Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sava_SavanovicHajde ovde da raspetljamo-da li je linijska to SAMA prijavila,ili ju je GLAVNA zvala da je pita šta/što je Serena vikalaVilijamsova je linijskom sudiji zapretila rečima "kunem ti se bogom uzeću ovu lopticu i zabiću je u tvoje grlo, jel čuješ? Kunem se bogom", rekla je Vilijamsova nakon što je sudija dosudio prestup kod drugog servisa pri rezultatu 5:6 i 15:30.
Nakon što je linijski sudija (inače azijatkinja) to prijavio glavnom, Vilijamsova je dodala: "Nisam rekla da ću te ubiti, da li si ozbiljna?"
Originally posted by deranGlavna ju je zvala... meni je delovalo da linijska ne bi ni prišla da je ova nije zvala.Originally posted by Sava_SavanovicHajde ovde da raspetljamo-da li je linijska to SAMA prijavila,ili ju je GLAVNA zvala da je pita šta/što je Serena vikalaVilijamsova je linijskom sudiji zapretila rečima "kunem ti se bogom uzeću ovu lopticu i zabiću je u tvoje grlo, jel čuješ? Kunem se bogom", rekla je Vilijamsova nakon što je sudija dosudio prestup kod drugog servisa pri rezultatu 5:6 i 15:30.
Nakon što je linijski sudija (inače azijatkinja) to prijavio glavnom, Vilijamsova je dodala: "Nisam rekla da ću te ubiti, da li si ozbiljna?"Mislim da je to vrlo bitno...
I ko je bila glavna sutkinja?
Originally posted by F8LeSSLouise Engzell
LJUDI KO JE BIO SUDIJA NA MEČU SERENA // KLAJSTERS ??
Originally posted by IriSMore... Allez, Novak!
kako Federer priča nemački![]()
dakle čovek tečno govori tri jezika (da ja znam)![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!