Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Nemam reči. :wow:

+

Serena je pohvalila Kim na konferenciji! :drama:

PS

Marvine, ako nisi gledao, upišaćeš se od sreće. :giggle:

PPS

Sva ova neodređenost je zbog Lunje koji je zamolio da se ne otkriva previše. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
kakav užas.

kakav skandal. katastrašno!

no, BRAVO za Kim! :cheer:
By Ulix
Nadam se da će pobediti Voznjacki! Jer ako je ovako pobedila Serenu, još kako može i Voznjacki. :rock:
Korisnikov avatar
By IriS
a što nas Lunja tera da budemo u neizvesnosti kad sve ima da se vidi na youtube? :rida:
Korisnikov avatar
By IriS
btw, sad ide snimak na Eurosportu :cheer:
Korisnikov avatar
By Marvin
AAAAAAAAAAAAAAAAAA

:drkanje: :drkanje: :drkanje:

Jao, tresem se, evo ruke mi drhte, najozbiljnije.

Kakva sreća, kakva sreća! :yay:

(nisam gledao sinoć i nisam vas ni čitao ovde, sad pogledao snimak)

Kuuuučkoooooo! You're Going Down!

:evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
:drama:

E, sad ovo da joj bude kraj karijere!
To sam čekao! To sam želeo. :fige:
Sad mediji da joj unište život! Pa kazna od wta toura, pa sve tako....

Aaaahhh :drkanje:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Lunja
Voleo bih da svi koji su prespavali ovaj SKANDAL, sutra ujutru pogledaju reprizu, pa da se iznenade. :mjuza:
Pa kad je snimak ?? :rida:
Korisnikov avatar
By Marvin
Propustio si.
Ajoj šta si propustio...

Doduše, brige nemaš.
Najbitinijih 30 sekundi meča ćeš narednih godina videti još puuuno puuuuno puta.

Uf, idem da pripalim jednu da se smirim :cigareta:
Korisnikov avatar
By Berserker
AKO NE BUDE 85% MEČA NA YTUBU, IMA SVE DA OTERAM U KURAC I DA NAVIJAM SA SANIU MIRZU i MARION BARTOLI

Ovo je strašno... Pa kad je počeo meč, enivej? JA mislio da su pomerili za drugi dan...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by F8LeSS
Originally posted by Lunja
Voleo bih da svi koji su prespavali ovaj SKANDAL, sutra ujutru pogledaju reprizu, pa da se iznenade. :mjuza:
Pa kad je snimak ?? :rida:
evo ti ''
Korisnikov avatar
By svejedno
jbt, ladno sam uspeo da zaspim oko 5 min pre ovoga...xa.

..

Puce Serena, lol.

Btw, bravo za Kim. Medju zenama mi favorit jos od unistenja prve Viljamovke.

..

Kad su danas muski mecevi?
Korisnikov avatar
By IriS
u 18h su Nadal i Del Potro, a posle njih Fed i Nole.

a posle njih Kim :love: i Karolina
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

Jbt, ovaj klip je stvarno skandalozan!!!

:rida: :rida: :rida: Nisam gledao meeeeec, buaaaaaaaaaa... :usamljen:

A, kada je snimak???!!! :fige:
Korisnikov avatar
By IriS
bio je snimak malopre. ako ne bude padala kiša danas u New York-u, nećeš ga više videti :eevil:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by IriS
evo ti ''

JEL TO ONA NJOJ REKLA DA ĆE JE UBITI?! :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
ma, šta god da joj je rekla, bilo je u afektu. sve frustracije, zbog nemoći koju je pokazala noćas, je istresla na toj jadnoj ženi. i što je najgore, nije mogla da prestane, no se vraćala po još. :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hihihih, vredelo je ostati budan!!! Kakav spektakl!!! Izgubila ****** i to na KAKAV način :lol:

In your face bitch!!!!

mod edit
Korisnikov avatar
By IriS
e, hajdmo bez rasističkih komentara.
Korisnikov avatar
By Marvin
Q. On court it was picked up where you said, I would never say such‑and‑such to you.

