Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Kod Bartoli me nervira kad ceka drugi servis pa udje do pola terena. Kao da omalovazava protivnice. :D
By Ulix
To i ja radim. :D

I umalo da zaboravim - servis joj je jako jako ružan. Pravi neki pokret rukom koji izgleda kao neka glista koja se batrga.
By Ulix
Hantuhova vs Venus 3:0 :wow:

Šta se dogodilo sa Danijelom, zašto ovako dobro igra i ko joj je dao dozvolu za to? :ccn: :kosa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nije se Venus jos raspucala. A i sigurno joj je rekla, "Daniela pusticu te 4:0, i vise od toga ne mogu." :giggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Hantukova - Venus 4-0!!!!!

Well, at least maybe there's a chance Venus n Jelena not meeting this time.
Korisnikov avatar
By Oziris
Kod Bartoli mi je SVE ruzno!!! Pocev od nje same (iako to nema velike veze sa tenisom, ETO, morala sam to da napomenem!!!), do onog IDIOTSKOG tapkanja loptice pre JOS IDIOTSKIJEG namestanja za sevis, do NAJIDIOTSKIJEG pokreta rukom kod zamaha, kao pri nekom bapskom priucenom namestanju luksacije ramenog zgloba... To nije ni trzaj, ni pokret, ni zamah... Vec neki ocaj izmedju. ( A najvise me nervira sto ta GRDOST od pokreta ODRADI POSAO!!!!!!!!!! )

A da, da ne zaboravim ono ODVRATNO kretanje po terenu, ona trka po terenu kao da bezi od smrti...
Korisnikov avatar
By Seaman
Radwanska protiv Scvedove dobila prvi set 6:1.

Ja se i dalje pitam kako ta Radwanska pobjedjuje. :puzzle:
By Ulix
Originally posted by Oziris

Kod Bartoli mi je SVE ruzno!!! Pocev od nje same (iako to nema velike veze sa tenisom, ETO, morala sam to da napomenem!!!), do onog IDIOTSKOG tapkanja loptice pre JOS IDIOTSKIJEG namestanja za sevis, do NAJIDIOTSKIJEG pokreta rukom kod zamaha, kao pri nekom bapskom priucenom namestanju luksacije ramenog zgloba... To nije ni trzaj, ni pokret, ni zamah... Vec neki ocaj izmedju. ( A najvise me nervira sto ta GRDOST od pokreta ODRADI POSAO!!!!!!!!!! )

A da, da ne zaboravim ono ODVRATNO kretanje po terenu, ona trka po terenu kao da bezi od smrti...
:kiss:
By Ulix
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

Hantuhova jebe kevu, da se tako izrazim. :P

Venus uopše nije loša, Hantuhova je samo neviđeno raspomamljena. 6/1!!!
Korisnikov avatar
By Seaman
Nervira me ovaj komentator, Sta se desava sa Venus Wiliams?? Kao da ona ne moze da izgubi.
By Ulix
Pa... kako bih rekao... ne od Hantuhove. U normalnim okolnostima, Venus je dve klase ispred nje i kad igra sa jednom nogom. :kopanos: :perezube:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma Venus je jednom izgubila od neke skroz anonimne, pa moze i od ove pjegave. :D

Serena u publici. :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze, sta je popila ova Hantuchova danas???? ODLICNA je!!!

A kakav to neglize iz bordela ima Venus na sebi???
Korisnikov avatar
By Seaman
I dalje mislim da ce Venus da pobijedi.
By Ulix
I ja mislim da će Venus ipak da se izbori sa Hantuhovom, ali ovaj prvi set je bio sjajan. Nikada nisam video Hantuhovu da tako dobro igra. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Oziris
To nesto poput Berdych-a protiv Verdasca u IW...

