Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Momak34
zar nije dovoljno sto je nagradjena sa njen rad, tenis?

A to da je Condi Rice startovala taj jos jedan prdez u nizu nagrada je ne za smijanje nego za plakanje. Jedna hladnokrvna, lazljiva i nadasve prevrtljiva zena koja je sjedila pored onog kepeca i odredjivala sudbine hiljade ljudi i zena od kojih je veliki broj i mrtav

Treba da preporucimo Condi za Lezbo Kraljicu Godine.
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Sve, sve... ali, ona mi deluje prilicno priglupo - da ne kazem tupavo. Ali ajde de, samo da ne krenete da je idealizujete pa posle pljujete po njoj - ume to gay populacija Srbije... :elektro:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ako moram da biram izmedju nje i JJ, uvek cu u ovaj fan klub da se uclanim.

A i devojci je sad fakat potrebna podrska, lako je velicati je kad nize uspehe...
By Ulix
Originally posted by Galakticki Kompas
Sve, sve... ali, ona mi deluje prilicno priglupo - da ne kazem tupavo. Ali ajde de, samo da ne krenete da je idealizujete pa posle pljujete po njoj - ume to gay populacija Srbije... :elektro:
Meni možda deluje pomalo autistično, stidljivo... ali ne priglupo.
Korisnikov avatar
By Lexussa
Originally posted by ok_decko
Ako moram da biram izmedju nje i JJ, uvek cu u ovaj fan klub da se uclanim.

A i devojci je sad fakat potrebna podrska, lako je velicati je kad nize uspehe...
I agree.
Korisnikov avatar
By Sunce
I guess having to withdraw from Beijing is an appropriate ending to a very disappointing season. This trip to Asia has been a big disappointment and I have struggled with my health pretty much since I arrived. I am sorry to my supporters who were hoping to see me play here in Beijing. It's very disappointing for me as well, to come here, see the amazing facility they have and not have the energy to be able to step onto court. I can only look forward to coming back here next year.

It's especially disappointing because I was hoping to be able to see some improvements before the season ended. I have gone through a lot of training and physical changes over the past few months, which have mostly remained private until now... My body is quite fragile at the moment, because I over-trained during the first part of the year. This was, I think, what caused me to have many small injuries this season.

Instead of being patient and accepting that my best form was almost impossible due to physical limitations, I was always over-thinking things, and I never dealt with it very well. The season was a continuation of going from one disappointment to another. If I had dealt better with these setbacks, I would have had a lot more success.

I also found it very tough to switch off and have a proper break over the past year or so, partly because of these physical problems. Actually, I don't think I can remember the last time I had a proper holiday: I was always doing some kind of fitness or recovery work during my holidays, and that meant that I wasn't able to switch off from tennis. I guess I just want it so badly.

As you may have noticed, I completely changed my serve after Wimbledon. This was because of my shoulder: if I continued serving and training the way I was, I would have almost certainly picked up a serious injury. My team and I are confident that I will be able to go back to my old service motion when I start practising again in November.

On the positive side, I am still No.11 in the world. I have no clue how I am ranked so highly, but to look on the bright side, I can't play any worse than I did this year and I'm still in the top 20!

I've learnt so much this year. It's a bit little bit like a few years ago, when I was ranked around No.14 for almost an entire year, and many people were asking me, "when are you going to reach the top 10?" Within a year I was there, and within two years I was No.1. Sometimes you have to go through these experiences in order to become a better player.

Despite my disappointments there is not a single doubt in my mind that I will reach the top again and win Grand Slams.

One other positive to come out of all this is that I realised what a great team I have around me: they never doubted me, they supported me so well and did everything they could to assist me. I am very grateful to them all: my family, coaches and management.

I have appointed a new fitness coach, whom I will tell you more about later. Over the next month or so I can have a great break. I can rest without thinking about any future tournaments, then train and practise hard for the new season.

I have a lot to look forward to. Now is the time to rest, recharge, and come back stronger.

Love

Ana

P.S. I'd like to thank my loyal supporters for their encouragement this year. The journey is never easy!
By Ulix
Originally posted by Sunce
  On the positive side, I am still No.11 in the world. I have no clue how I am ranked so highly, but to look on the bright side, I can't play any worse than I did this year and I'm still in the top 20!
Ako meni ove reči teško padaju, mogu da zamislim kako je njoj bilo teško to da napiše. :grom:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sunce
  As you may have noticed, I completely changed my serve after Wimbledon.
Ja skoro i da nisam Anu ni primetio posle Vimbldona, medijski je isparila.

