Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lunja
Originally posted by Marvin
Dve vezane meč lopte? :cupakosu:
Obe behu na servis Bartoli. To je, kao, uteha. :potapsava:
Kakva crna uteha?
Pa o Jeleni pričamo.
To je i bila najbolja šansa da uzme meč.

Pa kada je poslenji put ona odservirala za pobedu? :(
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS

Jelena o Динари: "To be number one, you should be complete ( :lol: ) and if you are number one you have to be beating the Williams sisters. I’m one of the rare players who has a positive record against the Williams sisters.

Koji trash! :tepih:
:smeh:

kako ja volim našu trešerku Popajku :love: (ali samo van terena :giggle: )
Voli je komplentno ili ne. Pa u pravu je. Ana Ivanovic i Safina nemaju pojma da igraju sa sestrama Vilijams. Mozda kada sestre Viljamovke ostare...:lol:
By Ulix
Originally posted by Sunce

Jelena o Динари: "To be number one, you should be complete ( :lol: ) and if you are number one you have to be beating the Williams sisters. I’m one of the rare players who has a positive record against the Williams sisters.

Koji trash! :tepih:
:smeh:

kako ja volim našu trešerku Popajku :love: (ali samo van terena :giggle: )
Voli je komplentno ili ne. Pa u pravu je. Ana Ivanovic i Safina nemaju pojma da igraju sa sestrama Vilijams. Mozda kada sestre Viljamovke ostare... :lol:
Pa bolje bi joj bilo da ume sa Bartoli, za početak. :giggle:

Ana se nikad ne obruka sa Viljamovkama, ona jednostavno još uvek nema tu mentalnu snagu da dominira nad njima, a ne ume drugačije osim da napada... ali se drži pristojno. Ili sam ja to možda opet subjektivna. :kosa: Ali Safina jadna kao da se zaledi kad ih vidi sa druge strane mreže. Baš mi je žao. Ono što joj je Venus napravila na Vimbldonu i ono što joj je Serena uradili u Australiji... to je stvarno... ponižavajuće. Ne zaslužuje baš tako ubedljive poraze. :vruce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena je pobedjivala Bartoli - 3 puta. U prethodnom mecu se uopste nije obrukala, izgubila je u tri seta. To je mama Devenport pricala: "Ako vec gubite, gubite u tri seta..."

Marion said: "It was tough. Jelena was playing well, she was serving well and she didn’t give me a lot of opportunity to get back in to the game in the first set. I had to defend two match points and I guess when I won the second set I knew I had the better chance to win the match."

Jelena said: "I played quite well in the first set and that is something positive I can take from this match. I’m starting to do some good things but there are a lot of things I can do better and I can improve. After this tournament I have a week to train and clean up some things and hopefully I will be better in Cincinnati."

Kad Ana pobedi Serenu, javite se! :evil:

Sto se tice No.1, Safina jeste zasluzeno No.1 jer je takav sistem.

A svi znamo da je Serena najbolja! :superheroj:
By Ulix
Serena je najbolja zato što je Enan u penziji i zato što je Šarapovoj otpala ruka i zato što je Ana otkrila seks.

Nema konkurencije među ovom boranijom.

Mada, naravno... ona je jedna i jedina. Kako ne voleti Serenu i njenu zadnjicu? :hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix
Serena je najbolja zato što je Enan u penziji i zato što je Šarapovoj otpala ruka i zato što je [blink]Ana otkrila seks[/blink].

Mada, naravno... ona je jedna i jedina. [blink]Kako ne voleti Serenu i njenu zadnjicu[/blink]? :hail2: :hail2: :hail2:
hajd'mo sad svi!

blinkujmo zajedno!

[blink]guzata[/blink] :vrcka: [blink]guzata[/blink] :vrcka: [blink]guzata[/blink]:vrcka:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se dopadaju njene grimase kada docekuje servis. Trambunja nesto u sebi, gricne usnu i kao da kaze: "Hajde, bas da te vidim!"
By Ulix
Serena je najbolja zato što je Enan u penziji i zato što je Šarapovoj otpala ruka i zato što je [blink]Ana otkrila seks[/blink].

Mada, naravno... ona je jedna i jedina. [blink]Kako ne voleti Serenu i njenu zadnjicu[/blink]? :hail2: :hail2: :hail2:
hajd'mo sad svi!

blinkujmo zajedno!