Elem, ne znam jeste li ikada doziveli da vasa bolja/lepsa/sta god polovina ili neko vama blizak ko ZNA koliko volite tenis i KOLIKO ste voleli igrati ga, izjavi da je menjanje loptica i reketa svako malo u tenisu cisto proseravanje... Ako jeste, zanima me kakva je bila vasa reakcija? :neto:
Korisnikov avatar
By Seaman
The best of Hantuchova. :) Sad je nadrljala.
By Ulix
@Oziris: Moj dečko prevrne očima svaki put kad ja pomenem tenis, rekete, loptice, rezultate, turnire... Više i ne komentariše, samo prevrne očima i isključi se.
To mu je jedina ozbiljna mana - ne razume i ne voli tenis. :jbg:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ha, upravo sam dozivela, citiram: "Ja ne razumem toliku histeriju oko tenisa... Mo's misliti, kao i svaki drugi sport - preplacen, najbolji se slave mimo poznatih granica kosmosa, i sl. Vise nego oni najbolji u nauci. A i to cesto menjanje loptica i reketa je cisto proseravanje. To je zato sto su preplaceni, razmazeni i zato sto im se zbog svega ovoga moze. Ako si dobar, dobar si! Ako nisi - nema dovoljno dobrog reketa i dovoljno cvrste i dovoljno dlakave loptice koja ce ti pomoci." (za ovaj poslednji deo mislim da je dobrim delom u pravu, doduse...)

I okrenu se da spava.

Sto je najgore, to izgovara neko ko je prirodni talenat za tenis... Nikada ga nije trenirala, igra ga mozda dva-triput mesecno poslednje 2 -3 god, a ima divno kretanje po terenu, pristojan servis i divan top-spin forehand koji je pokapirala posle samo par pokazivanja!

A ne voli tenis. Ne voli ni da igra tenis. Igra ga zbog mene, da bih ja imala sa kim da odigram povremeno.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja nemam partnera tako da nemam taj problem. :lol:

Ali je bivsi cimer bio u tom fazonu. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Radwanska i Wickmajer idu dalje.

Mislim Wickmajer :roll:
By Ulix
Originally posted by Oziris

Ha, upravo sam dozivela, citiram: "Ja ne razumem toliku histeriju oko tenisa... Mo's misliti, kao i svaki drugi sport - preplacen, najbolji se slave mimo poznatih granica kosmosa, i sl. Vise nego oni najbolji u nauci. A i to cesto menjanje loptica i reketa je cisto proseravanje. To je zato sto su preplaceni, razmazeni i zato sto im se zbog svega ovoga moze. Ako si dobar, dobar si! Ako nisi - nema dovoljno dobrog reketa i dovoljno cvrste i dovoljno dlakave loptice koja ce ti pomoci." (za ovaj poslednji deo mislim da je dobrim delom u pravu, doduse...)

I okrenu se da spava.

Sto je najgore, to izgovara neko ko je prirodni talenat za tenis... Nikada ga nije trenirala, igra ga mozda dva-triput mesecno poslednje 2 -3 god, a ima divno kretanje po terenu, pristojan servis i divan top-spin forehand koji je pokapirala posle samo par pokazivanja!

A ne voli tenis. Ne voli ni da igra tenis. Igra ga zbog mene, da bih ja imala sa kim da odigram povremeno.
Moram priznati da je mene par puta dečko jaaaakooooo iznervirao takvim izjavama. :pljuje:

Moj dečko je jednom (ponavljam: jednom) u životu uzeo reket u ruke, prošlog leta, raspalio par sjajnih forhenda (početnička sreća) i zaključio da to nije nešto čime on želi da se bavi, jer jeste zabavno udarati lopticu, ali on ne može da troši svoju energiju i vreme da zapravo nauči to da radi, a vala mu je komplikovano da uči kako se broje poeni. On je u stvari totalno operisan od bilo kakvog takmičarskog duha i potrebe da bilo šta bilo kome dokazuje. :lood: :love:

Razume on da ja želim da igram tenis, iako tek sad imam tu i tamo dovoljno vremena za to (ranije sam više pričao i planirao nego što sam zapravo mogao da odvojim dva sata da igram), ali ne može da razume zašto toliko uživam da ga gledam. Jednom kad sam počeo da mu šizim zbog Ane, on je rekao "a zašto se ti toliko nerviraš oko te devojke, ona ti nije rod".

Na neki čudan način - uprkos tome što me često iznervira kad krene da prevrće očima na pomen tenisa - meni je simpatično to koliko on ne shvata suštinu tog sporta.
Za njega je ideal fizičke aktivnosti - teretana + bazen.
:meda:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bice, bice, evo dvije brejk lopte. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Hocu i ja partnera koji ne voli tenis. :placko:

:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pocela je JJ. Kako se nerviram kad ne mogu da gledam. :cupakosu:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!