Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
I da:yay:

@spliff - toliko me nervira sto si uvek brzi, puci cu:puc: Ili si anticipirao:leviathan:?
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by spliff
6:2 u treccem setu :)

imamo dve teniserke u 1/4 finalu :tenis: :srbin:
:yes: :B
By tennis maniac
jelena sutra u pola 2,ana u 5
ana iako ekspresno jos uvek pravi pocetnicke greske,zuri sa forhendom,zeli da zavrsi poen sto pre,jeleni svaka cast pravi je borac i sa bolovima u ramenu
ana direktno na eurosportu,za jelenu ne znam,stalno menjaju program pa do sutra nije sve sto posto,srecno svima
By tennis maniac
jedva cekam duel dva najjaca forhenda na turu,mada ipak mislim da je sarapova u prednosti,ume odlicno da odigra duze poene dok ana jos uvek nija najbolja u tome,mora da pravi manje gresaka,sto se jelene tice ako bude igrala kao juce i danas tesko ce pobediti,ako rame bude ok ima sanse
Korisnikov avatar
By Kupper
Da li sam odlepio ili sam u pravu kad mislim da Ana ima velike sanse? Cak mnogo vece nego Jelena protiv Vaidisove (makar i ne bila povredjena, umorna, sta god).
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
joj i ja jedva cekam mach ivanovic-sharapova:trep:praznik za moje oci:love::mljac:
Korisnikov avatar
By Marvin
:klap: za Jelenu
Sada već mislim da je volim.
Takve razlike, padovi, dizanja, greške, fenomenalnosti...

Baš takvu igru volim...
Korisnikov avatar
By spliff
jj povela sa 7:5 protiv vaidisove :hail:
Korisnikov avatar
By Kupper
Skor im je 3-1 za Vaidisovu ali je JJ pobedila poslednji put, onda kad je srusila tri iz prvih deset.

4-5 u drugom....
Korisnikov avatar
By Kupper
Ok, nije se moglo bolje. Vaidisova je ipak vanseriska teniserka, jako mlada, JJ iscrpljena.....sve u svemu - Jeca je:kralj:
Korisnikov avatar
By spliff
jbg

bit cce bolje sledecci put... mislim da je ovo kraj sezone za jelenu.

sledecce sezone garant ulazi u top 10. u prvih 4 meseca nema nishta da brani, tako da...

I :love: JJ
Korisnikov avatar
By Kupper
Zamisli samo tu gomilu poena do aprila najmanje (posto je ispadala u prvim kolima)....ihaj, tek cemo mi da se radujemo.
Korisnikov avatar
By spliff
ma prolaz medj prvih 8 je (skoro) zagarantovan :)
Korisnikov avatar
By Kupper
A el znaci nesto mnogo u poenima ovo cetvrtfinale?
Korisnikov avatar
By spliff
ne preterano

ovaj turnir je tier II kategorije, ako se ne varam....
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
:putnik:malo je falilo da me keva istera iz kuce,ali jbg kada sam strastveni navijach:lol:uff kako mi je bilo krivo sto je jelena izgubila:mad:valjda ce ana:love:povaditi situaciju:klap: :molise: :tenis: :kiss:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
nema sanse neeeeeee :placko: :placko: :placko:najvise me nervira kada neko izgubi u tajbreku :sw:besna sam,ana ce izgubiti sva je prilika:no:
Korisnikov avatar
By Kupper
I 5-2 u drugom setu. Ma, kad izgube od boljih, kvalitetnijih (bar za sad) nema zime. Posebno za Anu. Vaidisova je cudo. Klinka, prava, a vec 8-9 (trenutno 11) a igra ubitacno. Bice bolje.
Korisnikov avatar
By spliff
Vaidisova je cudo. Klinka, prava, a vec 8-9 (trenutno 11) a igra ubitacno. Bice bolje.
[/quote]

do sada je odigrala ukupno 11 finala na wta tour-u, od kojih je 6 i dobila

:hail: :hail: :hail:
By tennis maniac
jebi ga izgubise obe nase,svejedno dobar turnir za obe,jelena bliss i mene je zamalo moja izbacila,bas sam se nervirao kad je jelena igrala,kod ane sve to brze ide pa se i ne nerviram toliko
jelena je dobro igrala,manje se svadjala sa sudijom,skoro uopste,vaidisovu je servis izvukao,oko 20 as udaraca,na svaki bitan poen ona lupi as ili servis viner,nije se moglo protiv toga
sarapova se trudila da sto vise ani baca lopte na bekhend na kom ana mora jos da radi,forhend joj je po meni najjaci na turu,bitno da je poradila na fitnesu,bolje se krece,voleji ok nego ranije,jos uvek ima brzih poena sa greskama
ja uvek kazem kad bi ana imala jelenin bekhend a jelena anin forhend njih dve bi razbijale,sve u svemu jos jedan turnir za obe i kraj sezone,ana u haseltu,jelena u kvebeku
vec je izasao zreb za haselt

Nadia Petrova RUS [1] vs. Meghann Shaughnessy USA
Vera Dushevina RUS [WC] vs. Qualifier
Qualifier vs. Caroline Maes BEL [WC]
Lucie Safarova CZE vs. Katarina Srebotnik SLO

Nicole Vaidisova CZE vs. Kirsten Flipkens BEL [WC]
Eleni Daniilidou GRE vs. Elena Bovina RUS
Stéphanie Foretz FRA vs. Elena Vesnina RUS
Samantha Stosur AUS vs. Anna-Lena Grönefeld GER

ANA IVANOVIC SRB vs. Michaëlla Krajicek NED
Qualifier vs. Martina Müller GER
Ai Sugiyama JPN vs. Vera Zvonareva RUS
Romina Oprandi ITA vs. Patty Schnyder SUI

Francesca Schiavone ITA vs. Nathalie Dechy FRA
Mara Santangelo ITA vs. Sandra Klösel GER
Karolina Sprem CRO vs. Maria Kirilenko RUS
Qualifier vs. Kim Clijsters BEL [2]
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
sharapova pobedila :love: :klap: :kiss: :B :tenis:wow koje finale!sharapova-petrova 100% rusija:lol:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!