Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce

Uzasno je brza podloga u Stanfordu. Vec vidim Venus u finalu.
...sad je vidim i sa titulom. :pegla:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dakle, postao si jednorucni masturbator? Dobro. :misli:
Uuuuuu...zavidim ti na velicini kad ti to i dalje moras sa obe!:smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix
Meni se sviđa da gledam ljude koji imaju lep jednoručni bekhend, Haas, Federer, Enan... i mene su učili da igram jednoručno, međutim ja za to nikad nisam bio sposoban. Sa dve ruke bekhend zapravo i može da bude oružje. Ovako je to samo balet. :lol:
:pucaodsmeha:

Da...mada, ja sad ne mogu dvorucni! :lol: Meni je dvorucni postao plije (ili kako vec) :lol: Toliko sam zeleo da se naviknem na jednorucni. Ima doduse jednu manu u odnosu na dvorucni: kada je loptica suvise duboka i brza dijagonala u levi ugao, ja mahinalno 'vatam reket s obe ruke pokusavajuci da izvucem zivu glavu! Jednom rukom nema teoretske sanse da ucinim bilo sta!:tenis:
By Ulix
Posle pauze od skoro pet godina, ja više ne mogu ništa. Probao sam da igram tenis skoro, sramota me je bilo svakog ko me je video. A kako sam uspeo da pobedim, to ni sam ne znam. Jedino što radi je forhend. Sve ostalo je čist raspad. Strašno. :(
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Stvar prakse, Ulix, nemoj tek tako da odustanes. Mislim, ni ja ne igram nesto cesto, ali ako ne igras samo da bi se zabavio, nego razmisljas o tome sta radis, kako bi trebalo da izvedes udarac, zelis da napredujes, i na kraju krajeva - u slucaju da ozbiljno pratis tenis - gledas majstore tog sporta, videces pomak mic po mic... Onda ti odjednom nije dan, pa ti se cini da je sve sto si naucio i poboljsao palu u vodu - ima i toga. U svakom slucaju, ne treba da obracas paznju na ljude okolo. Oni su valjda takodje dosli da igraju tenis i gledaju svoja posla. Verujem da ces poboljsati igru!:kiss:
By Ulix
Ma naravno da je to stva prakse, ali ja sam godinama igrao tenis i onda sam zbog faksa prestao jer nemam vremena. I to malo slobodnog vremena provedem sa deckom (on iovako misli da mi je gledanje tenisa ponekad prece od njega). I u zadnjih pet godina sam odigrao mozda tri meca. I sad mogu da igram jednom u sto godina, nemam dovoljno prilike da se vratim u formu. A da mi nije bilo zao reketa, razbio bih ga pet puta u ta dva sata i to verovatno udarajuci u svoje noge koje su otprilike nepokretne. :neznam:
Smirenost nije jedna od mojih vrlina. :giggle:

Vratimo se mi na tenis. Pravi. :D

Sledece nedelje konacno igra moje dete. Jedva cekam. :love:
By Ulix
Moja ljubav prema Ani Ivanovic se granici sa patologijom, zaista. :blush:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I moja prema Jeleni Jankovic! :D :blush:

Nisam znao, zato cu sad da izbrisem post koji sam ti stavio u Aninom fanklubu! Zbog tebe! Ali, zaista si me iznervirao! :blush: :kiss:
By Ulix
Originally posted by sing&dunum
I moja prema Jeleni Jankovic! :D :blush:

Nisam znao, zato cu sad da izbrisem post koji sam ti stavio u Aninom fanklubu! Zbog tebe! Ali, zaista si me iznervirao! :blush: :kiss:
Pa ne moraš da brišeš, svašta. :qqlele:

I JJ je pobeđivala... čak dva puta. :evil:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa, ne, i necu! Napisao sam ti tamo i zasto! Vrlo si smireno odreagovao, ja bih svoju Jecu zustrije branio! :lol:
By Ulix
Pa mi smo svi prijateljski nastrojeni na ovoj temi. A i ne mrzim ja JJ... vaša ljubav prema njoj je i mene pomalo omekšala. Žena je takav trash da ne možeš da je ne voliš.

Samo, Anin tenis je ono što ja podrazumevam pod tenisom. :love:
By Ulix

Uzasno je brza podloga u Stanfordu. Vec vidim Venus u finalu.
...sad je vidim i sa titulom. :pegla:
Aha. :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Definitivno mi je najlepsi tenis u Americi. Sjajni tereni, arene :giggle: , publika, i odlican tenis.

Pa JJ neka prica sta hoce, Bartoli nije za bacanje. Doci do finala Vimbldona je za :hail: . Bartoli je do finala GS dosla pre JJ.
Korisnikov avatar
By Marvin
:rida:

Edit: Venus mi je sasvim ok, cak, ako ni jedna nasa ne prodje dalje, onda mi je cesto ona jedan od favorita:) Ali, njena sestraaa... :bljak:
:klap:
Ovako misli, pa još voli JJ.
Dobro došao :hug:

A Sunce, mnogo ti hvala na sliku one nevaspitane prostakuše.
Tačno mi za iznad kreveta dođe, da ima šta da me pokrene kad mi se ne ustaje...
Korisnikov avatar
By Sunce
Serena: "Mali, ustani ili cu te okaciti o moje lustere!"

