Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Djokovic - Ferrer 6-4, 7-6, 6-1
bravo Nole
By Ulix
Sad tek sledi težak meč. Uvek se plašim njegovih mečeva sa Marejem.
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348486#p2348486]IriS napisao:[/url]shvatam ja taj animozitet prema izblajhanoj morskoj kravi. zaista shvatam.

ali prema Sereni ne mogu nikako da shvatim. koliko god da je arogantna, meni je ona i dalje omiljena teniserka. volim brate njen tenis da gledam. volim što je tako agresivna i što se između poena kreće kao da će u momentu da krepa...a kad krene igra, stigne ono što najmršavija i najatletski gradjena i sposobna žena ne bi stigla. :sigh:
baš mi je žao što je ispala :shrug:

me agree
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348678#p2348678]spliff napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348486#p2348486]IriS napisao:[/url]shvatam ja taj animozitet prema izblajhanoj morskoj kravi. zaista shvatam.

ali prema Sereni ne mogu nikako da shvatim. koliko god da je arogantna, meni je ona i dalje omiljena teniserka. volim brate njen tenis da gledam. volim što je tako agresivna i što se između poena kreće kao da će u momentu da krepa...a kad krene igra, stigne ono što najmršavija i najatletski gradjena i sposobna žena ne bi stigla. :sigh:
baš mi je žao što je ispala :shrug:

me agree
:up:

Što ne znači da ne bih jeo tu tortu. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
da,a ja još imam utisak da novak još jedino sa njim nije "rasščistio" u glavi...

no,ipak je to samo polufinale,a federer igra jako dobro...

na koncu,bumo vidli... :cowboy:
By Ulix
I ja isto. I uvek se traumiram pred njihove mečeve.
By Ulix
Ispale i Klajsters i Kvitova. :(

U finalu navijam za Azarenku. Vreme je da ona dobije svoj prvi GS. :hyper: :cheer:
Korisnikov avatar
By deran

:lol:

GLASOVI koje neke tenisačice ispuštaju pri udarcima, od onih najboljih to se odnosi na Mariju Šarapovu i Viktoriju Azarenku, ponovno je postalo top-temom teniskih razgovora.

Šarapova je u dvoboju osmine finala Australian Opena toliko iritirala svojim izderavanjem da su se pobunile ostale tenisačice.

"To više nije stenjanje. To je vrištanje", kazala je Sabine Lisicki, Njemica koja je pokleknula pred Ruskinjom nakon dugotrajne borbe u trima setovima.

Oštro je Ruskinju iskritizirala i Agnieszka Radwanska, koja je u osmini finala izgubila od još jedne igračice koja ima običaj izderavati se pri udarcu: Bjeloruskinje Viktorije Azarenke. Šarapova je uzvratila prilično nisko:

"Radwanska? Zar ta cura ne bi već trebala biti u Poljskoj? Radim isto tijekom cijele karijere. Nitko meni važan nije mi nikad govorio da s time moram prestati. Odgovorila sam vam na to pitanje na identičan način već mnogo puta. Odgovorit ću još mnogo puta također. Smatram da je to sasvim u redu!"

Iz WTA organizacije svejedno su najavili da će razmotriti problem i vidjeti kako bi se moglo prići njegovu rješavanju, jer da navijače vrištanja tenisačica sve više smetaju. Tako su za početak najavili da bi tenisačicama u razvoju mogli organizirati tečaj na kojem bi mlade nade učile da se ne deru. To, međutim, Šarapovu ili Azarenku neće promijeniti.

Trenerica njemačke Fed Cup reprezentacije Barbara Rittner preko Bilda je pozvala na strožu akciju:

"Bilo bi dobro zabraniti vrištanje pravilnikom. U situacijama kada bi ono bilo preglasno igračice bi se moglo kažnjavati poenom, kao pri prestupu kod servisa."
Korisnikov avatar
By spliff
vika :love:

konachno finale!
mozda i pozicija broj 1?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Finale koje svakako neću gledati, ali zahvaljujući Šarapovoj, izblajhana pada na 4. mesto, te stoga navijam za Šaru :love:
Mada mi ne bi bilo krivo i da Viktorija izgubi GS nevinost iz prve :)
Korisnikov avatar
By svejedno
a zao mi.

..

hteo sam rog - djo finale.

jer...kao...to su mi dva najbolja igraca na svetu trnutno, i zasluzili su ...hm...'dostojan okrsaj',lol.

..

blah.
Korisnikov avatar
By IriS
imam neki loš osećaj za sutra :sigh:

nešto me spopalo :sigh:
By Ulix
I ja. Sve mi kuva u stomaku. Da mogu da ga nađem, sad bih stavio onaj smajli što drhti.
By Ulix
Vilander je naravno rekao da će Endi pobediti. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
los osecaj je sto je marej skoro jednako opasan za djoa ko federar.

akcija sto se tice onih namestanja zreba i to, to mi nikada nije bilo jasno sa djo strane - njemu manje-vise jednako sranje bilo fed bilo marej.

(sa druge strane, istina je da marej vise lezi rafi, i djo fedu)

lm, sutra..

..ja cenim da prolazi djo, al marej....izmedju ostalog (h2h), vidi se i da se dosta spremao za ovaj turnir. i lendl i sve. oce decko GS.
By Ulix
Marej mi je sa GS-ovima kao Dinara Safina - želim mu da nikada ne osvoji niti jedan. :sudija:

(S tim da mi je Dinara bila simpatična, a on to nije.)
Korisnikov avatar
By svejedno
meni bio antipatican, pre,
sad mi je postao vel'ka zrtva hype-a,
pa mi ga sad i malo zao, odn polu-simpatican mi postade.

odn, big four, jel. mukica.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!