nervoznoj utakmici izvukao nerešen rezultat sa Rendžersima, koji su se prikazali u boljem svetlu nego što se moglo pretpostaviti i "žuta podmornica" se samo zahvaljuju?i dobroj igri u Glazgovu našla u ?etvrtfinalu.

Juventus je po ko zna koji put bio miljenik sre?e. "Stara dama" se možda i pomalo nezasluženo našla u daljem takmi?enju jer je Verder pokazao da je, u najmanju ruku dostojan protivnik. Tim iz Bremena je vodio sve do 65. minuta, a do dva minuta pre kraja je imao rezultat koji ga je vodio dalje. Meðutim, usledila je velika greška golmana Vizea koji je u padu ispustio loptu, najbliži joj je bio Emerson i prvak Italije je ostao u trci za osvajanje trofeja.

Rezultati utakmica odigranih u utorak:

Barselona - ?elsi 1:1 (0:0)
Ronaldinjo 78' - Lampar 90'(pen)

Juventus - Verder 2:1 (0:1)
Trezege 65', Emerson 88' - Miku 13'

Viljareal - Rendžers 1:1 (0:1)
Aruabarena 49' - Levenkrands 12'
Korisnikov avatar
By Kupper
E sad i ti "instant klub". Koliko treba jos Celsi da se dokazuje? Pa nije klub juce osnovan.
Osnovan pre 100 i nesto godina. Znam ja to. Ali 'instant' mislim na ulaganje. Nista se ne moze preko reda. Zaista. Evo, (pisao sam o tome) i taj Watford koga je svojevremeno kupio Elton Dzon, je za sedam godina prosao sedam liga, usao u UEFA Kup, bio u polufinalu, jos nekoliko sezona se vrteo u Premijeru i otisao nazad. Tek sad ide pravim putem.

Prosto se ne moze kupiti sve sto vredi i samo da cekas rez. (Real npr.) Cak verujem da je West Ham, da je ostao sa Lampardom i uz jos nekoliko pojacanja, doziveo mnogo veci uspeh. A sa novcem oni nikad nisu imali problema.

Zvrle, odgledaj celu Juve-Verder. Jeste smor Juve ali je utakmica bila fenomenalna, 10 puta kvalitetnija od Barsa-Celzi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Zvrle, odgledaj celu Juve-Verder. Jeste smor Juve ali je utakmica bila fenomenalna, 10 puta kvalitetnija od Barsa-Celzi.
Gledacu. Ako nista drugo bar hladnije glave. Brate zesce sam se smorio veceras....
Korisnikov avatar
By broX
evo pocela je na B92:kafa:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Samo pregled. Kompletan snimak ide za pola sata...
Korisnikov avatar
By Kupper

Gledacu. Ako nista drugo bar hladnije glave. Brate zesce sam se smorio veceras....
Pa sta mislis kako cu ja sutra da se osecam kad Arsenal pocne da brani 1-0. Jebi ga, kad se lozimo. I slusaj, ako Arsenal ne prodje, da ti nije palo na pamet da me zezas. Bicu u depresiji, sigurno. Mislim, bio bih:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Pa sta mislis kako cu ja sutra da se osecam kad Arsenal pocne da brani 1-0. Jebi ga, kad se lozimo. I slusaj, ako Arsenal ne prodje, da ti nije palo na pamet da me zezas. Bicu u depresiji, sigurno. Mislim, bio bih:)
Pazi, moras priznati da nije isto ocekivati pobedu Celsija i Arsenala koji ne zna gde je. :D
Mada realno znam da je Barsa verovatno najmocniji klub na svetu. Bar zasad. Brate jes video sta radi Ronaldinjo. Onaj je rodjen sa loptom....Bruka
Korisnikov avatar
By Kupper
Slusaj decko, Arsenal malo odmara posle velikih uspeha jer im se moze. To je cela filozofija:snob:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Slusaj decko, Arsenal malo odmara posle velikih uspeha jer im se moze. To je cela filozofija:snob:
Odmara? :smeh: Nesto im mnogo dugacak taj "godisnji". :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nego zivo me zanima, moze li Benfika dalje. Sta mislis?
Korisnikov avatar
By Kupper
Plasim se da moze. Ozbiljno. Bolji su nego u poslednje 2-3 sezone.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A sto se "plasis"? Mislis da ne bi bilo zanimljivo da se vec sad iz trke izbaci branilac titule? :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa ne bi. na stranu sto volim Liverpul i Engleze uopste, ipak mislim da je Liver mnogo bolji i 'zanimljiviji' partner ostalima. Mada, sad mi je vazno samo da moji :snob: -ovi prodju Real.
Korisnikov avatar
By broX
Al' ce Kupper veceras da slavi
a i ja cu Milan je prosao:hail::B
By Paris
Milan prosao :klap: steta za Real :( Beckham je imao neverovatno losu frizuru :down: a i igrao je lose :vruce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Hocu vala....Ko je jedini predstavnik u Ligi ostao sa Ostrva? Slusam:snob:

Briga me za Real, navijao bih za njega da je igrao protiv (skoro) bilo koga, ali takvi igraci, ej??? Pojma nemaju. I opet se pokazalo KO JE TJERI ANRI i zasto je najbolji fudbaler na svetu.

Zao mi je Liverpula, mucili se sirotani i Benfika ide vise nego zasluzeno. Mozda mi je i malo drago jer volim Portugalce.

To sto je Milan prosao nkoga ne treba da cudi. Ko se seca kad taj klub nije bio carski (iako ne volim njihovu igru)? Milan treba da bude recept za sve ostale. Godinama i godinama u vrhu, na bilo kom nivou. Klupcina. A jos vise me raduje to sto nemacka vise nema predstavnika u Ligi.

Lion? Pa samo se pokazalo koliki je, poslednjih godina, uspeh klupskog fudbala u Francuskoj i koliko se ravnopravnije ulaze. Do pre desetak godina (do Olimpika) postojala je samo reprezentacija, sad svi treba da drhte. PSV je izgubio visokim rezultatom ali uopste nije bio los. Ustvari, PSV uvek igra svoju igru, na istom nivou.

Dakle:

Arsenal - Real 0-0
Lion - PSV 4-0
Liverpul - Benfika 0-2
Milan - Bajern 4-1

Ceka se Inter - Ajaks pa da kompletiramo.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!