Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Celzi-Barselona 1-2
Verder-Juventus 3-2
Rendzers-Viljareal 2-2
Ajaks-Inter 2-2
By Paris
Bas je bila fina tekma Chelsea-Barselona :gol: :klap:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ParisH.
Necu nista da kazem, drugar mi je, nije mu sad lako:dance:
Korisnikov avatar
By bigirl
Dobismo crveni ni zbog ?ega. Šta?!! Malo ga je gurnuo, a ovaj se valja tamo kao da mu creva izlaze.
Korisnikov avatar
By broX
fina tekma????

ocajna tekma :( :placko:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by brotherxxx
fina tekma????

bio je pravi rat :klap: :gol:

sto nije vise vakih..
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Mahnitu
Originally posted by brotherxxx
fina tekma????

bio je pravi rat :klap:
to da ali oni koji me bolje znaju,znaju i zasto kazem da je bila ocajna :durenje:
Korisnikov avatar
By ShoMi
Originally posted by Kupper
Neko se sakrio u mišju rupu. Hehe
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ShoMi
Neko se sakrio u mišju rupu. Hehe
Pa nije se svet srusio. Cekamo i drugio poluvreme. Ja Barsu nesto i ne volim tako da 'osecam' da se zbog tog tvog ortaka:) saltam na Celzi u revansu.

A utakmica i nije bila nesto. Brate X, slazem se s tobom. Bilo je varnica ali malo dobrog fudbala.

Sto se tice crvenog BIO je. Mislim, nema veze sto je Celzi u pitanju, imam utisak, da sam sudija, niko ne bi zavrsio utakmicu sa vise od 9 igraca. Sad sto sudija posle nije sudio penal za Barsu....
Korisnikov avatar
By habl_
Posle one GROZOMORNE odluke sudije za crveni karton ( i zuti bio previse ) Barsa dade dva gola. Malo kasnije cist penal za Barsu nije sviran (Geremi igrao rukom u 11-ercu) nego svira faul od strane Carvalia - mislim kao da sam gledao kaznjavanje za baletske pokrete, Itd.

Sudija je nevidjen moron, a utakmica prosek - ako se ne racuna sto sam umalo bacio digitron da TV.

Ja se kladim na Chelsea - odlican fudbal, ruski multimiilioner :lol: , a i Barsa je nekako pogubljena u odbrani.
Korisnikov avatar
By Kupper
Hmmm, dvaput razmisliti....Barsa je institucija...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bogami ne znam. Celsi je pokazao niz mana. Nisam navikao bas na onolike "bushotine" u odbrani. Videcemo. Trebalo bi da se povrati na Kamp Nou, sem ako Murinjo nije mislio ozbiljno sa onom recenicom da ce u Spaniju voditi B ekipu. :shok: :D
Korisnikov avatar
By habl_
Hmmm, dvaput razmisliti....Barsa je institucija...
Istina.

Ha ha ha, a fazon je da su ih dobili na Murinjovu taktiku...Sacekusa, umrtvljavanje i na kraju ih dokusurilse.
Fazon je sto u ligi sampiona ne igra ulogu toliko fizicka sprema ( samo 90 min i svi mogu da se ispucaju). Takodje postoje velike razlike izmedju EVROPSKOG i ENGLESKOG fudbala. Ne moze da prodje sve, kao brain fucking Mesijev spanca - ispaedas iz igre. Ona dva starta su bila bruka, i to stoji.

Ali ipak volim C. pa to ti je. :zid:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by habl_

Znam da ti nije lako. Znam po Zvrletu jer covek riknjava pola godine svakim porazom C :drama: Ali, proci ce vas:D

Viva la Barselona, the capital of Catalonia:zvezda:Imam utisak da ce taj vas mali C. da se vrati nazad kao:invalid:

:jbg:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by habl_

Znam da ti nije lako. Znam po Zvrletu jer covek riknjava pola godine svakim porazom C :drama: Ali, proci ce vas:D

Viva la Barselona, the capital of Catalonia:zvezda:Imam utisak da ce taj vas mali C. da se vrati nazad kao:invalid:

:jbg:
Bolje ti igraj 3+. Sigurnije ti je nego kec. :P :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Decak, X ce mi biti dovoljan. Moze i 3+ (2-2, 3-3). U, to bi bilo do jaja. Mislim, ti znas da ja tebe volim ali brate nikako da naucis sta su prave vrednosti:P
Korisnikov avatar
By Kupper
Zvrle, evo nama jednog pozitivca.
habl_, reci jos samo da navijas za Zvezdu i dobijas pocasnu clansku k.

Naravno da ste zaslepljeni, to je dobro. A o zagorelosti cuti, bolje da nista ne pricam:drama:
Korisnikov avatar
By habl_
Hvala na potencijalnom pozivu, no ne uniformisem se (osim u policajca :smeh: ).

