Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Kim - Henin u ponedeljak!

GO KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM, KIM ! ! !

:eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By mmiki
Davenport igra u mix dublovima sa Bobom Brajanom. :D
Korisnikov avatar
By Oziris
A Lisa Raymond i Rennae Stubbs ponovo zajedno igraju dubl. :D

U medjuvremenu, kad su dvostruko raskinule, i profesionalno i privatno, svaka od njih je par godina bila dubl partner sa Sam Stosur. :D

Sam, Sam... c,c,c... :grouphug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:giggle: :giggle: :giggle:

Ozi, Fed je konacno stao na obe noge... :cheer: :tenis:

A Jeja... :love: :love: :love:

Ljudi, valjda nije nista ozbiljno sa nogom!? :uplasen: Kad je vidim sa zavojem, pozli mi... :drama:

:fige: :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Neg', moram da primetim da mi je zenski tenis ovog puta uzbudljiviji na Wimbledonu 2010. :D

Drugim recima, neizvesnost mi je uzbudljiva. Pazite samo meceve 4. kola - Serena Vs. Mara, Jeja Vs. Zvonareva, Enan Vs. Kim... :hyper:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo i mene. Jupi za JJ!

Daj Boze da Kim pobedi Henin.
Korisnikov avatar
By Oziris
@ sing&dunum: A meni bas zao sto su u 4-om kolu tako jaki i ozbiljni parovi... Ja to volim da gledam od 1/4 f pa dalje.

Slazem se za Federera, a isto vazi i za Novaka. Za Jecu sam se uplasila u drugom setu, kad je dozvolila brejk i kad je Bondarenko imala gejm loptu za 4:3, no sve je doslo na svoje mesto sekundicu nakon toga. :D

A sto se Kim tice, mora JAKO AGRESIVNO da igra tokom celog meca, a ne samo tokom prvog seta.
By Ulix
Originally posted by sing&dunum

Neg', moram da primetim da mi je zenski tenis ovog puta uzbudljiviji na Wimbledonu 2010. :D

Drugim recima, neizvesnost mi je uzbudljiva. Pazite samo meceve 4. kola - Serena Vs. Mara, Jeja Vs. Zvonareva, Enan Vs. Kim... :hyper:

Retko mi se dešava da navijam izrazito protiv Serene, ali ovaj put je tako. :sudija:

Marin comeback bi bio mnogo bolji ako bi uzela skalp Sereni. :evil:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ugaziće je Marija!
U ga zi će! :drkanje:
By Ulix
9:7 u trećem je dovoljno, ne mora baš da je ugazi. :)
By Ulix
Originally posted by Marvin

Serena:

"My bow didn't go the way I wanted,'' she said. "I didn't get my wrist action that I thought I would have, and then I got nervous.

"So my knee kind of got tight, and I felt a lot of pain in my left knee, so I couldn't get as low as I wanted to.''

You're blaming injuries?

"I'm going to blame my injury. I feel I had the No. 1 curtsy and then I just got nervous. Next time, I'll have to take more Advil.''

"I was supposed to say, 'Your Majesty,'" she said. "I totally choked. I was like, 'Hey, nice to meet you.'

Total American style.

"And then, you know, she started talking. Then, I was like 'Your Majesty' while she was talking. ''

:lol:
:lol: :lol: :lol:

Jel ovo neka zajebancija?
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni su obe izrazito antipaticne, ali vise volim Serenin tenis.

Izludjuju me Marijine neiznudjene i milion duplih uz obilato vristanje koje gradativno prati broj gresaka. Kako greske rastu, tako su decibeli na sve visoj skali!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

@ sing&dunum: A meni bas zao sto su u 4-om kolu tako jaki i ozbiljni parovi... Ja to volim da gledam od 1/4 f pa dalje.

Slazem se za Federera, a isto vazi i za Novaka. Za Jecu sam se uplasila u drugom setu, kad je dozvolila brejk i kad je Bondarenko imala gejm loptu za 4:3, no sve je doslo na svoje mesto sekundicu nakon toga. :D

A sto se Kim tice, mora JAKO AGRESIVNO da igra tokom celog meca, a ne samo tokom prvog seta.

