Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa nisam ja ni mislio na premrsave ili predebele... ne mislim na krajnosti :)
U nekim extremnim slucajevima kapiram da si u pravu.

To tvoje objasnjenje ishrane je previse detaljno i zahtevno!

Jedino mi se dopada to "jesti na svaka 3 h" posto sam u poslednje vreme dosta gladan, pa to i cinim :D
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ali nisu ti to krajnosti, danas imaš JAKO puno ljudi koji spadaju u te dvije skupine (ektomorfa i endomorfa), to je jednostavno genetski tako. Iznenadio bi se, ali malo ljudi spada u tu "idealnu skupinu" mesomorfa. Ja recimo spadam u ektomorfe, i imam prebrz metabolizam, ali sa ovakvim načinom prehrane sam uspio to popraviti i udebljati se 10tak KG. Još bi se trebao udebljati nekih 6KG i onda bi to bilo čist ok, ali jbga nije to baš tako jednotasvno. Osobito ako ne želiš salce pokupiti oko struka :curka:
Originally posted by Dirrty19g

Jedino to sto je rekao za duzinu treninga... od 45-60 min...
Paaaa... prvih mesec dana je bio otprilike sat vremena... ali sada ispod sat ipo ne mogu da postignem.
Kao sto vec rekoh u svojoj temi... pauze su mi mozda po pola minuta... ali jednostavno ne mogu da postignem!
Koliko vježbi radiš?. Za svaku mišićnu grupu ti je u prosijeku dovoljno 3 do 4 vježbi, sa 3 serije x 10 ponavljanja (ili 12 ovisno što radiš), naravno zagrijavanje ne računam. A ako radiš dvije mišićne skupine po danu, onda bi trebao moći svih 6 vježbi odraditi u 45-60min.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radim po 3-4 sprave za dve grupu misica... 4 serije po 10 ponavljanja...

I isto toliko serija na isto toliko serija za 4 vezbe za trbusnjake...

E sad, nije ni cudo sto ti je bilo tesko da se ugojis... ipak je 10 kg podosta. Ja zelim mozda jos 5 kg... tako da ne verujem da cu morati da brinem o salu.
Imam dosta brz metabolizam...
Ali moje telo me je do sada uvek slusalo... i tako ce biti i od sada! Or else :ostrisekiru: !
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Sperma je bogata proteinima, pa je mozete koristiti kao suplement. Ispravite me ako gresim.
Ja uzimam Isobolic kao dopunu proteina, dextrozu, vitamine i minerala. Vidim da mnogi preporucuju taj Glutamin pa mozda i to nabavim..
By Çâðê_DUP
Ako se zna da je osnovna gradivna materija svakog proteina aminokiselina,onda ti same aminokiseline nisu potrebne.Whey ti je dovoljan.Sve ostalo je bacanje para.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ali pakovanje Whey amino kosta nekoh 900 dindzi a 100 % Whey protein kosta 2000....mada po sastavu whey protein ima monogo vecu kolicinu cistih proteina u istoj gramazu naspram whey amino tako da to na kraju verovatno dodje na isto sto se cene tice.

Kolko para tolko' muzike
By Çâðê_DUP
Samo ti vezbaj ne treba ti ni whey
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A ovaj kreatin u kapsulama kosta koji kosta 1.700 dindzi?
http://www.pansport.co.yu/new/catalog/i ... p?id=AA001
Jel dobro njega kombinovati sa whey proteinom?
Jel on daje snagu za vezbanje ili isto kao protein samo hrani misice posle i za vreme treninga.

Ne razumem u cemu je razlika (sto se tice uticaja na stvaranje misicne mase) izmedju proteina i kreatina? :nerd:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 69
Samo ti vezbaj ne treba ti ni whey
Kako ne treba...ako je to prirodni suplement sto da ga ne iskoristim.
Kako bez takve pomoci da izgledam ko Biserka Shipka? :lol:
By Çâðê_DUP
Uzimaj hranu bogatu proteinima,pogledas malo po netu ima tih tablica samo treba da se cita :P
By Dragonite
Originally posted by Lakiboy_ns
A ovaj kreatin u kapsulama kosta koji kosta 1.700 dindzi?
http://www.pansport.co.yu/new/catalog/i ... p?id=AA001
Jel dobro njega kombinovati sa whey proteinom?
Jel on daje snagu za vezbanje ili isto kao protein samo hrani misice posle i za vreme treninga.

