Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
dakle,danas je i kambek pluščenkov...aj,pa da gu vidimo i to...:kokice:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Samo da ne kliza uz neku evrovizijsku pesmu i biću presrećna. :cheer:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ali moram priznati da Joubertova koreografija ima bolji ritmički sklad sa pratećom muzikom:

''
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ko vodi nakon kratkog programa? Koji je Joubert?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Plušenko prvi, Žuber je drugi.

Večeras je dugi program. :yay:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Hvala Dzelajza. Nisam stigla da ispratim sta se desavalo.

Sad sam malo isla po netu. Nasla neke snimke na youtube i rezultate na ISU sajtu... Pa, evo, za one koji inace prate ali sad nisu bili u toku, kao ja :)

Sportski parovi
1 Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV (RUS) -- 213.15 :yay:
2 Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY (GER) -- 211.72
3 Maria MUKHORTOVA / Maxim TRANKOV (RUS) -- 202.03
4 Tatiana VOLOSOZHAR / Stanislav MOROZOV (UKR) -- 187.83

Bas mi je drago za Kavaguti i Smirnova, zasluzili su zlato. Uvek su tako originalni, jedinstveni, a nekako im uvek samo malo zafali... Ocekivala sam da ce ponovo Savchenko i Szolkowy da pobede, ali super sto nisu... Inace, vodili su nakon kratkog programa, ali Kavaguti i Smirnov su bili sjajni u dugom...

Evo pobednika:
''

''

Srebrni:
''

''

Bronzani:
''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DFwpl6-L ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By nsBeckie
A ovo su rezultati za sada za muskarce i plesne parove:

MEN (after the short program)
1. Evgeni Plushenko RUS - 91.30
2. Brian Joubert FRA - 88.55
3. Yannick Ponsero FRA - 82.40

DANCE (after the compulsory dance)
1. Oksana Domnina and Maxim Shabalin RUS – 42.78
2. Jana Khokhlova and Sergei Novitski RUS – 37.87
3. Federica Faiella and Massimo Scali ITA – 37.47
(edit: 4. Sinead Kerr and John Kerr GBR -- 36.76 -- obozavam ih, nadam se da ce se popraviti do kraja, lose su poceli... tako su mi simpaticni :) )
Korisnikov avatar
By Oziris
Plushenko opet prvi u free programu veceras, Lambiel drugi, Joubert treci.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja sam malo razočarana, jer je bilo tako očigledno da su se Joubert i kompanija poprilično utronjali zbog Plushenkovog povratka. Sve nekako traljavo i nesigurno. Plushenko je bio kul, ali nije ni on sasvim blistao.
Ja volim kad svima dobro krene i kad je to nadmetanje neizvesnije. Svakako je zabavnije za gledanje, od onog kotrljanja po ledu, padanja na dupe itd.
By Storm
Neverovatno koliko su svi imali tremu. Raspad sistema. Posebno Žuber.
Plušenko jeste bio tehnički superioran, ali nešto mi fali kod njega...
Korisnikov avatar
By Oziris
Jel da da je tako izgledalo??? Da su se strasno ustrtarili!!! Koliko je ono bilo... pa meni jadno ipak... Vecina njih nista cetvorostruko nije uspela da izvede kako treba... A doskoci nesigurni, klimavi... Uhhhh!!!!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ma, užas.

A kod Plušenka mi je zasmetalo to što mu koreografija nije dovoljno usklađena sa muzikom. Mislim, mogla sam da pustim "Svilen konac" do daske i da ne primetim razliku.
Korisnikov avatar
By deran
...otprilike-ja sam sad samo preleteo snimke...

žuber je klizao najumetničkije... :D

EDIT LAMBIJE je Klizao najumetničkije,žuber je najbolji frajer...to sam teo reći....D

EDIT 2-slavio sam,jbg...:blush:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by deran

EDIT LAMBIJE je Klizao najumetničkije,žuber je najbolji frajer...to sam teo reći....D
:lol: :up:

U stvari, oni su klizali nekako osećajnije, a Plušenko (iako ga ja obožavam) je izašao i otklizao partiju kao neki hirurg na ledu.
Korisnikov avatar
By deran
ne,ne oni-žuber je bio ukočen i nervozan-lambije je bio baš "rasklizan"-šteta za onakav glupav pad...:povez:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Omakla mi se množina, jer si pomenuo i Žuberovu frajerštinu. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
ćuna u kalvin klajn gaćama...sumnjivo...:hmm:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
wow, derane, hvala ti za ovo :namig2:

stvarno je najlepsi od svih klizaca... kakvo izvajano telo :drool:

steta sto je imao takvu tremu, moze on to mnogo bolje... za kratki program je oborio svoj licni rekord, a imao je i dobar dugi program samo ga je zeznuo :sigh:

inace, ovo mu je 8 medalja na evropskim prvenstvima u poslednjih 8 godina :hail:
(3 zlatne, 2 srebrne, 3 bronzane)--ako nista drugo, bar je konzistentan sto se toga tice... Plus jos ima 5 medalja sa svetskih sampionata (1 zlatnu, 3 srebrne, 1 bronzanu)... Samo mu fali jos medalja sa Olimpijade, mislim da ove godine moze do nje, definitivno, mozda cak i do zlatne... Nije Plushenko vise isti kao sto je nekad bio.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Sto se tice plesnih parova--za ovo dvoje navijam da osvoje bronzu (mada su sve manje sanse za to--posle originalnog plesa su pali na 5. mesto--posto su imali veliku tehnicku gresku... grrr... ali uvek su tako originalni i simpaticni)

brat i sestra Kerr
''

ovo im je slobodni program iz 2007. kad su me odusevili i kad sam pocela da navijam za njih :)
http://www.youtube.com/watch?v=0SA9Nj7u7fU
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Na mojoj "Pre nego sto bacim kasiku" listi stoji da moram uzivo videti evropsko ili svetsko prvenstvo u klizanju bar jednom. A Plusenko kad nastupa nema shanse da mi oci ne zasuze. Jos da mi je Klimkina da vidim... :bale:
By Storm
Hvala Derane za video. Ako nađeš još nešto o Žuberu, ti nemoj da se ustručavaš da postaviš ovde.
Isto važi za Kevina Van Der Perena.
Korisnikov avatar
By sofia
Plusenko je zaista neka druga kategorija,kada kliza ne izgleda mi kao ljudsko bice,ima ono vilenjacko nadahnuce...

Mada,ipak vise volim Lambijea

Slika
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Lambijel je bio sjajan u dugom programu--meni je bio bolji od Plushenka... Steta za onaj nepotreban pad ...

A njegove piruete su meni onozemaljske, uvek se odusevim kad vidim sta moze da izvede
By Storm
Lambijel je zanimljiv momak.
Ostavlja malo previše romantičan utisak, počevši od kostima, pa preko pirueta do nesigurnih skokova. Mislim da je i on imao tremu.

Gledao malo plesne parove. Nije bilo loše. Simpa su Britanci, i cela ta prva petorka.

Inače, Rusu su užasni po pitanju kostima. Bez obzira da li je muško, žensko, parovi, uvek neki neukus.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!