Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Oziris
Kod Bartoli mi je SVE ruzno!!! Pocev od nje same (iako to nema velike veze sa tenisom, ETO, morala sam to da napomenem!!!), do onog IDIOTSKOG tapkanja loptice pre JOS IDIOTSKIJEG namestanja za sevis, do NAJIDIOTSKIJEG pokreta rukom kod zamaha, kao pri nekom bapskom priucenom namestanju luksacije ramenog zgloba... To nije ni trzaj, ni pokret, ni zamah... Vec neki ocaj izmedju. ( A najvise me nervira sto ta GRDOST od pokreta ODRADI POSAO!!!!!!!!!! )
A da, da ne zaboravim ono ODVRATNO kretanje po terenu, ona trka po terenu kao da bezi od smrti...
Originally posted by OzirisMoram priznati da je mene par puta dečko jaaaakooooo iznervirao takvim izjavama.
Ha, upravo sam dozivela, citiram: "Ja ne razumem toliku histeriju oko tenisa... Mo's misliti, kao i svaki drugi sport - preplacen, najbolji se slave mimo poznatih granica kosmosa, i sl. Vise nego oni najbolji u nauci. A i to cesto menjanje loptica i reketa je cisto proseravanje. To je zato sto su preplaceni, razmazeni i zato sto im se zbog svega ovoga moze. Ako si dobar, dobar si! Ako nisi - nema dovoljno dobrog reketa i dovoljno cvrste i dovoljno dlakave loptice koja ce ti pomoci." (za ovaj poslednji deo mislim da je dobrim delom u pravu, doduse...)
I okrenu se da spava.
Sto je najgore, to izgovara neko ko je prirodni talenat za tenis... Nikada ga nije trenirala, igra ga mozda dva-triput mesecno poslednje 2 -3 god, a ima divno kretanje po terenu, pristojan servis i divan top-spin forehand koji je pokapirala posle samo par pokazivanja!
A ne voli tenis. Ne voli ni da igra tenis. Igra ga zbog mene, da bih ja imala sa kim da odigram povremeno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!