[blink]guzata[/blink] :vrcka: [blink]guzata[/blink] :vrcka: [blink]guzata[/blink] :vrcka:
[blink]Pa hajde, što da ne! :lol: [/blink]
Korisnikov avatar
By spliff
Serena je najbolja zato što je Enan u penziji
yeah right
pogledaj kakav im je medjusobni skor :P
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja je ne volim, ne volim, ne podnosim :cupakosu:

Kako sam se samo obradovao sinoć kad je Stosorka pobedila...

Shvatio sam da se podjednako radujem kad Serena ispadne kao i kad Jelena pobedi.
By Ulix
Originally posted by spliff
Serena je najbolja zato što je Enan u penziji
yeah right
pogledaj kakav im je medjusobni skor :P
Ma volim i ja Serenu, ali je poenta da nema konkurenciju kakvu je imala i da zato možemo da kažemo slobodno da je trenutno najbolja.

A da je Enan ostala aktivna, za godinu dve bi i ona prešla deset GS titula, siguran sam. :hamlet:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kad bi se samo nekako gigantski obrukala pred penziju...
Da izgubi 10 mečeva u nizu...
Da se otkrije neka velika afera... nešto strašno pogano... i da joj se onda oduzmu sve titule!
Korisnikov avatar
By spliff
najbolja je sada
i bila je najbolja i 2002. godine
a bila je najbolja i u medjuvremenu, samo shto je mrzelo stalno da igra a i kuburila je sa povredama
ono shto je fedex u mushkom tenisu to je serena u zenskom
josh tje puno vode da proteche dunavom i savom dok se ne pojavi neka (josh) napaljenija devojchica
Korisnikov avatar
By IriS
Da se otkrije neka velika afera... nešto strašno pogano... i da joj se onda oduzmu sve titule!
dream on dreamer :njanja:
Korisnikov avatar
By IriS
najbolja je sada
i bila je najbolja i 2002. godine
a bila je najbolja i u medjuvremenu, samo shto je mrzelo stalno da igra a i kuburila je sa povredama
ono shto je fedex u mushkom tenisu to je serena u zenskom
josh tje puno vode da proteche dunavom i savom dok se ne pojavi neka (josh) napaljenija devojchica
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
mary j blige

u can hate it or love it

Mary J Blige with 50 Cent - MJB Da MVP

Yeah
Lets take‘em back
Uh huh

1st Verse:

‘91 I stepped
In this game
After "What's The 411?"
Things ain't been the same
And I can't complain
But with all this fame
Comes a whole lot of pain
But I’m so glad
To be here
And my music
Is still sincere
Lets get back to the story
All of this pain and glory
In ’94 was “My Life”
And my life wasn’t right
So I reached out
To you and told you
What I’ve been through

Hook:

[50 Cent & Mary]
Hate or love it

[50 Cent]
The under
Dogs on top

[50 Cent & Mary]
And I'm gon' shine

[50 Cent]
Homeie until
My heart stop

[Mary]
Go head
And envy me
I’m the
Soul hip-hop queen
And I ain't going
Nowhere but you
Already know me

[50 Cent & Mary]
Hate or love it

[50 Cent]
The under
Dogs on top

[50 Cent & Mary]
And I'm gon' shine

[50 Cent]
Homeie until
My heart stop

[Mary]
Go head
And envy me
I’m the
Soul hip-hop queen
And I aint going
Nowhere but you
Already know me

2nd Verse:

Then I came with
“Share My World”
But at that point
I was just a foolish girl
Tryin' to find my way
Then I dropped
The “Mary” album
And people would say that
It’s just not
Gonna work
And my feelings
They did hurt
But my fans
Showed me so much love
And I owe
It all to them
Then I came with
“No More Drama”
I remember
That week
It was when Aaliyah died
I couldn’t hardly sleep
Thought about it everyday
And it made me
Change my ways
I’m a real woman now
Because of all these things

Repeat Chorus 1x

"You Remind Me"
Of a "Real Love"
"You Don't Have To Worry"
"All Night Lomg"
"I'm Goin' Down"
Shoo bi do bi doob
Do, do, doo
Shoo do do do
Do, do, doo
"Reminisce"
On the love
We had
You are "Everything"
"Love Without A Limit"
What you gonna do without
"My Life"
My life, my life, my life

Repeat Chorus 1x

Interlude:

Right now
I wanna thank
Each and every person
Out there
Whose ever done
Anything for
Mary J. Blige
I wanna thank T.V.
Radio
Talk Shows
Friends
Family
But most of all
I wanna thank
My fans
For hangin'
In their with me
During the bad times
And now you're here
To see me
In a point
Of my life
Where I can actually
Call myself a queen
And for those
Of you
Who don't like it
This is
What you can do
You can do this

