Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kupperu principu se slazem, mislim da nisi prognoyirao mnogo navijacki, s tim sto ne bih rekao da ce Bremen-Juventus biti 3+, a i navijacki bih voleo da Bayern-Milan bude 2
Brate X, nesto mi je bas tesko da prognoziram (i nezahvalno) ali malo cu navijacki, malo cu probati da budem objektivan:
Bayern - Milan - pojma nemam. Imam utisak da moze da bude 3-0 ali isto tako 0-1, 0-2...nemam predstavu.
Benfica - Liverpool - navijacka dvojka
Real Madrid - Arsenal - kec (ali nekako sam siguran iz prelaza jer Real je nebrojeno puta krenuo iz hendikepa. Primi gol pa krene)
PSV - Lyon - opet je sve moguce ali ipak tipujem na 1 ili 0-2
Chelsea - Barcelona X ili 2 (nije navijacki, cini mi se da je Barsa ipak jaca)
Rangers - Villarreal - Rendzersi su u zero formi, cak cetvrti u Skotskoj ligi. Tipujem na X ili 2-3
Bremen - Juventus - voleo bih mnogo golova sto je i odlika Verdera. Ali zato je tu odbrana Juventusa... 3+
Ajax - Internazionale - Ajaks u jos losijoj formi od Rendzersa ali opet je tesko. Ne znam...X ili 2.
Originally posted by ZvezdasBGda prenos iz studija je u 20h, a utakmice krecu u 20:45:eya:
B 92 kao Tv stanica koja je za nasu zemlju otkupila prava za emitovanje tekmi Lige sampiona, odlucila se sutra za prenos tekme Bajern-Milan. U sredu ce ici svakako za mene najzanimljiviji mec: CELSI BARSA! Sine al ce da sevaju varnice! Jedva cekam...![]()
Oba prenosa startuju u 20 sati.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!