Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by sing&dunumRetko mi se dešava da navijam izrazito protiv Serene, ali ovaj put je tako.
Neg', moram da primetim da mi je zenski tenis ovog puta uzbudljiviji na Wimbledonu 2010.![]()
Drugim recima, neizvesnost mi je uzbudljiva. Pazite samo meceve 4. kola - Serena Vs. Mara, Jeja Vs. Zvonareva, Enan Vs. Kim...![]()
![]()
Originally posted by Marvin
Serena:
"My bow didn't go the way I wanted,'' she said. "I didn't get my wrist action that I thought I would have, and then I got nervous.
"So my knee kind of got tight, and I felt a lot of pain in my left knee, so I couldn't get as low as I wanted to.''
You're blaming injuries?
"I'm going to blame my injury. I feel I had the No. 1 curtsy and then I just got nervous. Next time, I'll have to take more Advil.''
"I was supposed to say, 'Your Majesty,'" she said. "I totally choked. I was like, 'Hey, nice to meet you.'
Total American style.
"And then, you know, she started talking. Then, I was like 'Your Majesty' while she was talking. ''
![]()
Originally posted by Oziris
@ sing&dunum: A meni bas zao sto su u 4-om kolu tako jaki i ozbiljni parovi... Ja to volim da gledam od 1/4 f pa dalje.
Slazem se za Federera, a isto vazi i za Novaka. Za Jecu sam se uplasila u drugom setu, kad je dozvolila brejk i kad je Bondarenko imala gejm loptu za 4:3, no sve je doslo na svoje mesto sekundicu nakon toga.![]()
A sto se Kim tice, mora JAKO AGRESIVNO da igra tokom celog meca, a ne samo tokom prvog seta.
Originally posted by Ulix
Originally posted by sing&dunumRetko mi se dešava da navijam izrazito protiv Serene, ali ovaj put je tako.
Neg', moram da primetim da mi je zenski tenis ovog puta uzbudljiviji na Wimbledonu 2010.![]()
Drugim recima, neizvesnost mi je uzbudljiva. Pazite samo meceve 4. kola - Serena Vs. Mara, Jeja Vs. Zvonareva, Enan Vs. Kim...![]()
![]()
![]()
Marin comeback bi bio mnogo bolji ako bi uzela skalp Sereni.![]()
Originally posted by OzirisNa travi to i jeste, tj. jesu klasa! A, da ih ne volim, ne volim ih...
Wimbledon - FENIKS!!! Tako mocno deluje, tako... za nekoliko klasi bolja od svih!![]()
Originally posted by Oziris
Kad smo kod Viljamovki - Isuse, kako je Venus tokom sljake nekako jadno, neubedljivo i izmuceno delovala... Mislim, gubici u prvim kolima, Jeca je dobije sa 6:0, 6:1, a onda - Wimbledon - FENIKS!!! Tako mocno deluje, tako... za nekoliko klasi bolja od svih!![]()
Originally posted by MarvinFenomenalno. Kakva budala.
Originally posted by UlixNije, nije.
![]()
![]()
![]()
Jel ovo neka zajebancija?
Ali je odlično, jel da![]()
Originally posted by Ozirisqq
Btw, Azarenka izgubila od Kvitove 7:5, 6:0
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!