Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Svaka im čast!
Gledala sam trku, četvrte su. Ako prve 4 idu dalje, onda su prošle :trep:
Korisnikov avatar
By deran
...i sam gledam,i sam, komentarišem... :smeh:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Leteci holandjanin je bio odlican.
Ne znam ko komentarise, ali usta ne zatvara... nisam cula ni svoje misli, ni muziku koju su pustali dok su se zene takmicile u parteru. Sad mi je zao sto ne znam kako je rumunka ocenjena, prekinuse prenos :s
Korisnikov avatar
By Darling
Alo, bre, jeb'o vas on, Ivana Španović je prošla dalje :yay:
Korisnikov avatar
By deran
i ovo je moglo da napravi karmbol...

Slika

Edit Boš je kao i svi sportisti pohitala juče na stadion ne bi li posmatrala trku na 100 metara, kraljevsku disciplinu OI.

Par metara od nje, pijani huligan je bacio flašu prema Boltu, pa je Holanđanka koja je inače osvojila bronzanu medalju na igrama, rešila da interveniše. Udarcem je smirila izgrednika, a zatim je stiglo obezbeđenje.

Neimenovani gospodin je uhapšen, Džudit je posle sve bila nervozna jer je zbog "intervencije" propustila trku.

Bolt je rekao da je nešto čuo, ali da se nije obazirao, a Getlin da je trenutak tišine bio signal da nešto nije u redu, no da udarac plastične flaše koja je pala blizu atletičara nije narušio njihovu koncentraciju.

lol...

Korisnikov avatar
By deran
Een dronken gast voor mij gooit een flesje op de baan!! IK HEB HEM GESLAGEN.... Ongelofelijk!!

GVD... Heb ik ook de 100 m gemist!!! Wat een PIEP!!

(sa twittera... :lol: )

Slika

Slika
Ovi srpski komentatori na Eurosportu su kreteni...I to u najboljem slučaju. Sad jedan reče za onu nesretnicu iz Saudijske Arabije "Ne znam šta je svrha ovakve opreme. Vera nalaže? Veća medijska pažnja?". Aman!

Pre neki dan kolega debil gore navedenog kretena nije znao ni da potrefi rod kineske bacačice kugle. Mislim, sve bi to bilo okej, svi Kinezi ionako liče jedni na druge a vala je teško videti ko je tu muško a ko žensko (što kod Kineza što kod bacačica kugle), ali jebeno PIŠE ako se već ne može osloniti na moć indukcije.

:indijanac:
Korisnikov avatar
By bern
^ slažem se. baš su loši.

ide vesalanje, ženska kategorija:

"stvarno ne znam kako da uvo učinim zanimljivim... ali, da pokušam, dragi gledaoci. [podiže glas i glumi uzbuđenje] iiiiii evo ih britanske veslačice prolaze kroz cilj, nakon spektakularnog veslanja osvajaju zlato uz vreme od xyz. [prestaje da glumi] eto, pokušao sam."

wtf?!
Korisnikov avatar
By spliff
ok, cool :D
polufinale
ochekivano, mada bilo je chupavo...
da li ce vaterpolo tim da donese najsjajniju medalju? :gatara:
Korisnikov avatar
By Darling
^ :yes:

Od svih muškaraca u prostoriji, ja sam bila najglasnija :lol: Sjajno su se izvukli :zvezda:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420572#p2420572]polarlicht4.1 napisao:[/url]Ovi srpski komentatori na Eurosportu su kreteni...I to u najboljem slučaju. Sad jedan reče za onu nesretnicu iz Saudijske Arabije "Ne znam šta je svrha ovakve opreme. Vera nalaže? Veća medijska pažnja?". Aman!

Pre neki dan kolega debil gore navedenog kretena nije znao ni da potrefi rod kineske bacačice kugle. Mislim, sve bi to bilo okej, svi Kinezi ionako liče jedni na druge a vala je teško videti ko je tu muško a ko žensko (što kod Kineza što kod bacačica kugle), ali jebeno PIŠE ako se već ne može osloniti na moć indukcije.

:indijanac:
:lol: :veverica:
Korisnikov avatar
By IriS
Aci kosici odseći jezik i naterati ga da ga proguta u komadu!

aj aj aj

:mad:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Bravo Milice!

Neki od komentara na fb OKS-a:

... a Novaku Djokovicu cestitam turnir koji je osvojio pre neki dan,
uz zelju da mu karijera bude onakva kakve su mu bili rezultati na OI!!!!!!

... Bravo za ovu decu za koje niko do sada nije ni čuo....zna se gde se trebamo okrenuti, individualnim sportovima kao Kinezi, em jevtinije, em sigurnije....Svaka čast...

...‎"Ивана Максимовић пуца од лепоте, а МИЛИЦА МАНДИЋ убија од лепоте :D" (preuzela:))
Korisnikov avatar
By Kadmiel
I bronza u vaterpolu, cimer je vristao na TV poslednjih pola sata. XD
Korisnikov avatar
By Sunce
Bravo Milice, bravo vaterpolisti! :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!