Marvin: "Ma vazi, samo jos 15 minuta da se rastegnem."
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
Originally posted by spliff
prilichno sam siguran da tje serena da odbrani titulu na us openu
I ja. I to mislim da će biti prilično ubedljiva. Ona taj turnir uz Majami praktično smatra za njeno vlasništvo. :)
ove godine slavi desetogodishnjicu osvajanja prvog grand slam-a :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Osvojice 3 GS titule, a bice 2. na listi. Onda ce da bude cirkus. Safina ce ocelaviti.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Osvojice 3 GS titule, a bice 2. na listi. Onda ce da bude cirkus. Safina ce ocelaviti.

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
By Ulix
Pa jadna Dinara, ne budite zlobni. :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dinara... :lol: , smejem se i kad pomislim na nju, kako na zavrsni WTA turnir u novembru, i dalje broj 1, izlazi procelava, zaduvana, nadrkana, neizdepilirana:lol:, kosi ukrasno cvece reketom od besa (to nikakone mogu da joj oprostim! :D ), a sve zbog gore izlozenih okolnosti...

Znam da nije uredu, ali Dinara mi inace nije preterano simpaticna (Safinove generalno smatram latentnim ludacima:giggle: ), iako me je odusevila kako govori shpanski! :hail:

:kesa:
By Ulix
Čuj latentni ludaci... U toj porodici su svi na nekim lekovima. Zato ih i volim. :lol:

Zato... a i kad sam bio mali ložio sam se na Maratovo lomljenje reketa. :no:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mislim da si mislio da se lozis na njegovo lomljenje reketa, ali je u pitanju bio jos neosvesceni homoerotski naboj! :lol: ;)
Korisnikov avatar
By Berserker
REZULTATI

WTA STANFORD:

Venus Williams (USA) def. Elena Dementieva (RUS) 6-0, 6-1

Serena Williams (USA)/Venus Williams (USA) def. Bethanie Mattek-Sands (USA)/Nadia Petrova (RUS) 6-2, 6-2

Marion Bartoli (FRA) def. Samantha Stosur (AUS) 6-3, 1-6, 6-1

Yung-Jan Chan (TPE)/Monica Niculescu (ROU) def. Sorana Cirstea (ROU)/Maria Kirilenko (RUS) 3-6, 6-3, (10-8)

ATP LOS ANGELES

Friday, July 31

Singles Quarterfinals
[Q] C Ball (AUS) d J Isner (USA 64 64 (corrected result)
L Mayer (ARG) d [2] M Fish (USA) walkover (abdominal strain)
[6] S Querrey (USA) d [4] D Sela (ISR) 63 75
[1] T Haas (GER) vs [8] M Safin (RUS) 76(3) 62

Doubles Semifinals
[1] B Bryan (USA) / M Bryan (USA) vs M Melo (BRA) / A Sa (BRA) 62 64

Doubles Quarterfinals
B Becker (GER) / F Moser (GER) vs Y Lu (TPE) / D Vemic (SRB) 64 26 10-8
===================================================
===================================================

RASPOREDI

WTA STANFORD

12.00 (21.00 CET) FINAL : M. Bartoli vs V. Williams

After suitable rest :: DOUBLES FINAL
Yung-Jan CHAN (TPE) Monica NICULESCU (ROU)
VS
Serena WILLIAMS (USA) Venus WILLIAMS (USA)

ATP LOS ANGELES

STRAUS STADIUM start 12:00 noon
Doubles Final - [1] B Bryan (USA) / M Bryan (USA) vs B Becker (GER) / F Moser (GER)

Not Before 2:00 PM
Singles Final - [1] T Haas (GER) or [6] S Querrey (USA) vs [Q] C Ball (AUS)
By Ulix
Mislim da si mislio da se lozis na njegovo lomljenje reketa, ali je u pitanju bio jos neosvesceni homoerotski naboj! :lol: ;)
Safin nije baš moj tip, mada je sladak. Endi Rodik, Simone Boleli i Fabio Fonjini su mi najslađi. :)

Kod Safina mi se sviđala ta njegova agresivnost... Kad tako ničim izazvan breči reket o zemlju. Slatko. :sweet:

A kad smo kod toga... sećam se da sam gledao jedan meč koji je Ivanišević morao da preda jer je polomio sve rekete koje je poneo sa sobom. :roflmao:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nemoj zezati! :pucaodsmeha: :lood:

Inace, meni se Safin takodje ne svidja, ama uopste. Srecom da je tako, pa kada jedna moja koleginica sa posla (koja ne zna da sam gay) razveze o Safinu (skoro svaki put kad pricamo o tenisu) kako je najzgodniji muskarac Univerzuma, ja je gledam k'o magarac :krava: , sa zeljom da sto pre promenimo temu... :smeh: U suprotnom bih pocrveneo i ko zna sta zaneseno izvalio:blush:... :lol:

Ne mogu da verujem da si naveo meni skoro najsladje sa ATP Tour-a! :wow: :wow: :wow:

:hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja se palim na Zvonarevu. Ona tako slatko lomi. Preslatka mi je.

Stuuupid
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!