SERENA WILLIAMS: Because I think she said I would kill you, and I was like, What? I was like, Wait a minute.

But then I had misheard. She had never said that. So that was just something ‑‑ I was like, Whoa. Because I was like, Wait a minute. Let's not ‑‑ because I'm not that way. So.

She was like, No, I didn't say that. She said something else. I said, Oh, okay. I get it. And I was totally fine, because at that point I realized I got a point penalty and it was match point.

What can I do? I'm not going to complain. It was what it was.

Q. What did she say you said?

SERENA WILLIAMS: I don't know. Like I said, I wasn't there. I was actually at the baseline preparing my serve, and I think maybe she went to the umpire at that point. Actually I didn't even see her walk over to the umpire, so I have no idea what she did.
By Ulix
@Iris: Uze mi reč iz usta.
Korisnikov avatar
By Berserker
E sad preostaje Sereni da uradi isto što i sa Indian Wellsom - da ignoriše turnir :zavera: :lol:

mod edit
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sve u svemu, Guzana se ponela onako kako je i za ocekivati od nje... :evilgiggle: :evilkiss:

Mozda mi je pomalo zao (iako je sled dogadjaja na 2 mec lopte, a posle njene reakcije, bio neizbezan), sto poslednji poen Kim :love: nije osvojila nekom ubojitom dijagonalom ili nekim pasing-sotom... :spin:

No, bilo je kako je moralo biti... :bouncy:

GO GO KIM!
:superheroj:

:cheer: :cheer: :cheer:
By Ulix
Meni uopšte niste jasni, kao da je sudiju gađala reketom u pljunula je u facu. Bila je frustrirana, izvikala se i gotovo. Ni prvi ni poslednji put da se to desilo. I sama je na konferenciji za štampu rekla da ne sumnja u sudijsku odluku i da je prosto bila besna u tom trenutku, pretpostavljam više na sebe nego na sudiju.

I meni je žao što se meč tako završio. Ali ne mislim da je Serena sad napravila ne znam kakav skandal.
Korisnikov avatar
By IriS
ispao je skandal samo zato što je to bio meč poen, i ništa više.
By Ulix
Meni je bilo smešno što je prvo prevrnula očima, onda otišla do nje i izvikala se, onda se vratila da servira, pa se okrenula i opet vikala, pa kad je ova krenula da se žali, onda je opet nešto vikala i mahala reketom. :roflmao:

Smešno mi je zato što tačno vidim sebe kako radim istu stvar. S tim da bih je ja verovatno udario reketom, bez obzira da li je u pravu ili nije. Bes je morao nekako da izađe.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Moda zato sto niko nikad nije video (sad se projektujem :shmi: ) da teniser/ka prete reketom k'o bejzbol palicom linijskom sudiji... :D :D :D

Navikli smo eventualno na izlive besa prema glavnom sudiji, naravno lomljenjem reketa, i jednom prema jadnom cvecu :( (kada ga je luda Safinijana pokosila, jednom, pa jos jednom - da se uveri da je obezglavljeno :shamar: )...

Meni je ovo presedan, zato je poprimilo razmere "skandala"... :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Iris i Ulixe, ne umanjujte mi ( :giggle: ) skandal!

Ja baš ne znam da je do sada nekome oduziman poen zato što se sudija "felt threatened".

A sreća je, naravno veća zato što je na meč loptu bilo. :astral2:

(joj, idem još jednom da pogledam pa prestajem i idem da učim :giggle: )
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:

Ding dong the witch is dead :D

Izgubila bi ona i bez dodeljivanja tog poena Kim :novinar:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, divaaan dogadjaj! Nisam izdrzao mec do kraja!

Boze, sto te Belgijanke imaju zivce - Henin i Clijsters. Tako hladno i hrabro igrati protiv Serene.

Serena - kraljica drame, premasila sirotu Jelenu. A Venus - uplaseno blene i prica u sebi: "Ne znate vi moje muke sa Serenom. Pa njoj moram da poklonim meceve da bi se smirila!" :lol:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!