Vamp:

You can hate it
Or love it
Hate or love it
Hate or love it
Hate or love it
Hate or love it
Hate or love it
Hate or love it
Love it, love it
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da rezimiram posle prespavane noći - Jelena definitivno ima dobru igru, čak je imala odličnu igru protiv gicetine, ali joj se opet desilo ono što joj se ove godine često dešava. U jednom momentu se izduva ko balon i izgleda kao da bi najrađe otišla sa terena. Kad joj vidite tako složenu facu, prosto znate da ona taj meč neće pobediti. Samo mi je neverovatno krivo što joj se to desilo protiv Marion Prasoli...

A na konto Serene... Da se Šarapova nije povredila, sutra malo bi ona bila najbolja :p Mada od svih nabeđenih tenisera i teniserki, njena arogancija mi je najsimpatičnija jer mi nekako savršeno ide uz nju :cool2:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja bih diskretno da izrazim svoju zabrinutost za Sharapovu koja je juce odigrala katastrofalno protiv Venus. :down:

A sad vidim da se i Dementieva izblamirala - osvojila je samo 1 gem.

@ spliff i iris

Serena nije bas uporediva sa Federerom jer on odigra CELU sezonu punom parom, a ona samo 5 najvecih turnira. :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Za Marvina, da okaci iznad kreveta:

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
:wow: kako joj je dobar luster na uvetu. 'oću i ja takav! :sudija:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:povez: :povez: :povez:

Bas nesto nemam stomak za Serenu, gresne mi dushe... :giggle:

A Jeca - no coment! :slinavko:
Korisnikov avatar
By spliff
prilichno sam siguran da tje serena da odbrani titulu na us openu
By Ulix
Serena će umreti na teniskom terenu, sudeći po njenim planovima. Gledao sam jedan njen intervju tokom Vimbldona, rekla je da sasvim sigurno planira da igra i posle sledećih OI.

Tako da ćeš je gledati i gledati. :alexis:
By Ulix
prilichno sam siguran da tje serena da odbrani titulu na us openu
I ja. I to mislim da će biti prilično ubedljiva. Ona taj turnir uz Majami praktično smatra za njeno vlasništvo. :)

Inače, u vezi one slike iznad... meni su i ona i Venus baš baš lepe. :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:rida:

Edit: Venus mi je sasvim ok, cak, ako ni jedna nasa ne prodje dalje, onda mi je cesto ona jedan od favorita:) Ali, njena sestraaa...:bljak:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja volim Serenin stil. Henin me je nervirala do besvesti sa jednorucnim bekhendom i licem uplasene zveri - pcelice, mrava, bubalice.
By Ulix
Ja nemam neki redosled za koga navijam. Bezuslovno i do imbecilnosti volim moju ćerkicu Anu koja mi je ove godine sve živce pokidala. (I dalje mi je neshvatljivo da sam se toliko zalepio za jednu teniserku, ali šta ću kad se bukvalno userem od sreće na svaki njen forhend viner ili volej, a da ne pominjemo koliko me oduševljava to što je taakoooo jebeno lepa.)

Ali ako ne igra ona, onda su mi Viljamovke nekako uvek favoriti. Volim da ih gledam. Naročito Veneru.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol: Henin nisam mnogo voleo u pocetku, ali sam posle pao na kolena! :hail: :hail: :hail:

Ja sam bas OBOZAVAO njen jednorucni bekhend! :love: Inace mi taj udarac mnogo vise prija za oci nego li dvorucni, a njen je jos bio neprikosnoven i u odnosu na momke sa ATP Tour-a... Naravno, tu necu da stavljam u poredjenje mog miljenika FedEx-a... :D Iako je njen bio daleko sigurniji...

off: cak sam i ja promenio svoj, s obzirom da sam kao klinac (kada sam krace vreme trenirao) ucio dvorucni. Sada, "pod stare dane", preoblikovao sam ga u jednorucni.:eya:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dakle, postao si jednorucni masturbator? Dobro. :misli:
By Ulix
Meni se sviđa da gledam ljude koji imaju lep jednoručni bekhend, Haas, Federer, Enan... i mene su učili da igram jednoručno, međutim ja za to nikad nisam bio sposoban. Sa dve ruke bekhend zapravo i može da bude oružje. Ovako je to samo balet. :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!