Nek se ugleda na Šarapovu, mislim da je ona morala da promeni način serviranja.
A ovo može dočekati i Jelenu...

Mislim da će Ana na kraju godine pasti na 16, 17. mesto
Gubi poene iz Ciriha (125) i Linca (275) i još nekih 200 do 250 poena iz Moskve, Pekinga i SECa.

E sad jel ona gubi toliko bodova koliko sam naveo ili gubi ove nove za 2009. (udvostručene)
Jer u drugom slučaju ona bi izgubila možda i preko 1000 poena
(U Pekingu bi izgubila 250, a osvojila je prošle godine 70 poena)
Može li neko da mi pojasni?
Korisnikov avatar
By Sunce
"Mama, tata, Sunce, ne brinite za mene!"

Slika :kiss:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by F8LeSS

E sad jel ona gubi toliko bodova koliko sam naveo ili gubi ove nove za 2009. (udvostručene)
Gubi udvostrucene. :skijanje:

Sad sam izracunao: oko 1150.

Sto znaci da ce ispasti iz prvih 20. :cut:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zivo me interesuje sta ce tata Ulix da kaze na Aninu izjavu:

Znamo da uživate u čitanju intelektualne literature – da li vam to pomaže u bitkama na turnirima? IlI vas odvlači od tenisa, kao što se desilo sa Nadiom Petrovom i Jankom Tipsarevićem kada su čitali "Idiota" od Dostojevskog?
Rekla bih da je i pomoglo i omelo me! Neke knjige, na primer Ratnik svetlosti Paula Coelha mi je pomogao kod mentalnog pristupa tenisu, ali sam pre par godina čitala dosta psihologije, posebno Frojda, i to je postalo previše. Ne znam šta se tačno desilo Tipsareviću i Petrovoj, ali sam ja počela previše da razmišljam o nekim stvarima, pa sam prestala.
By Ulix
Da dobar forhend i dobra literatura mogu da idu zajedno, živ sam primer, tako da nema izgovora. :misici: :tetka: :giggle:

Moja ćerka nema ukusa, ne znam na koga je takva. Koeljo i Frojd. Bože sačuvaj. :hmm:
Korisnikov avatar
By Lunja
December 18, 2009 /

Ana je proglašena za najseksipilniju sportiskinju, nakon ankete posetilaca sportsnet.ca, vodećeg sportskog veb sajta u Severnoj Americi.
^^
Ana je završila ispred drugoplasirane paragvajske bacačice koplja Leryn Franco i trećeplasirane biciklistkinje Niki Gudex iz Australije.

Ovo je najnovije priznanje u dugom nizu nagrada koje je Ana dobila zbog svoje lepote. Prošle godine je bila prva u anketi čitalaca Die Bild-a, najprodavanijih novina u Evropi, za "najlepše telo"; kanadske dnevne novine su je proglasile "najlepšom" teniserkom, dok su je novine The Age u Autraliji pre dve godine proglasile su "najlepšom teniserkom svih vremena".

Poslednje četiri godine je osvajala nagradu tennisreporters.net-a za Najseksipilniju teniserku, a 2009. je bila 11. na FHM-ovoj listi Najseksipilnijih žena sveta.
Korisnikov avatar
By Paparazzi
Hej ljudi izgleda da se Ana ponovo napucala. I polufinale je nesto :D
By Ulix
I nije tako loše polufinale, ali su loše oscijacije u igri.

Videćemo, ovo je tek početak. Suviše je rano da se kaće bilo šta. Ja ću joj dati priliku do Indijan Velsa, posle toga prestajem da gledam njene mečeve (ovaj put to stvarno mislim). :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
bila je dobra ana, na momente...
j bih ishao na rg
Korisnikov avatar
By Paparazzi
Hej pa mogli bismo... i da se molimo svaki dan da ne ispadne u prva dva kola :D
Valjda ce se vratiti na staro, bilo bi lepo... :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Juče bio kao neki 2minutni intervju u B92 vestima.

Kako je slatka bila! Preslatka.
:meda:
I mila!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ana bi sad trebala da krene stopama Žastin Enan... Povuci se na dve godine, dovedi se u red, pa onda zaigraj kako treba... Toliko mi je postalo žalno da je gledam, sva mi je nekako ko siroče... :placko:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin

Juče bio kao neki 2minutni intervju u B92 vestima.

Kako je slatka bila! Preslatka.
:meda:
I mila!
jedan moj drugar kaže kako više voli JeJu zato što je bučasta, a Ana ga nervira jer je femica :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
AAAAAAAAAAAAAa.

Dobio si njen autogram?

Opasan si cika spliff-e! :kiss:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!