Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Decko sinoc umalo da dobije Herzinfarkt. Vjerujem da mu nije prijalo moje ruganje i opetovano ponavljanje da se ne zivi od stare slave i da su Kroasani, kako bus ovdje napisa ( :radosnice: ), trebali vise da se trude, te da su u sustini pokazali da su picke nesposobne. Da. :ozbiljan:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637146#p2637146]Srklet napisao:[/url]:cheer:

siguran sam da ovdje na forumu ima ljudi koji nisu zarobljenici konzervativne homonormativnosti, pa kao legitimaciju svojeg pederluka ne uzimaju prezir prema nogometu, doista najvažnijoj sporednoj igri na svijetu u kojoj uvijek pobjeđuju nijemci. ^^
Pre ce biti da je heteronormativnost, a ne homonormativnost i legitimacija pederluka, ucinila fudbal odbojnim mnogim pederima u Srbiji. Kakva homonormativnost kad tamo pocrkaše za str8lukom/aktovima..

on:

ne pratim, ne zanima me nešto..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
užasna utakmica za hrvate
užasna
šteta
izgledalo je kao da su se fino zaleteli
By Kragi
Bravo za URuGuAY! :zastava:

Inace mi je rasplet poprilicno iznenadjujuc u pozitivnom smislu. :D
Korisnikov avatar
By spliff
bas mi se dopada ovo svetsko prvenstvo
volim kada favoriti ispadaju
By Kragi
Men' se dopada Jasper CILLESSEN.
Doduse na terenu u toku prenosa mi mnogo bolje izgleda nego na fotkama.
Pa ok, ako Kolumbija ne izbaci Brazil u cetvrtfinalu najverovatnije ce to uciniti Nemacka u polufinalu. :fige:

Drugi deo zreba mi je neizvesniji.
Argentinci me nisu bas ubedili da mogu do polufinala pored USA, pa i Belgije i Svajcerske, dok ce drugu ekipu u polufinalu verovatno odluciti sutrasnji duel Holandija - Meksiko posto pobednik ide na Grcka - Kostarika.

Znaci finale Nemacka - Holandija :smeh: :kugla:
Korisnikov avatar
By 2kune
europljani ne prolaze jerbo čuvaju noge za one koji su ih kupili... nacionalne reprezentacije ih nisu kupile... :sudija:
By Kragi
Brazil ostaje do tog duela sa Nemcima.
Doduse, veceras vec pristojno igraju iako sam se nadao da Kolumbija moze .... :sigh:

Edit: Penal za Kolumbiju :cheer:

Edit2: 2:1 jbg
doživio sam nervni slom. :cupakosu:

neymaru sjebaše leđa, ono je izgledalo baš gadno.

šteta što kolumbija nije pobijedila, kad sam vidio kako plače james rodriguez, zamalo sam i ja. :drama:

sudac je pak imao nekoliko velikih grešaka, naročito poništavanje gola kolumbije.
By Kragi
^ zbog karima bi presao u islam a zbog neymara u teratofile a? ^^

ont: kako ova utakmica smara! :cupakosu:
khm, khm oporavice se ;) (bez ironije)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2644692#p2644692]Srklet napisao:[/url]argentima igra grozno, tragedija je što su u polufinalu :/

nadam se da ce costa rica iznenaditi! :hyper:
Za Argentinu nisam ni verovao da moze do polufinala. I dalje ocekujem finale Nemacka - Holandija ili mu se bar nadam, odnosno nadam se da nece Brazil i Argentina -.-
Ako Costa Rica i iznenadi nece mi biti zao.
Korisnikov avatar
By scout_finch
bas mi je svejedno ko ce da osvoji trofej, dok god su italijani i francuzi ispali s takmicenja. i spanci.
Korisnikov avatar
By spliff
ja navijam za holandiju
pogotovo odkad su odrali svetske (i evropske) sampione
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!