P.S. Navijao sam za Partizan, tako da nema clanske karte ni sa VELIKIM PENDREKOM :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Navijao si? :shocked: Nema veze, to je valjda proslost. Bitno je da sad navijas za Celsi. I naravno da nikako ne podnosis Arsenal. :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
...I naravno da nikako ne podnosis Arsenal. :lol:
Sad si ovo napisao i nikad vise:sw:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
...I naravno da nikako ne podnosis Arsenal. :lol:
Sad si ovo napisao i nikad vise:sw:
Dobro de, ima Arsenal i nesto dobro. Recimo dresove im radi Nike. :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U utorak su na programu prva tri revanš susreta osmine finala Lige šampiona. Bez dileme, najinteresantnija ?e biti druga runda okršaja izmeðu Barselone i ?elsija u kojoj Katalonci brane prednost ste?enu na Stamford Bridžu. Oba tima bi trebalo da nastupe u najja?im sastavima pa nema sumnje da predstoji još jedan spektakl.
Slika
Vrlo zanimljivo bi trebalo da bude i u Torinu gde ?e Juventus pokušati da nadoknadi minus iz prvog susreta sa Verderom. Gosti iz Bremena su u dobroj formi i sigurno ne?e jeftino prodati kožu na Dele Alpiju. Na El Madrigalu, Viljareal je apsolutni favorit protiv Rendžersa. Prvi me? u Glazgovu je završen bez pobednika, a "žuta podmornica" je u tom me?u pokazala da je bolji tim.

Utorak, 7. mart:
20:45h Barselona - ?elsi (prvi me? 2:1)
20:45h Viljareal - Glazgov Rendžers (2:2)
20:45h Juventus - Verder (2:3)
Odloženo za 14. mart:Inter - Ajaks
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Barselona - ?elsi -2
Viljareal - Glazgov Rendžers - 1
Juventus - Verder - 1

Ajmo ostali prognoze? :D
Korisnikov avatar
By broX
nema tu sta da se doda :zeva:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fudbalski klub Barselona objavio je danas da ne?e otvarati blagajne za dodatne ulaznice za susret Lige šampiona protiv ?elsija, koji se ve?eras igra na stadionu "Nou Kamp".

Nedovoljan broj "sosijosa" (navija?a sa ?lanskim kartama kluba) najavio je da ne?e do?i na utakmicu, tako da se dodatne ulaznice ne?e na?i u slobodnoj prodaji.

Cene ulaznica na crnom tržištu dostigle su i 1.000 evra za najbolja mesta, pa i za stotinjak navija?a koji su od rano jutros ?ekali na blagajni nema druge mogu?nosti ve? da se obrate tapkarošima.

Cene ulaznica u ranim popodnevnim satima za mesta na južnoj i severnoj tribini (iza golova) dostižu cenu od 400 evra i o?ekuje se da dodatno porastu kako se po?etak susreta bude približavao.
Korisnikov avatar
By spliff
Barselona - ?elsi -2
Viljareal - Glazgov Rendžers - 1
Juventus - Verder - 1

Ajmo ostali prognoze? :D
x
1
1
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U sredu su na programu još ?etiri revanš susreta osmine finala Lige šampiona koja ?e doneti dosta uzbuðenja. Posle remija u Minhenu, Milan kao favorit do?ekuje ekipu Bajerna. "Bavarci" se nadaju da bi mogli da izbore rezultat koji ?e ih odvesti dalje, ali utisak je da im je forma u padu, dok se "rosoneri" polako dižu posle perioda bledih igara. Branilac titule, ekipa Liverpula, juri protiv Benfike minus iz prve utakmice u kojoj je pokazala da je bolji tim, ali nije imala dovoljno sre?e da to kruniše dobrim rezultatom.

Arsenal je doma?in madridskom Realu. "Tobdžije" su slavile u prvoj utakmici i bliže su plasmanu meðu osam najboljih, ali niko ne može sa sigurnoš?u da predvidi ishod ovog duela. Obema ekipama je ovo takmi?enje poslednja šansa da spasu sezonu i sigurno ?e u?initi sve ne bi li ostvarili povoljan rezultat. Najbliži plasmanu u ?etvrtfinale je svakako Olimpik iz Liona. Iako oslabljen, prvak Francuske je veliki favorit da i po drugi put savlada ekipu PSV-a-

Sreda, 8. mart:
20:45h Liverpul - Benfika (prvi me? 0:1)
20:45h Milan - Bajern (1:1)
20:45h Olimpik Lion - PSV (1:0)
20:45h Arsenal - Real Madrid (1:0)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Liverpul - Benfika- iako navijam za Benfiku, mnogo realnije mi zvuci kec. Jeb ga
Milan - Bajern - Mislim Milan na San Siru? Ma kec! :D
Olimpik Lion - PSV - Vala ako vec PSV na Philips Areni nije uspeo, nece vala ni u Lyonu. Kec :D
Arsenal - Real Madrid - Auuuuu, sta ce ovde da dodje?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bogme Spliff mudro zboris. :D Samo ne zna se sta je veci shit, Arsenal ili Real. Ajd ipak Real se malo oporavlja, pa mozda ipak treba tipovati na Spance.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!