Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by tamanoirAko je bilo sparno mozda su ti se ljudi divili pa ti se ucinilo da te cudno gledaju!
Jbt, trcim tu pre neki dan po kvartu.. Svi me gledaju k'o da sam sa Marsa pala..
Ne mislim da sam bila cudno obucena niti da sam imala nesto na faci..
Bilo je neko ok vreme, dakle uvece, ali ne jako kasno..
Ne pevam pesme koje slusam na mp3 playeru..
Koliko znam, ne trcim kao Fibi iz "Friends"..
...
wtf?
Originally posted by PlasticBrainhm, svaki drugi, ha??
Ovaj...
Ja sam na sajmu svaki drugi dan.
Uf, sad cu se sve okretati dok budem trcala.
Originally posted by elektron84Ma nije, vece je bilo.. A sta znam, mozda nisu navikli da im neko trchkara po kvartu.. Ko ce ih znati..
Ako je bilo sparno mozda su ti se ljudi divili pa ti se ucinilo da te cudno gledaju!
Originally posted by tamanoirAko, ako...
Kako krene ispitni rok, trcim svaki dan, zacrtala sam sebi.. Bice gomile negativne energije koju moram izbaciti..
Originally posted by tamanoirMislila sam "nas" kao tvoj i moj!
Haha, i na nasem isto.. Bice zahebano.. A rec 'trcanje' bas kinky zvuci kad se procita sa C..![]()
Originally posted by KylenderTrčala, trčim, menjala telesne tecnosti sa valjda svakim komarcem tamo. Jebena suma je vrlo mala, ali vrsi posao, ako ti se ne zavrti u glavi od trcanja u krug. Sto pitas?
Ja već nedelju dana razmišljam da li da se miksujem sa masom po Olimpu ili da trčim na nekoj drugoj lokaciji... Tako bih voleo neku jebenu šumu, ko mi reče da se doselim u Beograd... Košutnjak se ne računa, to je za mene u drugom gradu.
E da, jel neko trčao po Zvezdarskoj šumi? Mislim trčao - trčao.
Originally posted by elektron84Originally posted by PlasticBrainhm, svaki drugi, ha??
Ovaj...
Ja sam na sajmu svaki drugi dan.
Uf, sad cu se sve okretati dok budem trcala.
a kad si bila poslednji put?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!