Slazem se da je velika steta kada se u ranoj fazi takmicenja susretnu u okrsaju dve vrhunske teniserke/tenisera, i meni bude zao kad mora neko da ispadne... :)

Hteo sam samo da ilustrujem neizvesnost ovogodisnjeg Wimbledona u zenskoj konkurenciji, kad je u pitanju pobednica. :)

Imamo, takoreci, tri povratnice (sve tri vrhunske teniserke), pa dve uobicajene sestre (za Wimbledon) :lol: , pa Jeju nasu :love: ... :klap: :bouncy:

Uzbudljivo. :hyper:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix
Originally posted by sing&dunum

Retko mi se dešava da navijam izrazito protiv Serene, ali ovaj put je tako. :sudija:

Marin comeback bi bio mnogo bolji ako bi uzela skalp Sereni. :evil:

Uh, da, to bi bio pravi comeback. :boxer:

Mada, moram priznati da bih se slozio sa Ozi, ako pricamo o kvalitetu same igre koju prikazuju ove dve teshkashice:lol:...

Koliko god da ne volem Serenu, njen tenis je zaista 'sth. special'... :fancyklap:

Ali, u ovom okrshaju navijam za povratak Mare, ubice ledenog srca... :smeh: Ne zato sto mi ne smeta njeno vristanje (ide mi na zivce, ustvari:giggle: ), vec zato sto dopinosi neizvesnijem WTA Tour-u... :cheer:

... E, da. I zato sto netju vise da gledam Guzanu na poziciji broj 1! :durenje: Mogla bi sad malo Venus na presto, da ga pricuva do Jecinog povratka... :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kad smo kod Viljamovki - Isuse, kako je Venus tokom sljake nekako jadno, neubedljivo i izmuceno delovala... Mislim, gubici u prvim kolima, Jeca je dobije sa 6:0, 6:1, a onda - Wimbledon - FENIKS!!! Tako mocno deluje, tako... za nekoliko klasi bolja od svih! :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
GO GO VENUS! :cheer:

Evo moje WTA 'Dream Ranking' :lol: :

1. Jeja :love:
2. Venus :love:
3. Kim :love:
4. Mara
5. Guzana
6. Enan
.
.
.

:smeh:

Posle nekog vremena mogu da zamene mesta Kim i Venus, kao i Serena i Enan... :lol: Ustvari, Mara, Enan i Serena mogu da se medjusobno tumbaju danonotjno... :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Btw, Stosur/Petrova dobile prvi set sa 6:0 protiv Kuznjecove/Rezai :D :D :D
Korisnikov avatar
By spliff
jbt
kakva erupcija odushevljenja medj publikom kada cibulkova osvoji poJen na svoj servis :lood:

double bagel! i suspect :gatara:
Korisnikov avatar
By Oziris
Slika

Slika

Vid' Cibulkove Bog te!!! :wow:

Ne znam samo u kom periodu je ona bila tako slender kao sto je na drugoj slici...
Korisnikov avatar
By Darling

Wimbledon - FENIKS!!! Tako mocno deluje, tako... za nekoliko klasi bolja od svih! :love:
Na travi to i jeste, tj. jesu klasa! A, da ih ne volim, ne volim ih... :shrug:
Korisnikov avatar
By Darling
Sto se Cibulkove tice, mislim da na drugoj slici nije ona.
Korisnikov avatar
By Oziris
Slika

Slika

Kako ja volim ovakve Serenine slike... :love:

@ Darling - I meni se ucinilo da nije ona na drugoj...
By Ulix

Kad smo kod Viljamovki - Isuse, kako je Venus tokom sljake nekako jadno, neubedljivo i izmuceno delovala... Mislim, gubici u prvim kolima, Jeca je dobije sa 6:0, 6:1, a onda - Wimbledon - FENIKS!!! Tako mocno deluje, tako... za nekoliko klasi bolja od svih! :love:
:love:

Njena igra uvek procveta na travi. Milina je gledati je. :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Btw, Azarenka izgubila od Kvitove 7:5, 6:0
Korisnikov avatar
By Marvin
Gle, stvarno ispala!

Znam da sam dosadan i da se ponavljam... ali Karolina ponovo ima najlakši žreb!
Korisnikov avatar
By spliff
jbt nije uopshte bilo kishe...
znachi sutra nema tenisa
:(
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!