Ne razumem u cemu je razlika (sto se tice uticaja na stvaranje misicne mase) izmedju proteina i kreatina? :nerd:
:shok: :die:

Od proteina su izgrađena mišićna vlakna (aktinski i miozinski lanci itd.). Kreatin (u mono, di i tri fosfatnom obliku) služi kao back up sistem za adenozin mono, di i tri fosfat koji je primarni sistem dobijanja energije u ćeliji.

Dakle, kreatin nema nikakav uticaj na stvaranje mišićne mase per se.
Korisnikov avatar
By VANGEL
evo i mene:)
citam sta je ko do sad napisao i skoro sa svima se slazem...
mada sve to koliko je ok ima i svojih mana ili nus pojava...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znaci da bih malo nabacio misicnu masu ostajem samo pri 100 % Whey protein?
By Çâðê_DUP
Ne.Ostani samo pri kontinuiranoj vezbi.Sve ostalo je epp.
By Dragonite
Ukratko - da.
By ~ Le Saint X ~
Hvala sto si me kontaktirao da ti budem licni trener
:)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Delete
Idi da norum exyu-fitness.com ima mnogo toga sto mozes da saznas o eca.
Korisnikov avatar
By Delete
A ti bi da nabavis, samo ne znas gde... :trep:
Pa kapi za nos sadrze mali procenat efedrina :lol:
Korisnikov avatar
By HPLC
Koristim:

1. Animal FLEX (preparat za zastitu zglobova, hrskavica i tetiva)
2. Dymatize Elite Whey Protein Isolate
3. Dyma Lean (kad nemam vremena da idem kuci po Elite Whey)
4. Isostar tokom i posle treninga
5. Ujutru jos i Centrum i 1000 mg C-vitamina

Planiram da kad ispraznim ovo burence Dymatize proteina pocnem da koristim kreatin (Krealkalin)

Toliko od mene :ugriz:
Korisnikov avatar
By delfinmne
Dymatize Elite Whey Protein Isolate + kreatin monohidrat + dekstroza. ;)
By cumpig
e dragi bilding drugari, ja kao najveci fensi pederko resih da u zadnji cas (nakon godinja vezbanja) postignem rezultate pre letovanja :kreten:
pa danas bacih lovu na Thermo Pak Cuts (BioTech USA), znaci nesto sto bi trebalo da mi sagori visak masnoca i konacno mi zategne telo. Ste culi nekad za ovo??? kaze: thermogenic and lipotropic burner
tnx.
By Dragonite
Cumping, to ti je neka mešavina fat burnera (sad čitam dekleraciju). Promeni trening iz mase u definiciju - bicikla, trčanje, kardio, promeni ishranu. Ako radiš defku izgubićeš i deo mišićne mase.

PS Je li bre, je l' se sad sređuje za leto? :avalon:
By cumpig
fala dragonite
to mi je i bilo u planu, bajs, dzoging i lagana teretana

inace, sredjen sam ja odavno, ovo mu dodje kao final touch :D
Korisnikov avatar
By MyMoon-co.
posto sam nov na forumu samo bi da Vas sve pozdravim i kao bivsi sportista i DIF-ovac mogu Vam reci da ste manje vise svi u pravu a evo i sta ja uzimam od suplemenata uz naravno pravilnu ishranu pogatu ribom, mlekom i mlecnim proizvodima kao i svim vrstama cureceg i crvenog mesa uopste...dakle izolat protetina i aminokiseline u tabletama i to ce za sada biti dovoljno...srecno svima u pravilnom oblikovanju svog tela i vezbanju...
By Dragonite
Hvala na lepim željama, takođe sve najbolje!

[prija mode off]

Joj što su dobre amino kiseline od Dymatize...
By Shoplifter
Gde nabavljate suplemente? Ja bi trebalo da ih kupujem po prvi put, pa me zanima ima li mesta gde to moze da se nadje povoljnije?

:sunce:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Shoplifter
Gde nabavljate suplemente? Ja bi trebalo da ih kupujem po prvi put, pa me zanima ima li mesta gde to moze da se nadje povoljnije?

:sunce:
Informisi se dobro pre kupovine, jer kvalitet varira.. Mislim da pansport koji je Dragonite naveo ima najnize cene kod nas. U inostranstvu su suplementi povoljniji, pa ako imas mogucnosti, kupuj tako. Na www.bodybuilding.com imas dosta informacija, kao i online prodavnicu.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!