Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
@ Mia123
Valjda će pasti neki forumski, bio bi red :awesome:
Korisnikov avatar
By Mia123
@Darling

E, moglo bi stvarno.

ont: Uplašila sam se da će Baloteli biti jalov kao i u celom toku utakmice. Nije, sreća.
Korisnikov avatar
By deran
jbt,italijani imaju sreće... :smeh:
Korisnikov avatar
By Darling
Videlo se da će ona dva usranka da promaše.
Korisnikov avatar
By lana-bg
Italijani su iznenadili dobrom, a englezi losom igrom.Zasluzena pobeda azura i lep uvod u polufinale sa nemcima. Pirlo je majstorski izveo penal i smirio nadobudnog golmana Engleske koji je na sve nacine pokusavao da dekoncentrise izvodjace.
Nemci su pokazali najbolji fudbal do sad, ali ako italijani ponove dobru igru sve je moguce..
Ne znam vise za koga da navijam na prvenstvu, neka pobede bolji :)

Korisnikov avatar
By Mia123
Slonica Čita, zvanični prorok Evropskog prvenstva, :smeh: predvidela pobedu Portugala. :tapse:
Videćemo hoće li Španci neumornim padanjem u šesnaestercu, ako drugačije ne bude išlo opravdavanje uloge favorita, uspeti da je demantuju. :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
^ Ne verujem slonici, mada bi mi bilo drago. Je l zna neko šta je rek'o krmak Fantik? :krezavi:
Korisnikov avatar
By Mia123
Ne videh ništa za Fantika, on se nije oglašavao, izgleda da nije bio gladan ili konta da će biti "x" u regularnom toku pa je manuo obe činijice. :D
Korisnikov avatar
By smaug
:)

A Portugalci nece da padaju u sesnaestercu. Oni su poznati po ferkama.
Mda.

:kokice:

Korisnikov avatar
By Mia123
:lol:

Ne volim ja ni Portugalce, samo više ne volim Špance. Volim Nemce i želim da im se olakša posao u finalu, bojim se da će teško protiv Španaca, imaju kompleks od njih.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Slika

Jes' Ronaldo govno, al' šta ćeš...

Svejedno se ne mogu Portugalci porediti sa Špancima. Nadam se da neće umrtviti utakmicu zilionima predosadnih kratkih dodavanja na centru.
Korisnikov avatar
By smaug
@Mia123
Svatam taHtiku.
Al ko velim samo da napomenem.

Plus volim Spance.

:D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ahahahaha sram me bilo. Al' ja to na osnovu dosadašnjih rezultata, nemam informacije o ranijim proročanstvima gospođice Čite a krmak se dobro pokazao do sada. :lol:
Korisnikov avatar
By Mia123

Što jes' jes'... Njen vidovnjački kredibilitet je u najranijoj fazi takmičenja doveden u pitanje. :ozbiljan:

"Slonica Čita iz zoološkog vrta u Varšavi u prvom je kolu obmanula javnost."

:smeh:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pa vidiš kakva je, tz tz tz... To je zato što je žena, muškarci nisu tako podli i lažljivi. :krezavi:
Korisnikov avatar
By smaug
@Mia123
U pitanje su tzv suve planinske pripreme. I sastoje se iz prekonoc otklanjanja dosadne prehlade, postizanja ucinka slicnog Mrkonjicevom,dakle sve poslove zavrsiti pre roka, ignorisati poslovne telefonske pozive u cilju smanjenja obaveza za veceras. Dalje se sastoje iz pazarivanja piva u galonima, pazarivanja takeaway hrane na putu kuci i na kraju navlacenja zavesa na prozore i stavljanja znaka 'male boginje' na ulazna vrata!

Spanci se uplasili Ronalda. WTF?
Korisnikov avatar
By Mia123
A, tako nešto sam i kužila, sortiranje pića po boji flaše i procentu alkohola, odvajanje onih žešćih + određene količine hrane za posle meča u slučaju nastupanja depresivne epizode zbog eliminacije favorita, pa prikupljanje, procena i razvrstavanje najkvalitetnijih sočnih psovki i kletvi... Ima se tu dosta posla. :D

edit: Ne znam da li je bilo dosadnije utakmice od ove u dosadašnjem toku takmičenja.
Korisnikov avatar
By boo_radley
^Možda je bila dosadnija utakmica Holandija-Danska... :nesiguran:

Edit: Oh, ne! Opet će biti produžetci. :drama:
Korisnikov avatar
By smaug
Zasto Spanija nije igrala pre sat vremena ovako kao poslednjih 15 minuta.

Penali. Fuj.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!