Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Ako nista drugo hvala mu za divne lob udarce :love:

Inace mi je mnogo spor tenis cak i za sljaku.
Korisnikov avatar
By nsc
i prekidose zbog kise, a za sutra je za Pariz najavjeno gore vreme :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Jako, jako naporan meč za gledanje
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Pauza....
Malo igra dobro, malo igra lose. Kad bi barem imao kontinuitet u igri, pa makar i bilo lose. Taman pomislim "Dobro je, poceo je da igra kako treba" on napravi glupu gresku... Samo me nervira bez potrebe. :)
Korisnikov avatar
By IriS
sad gledah ovaj deo meča sa Federerom i opet se iznervirah što sa njim ne igra finale, jer se meni njihovi mečevi mnogo sviđaju. ovo mi je sada težak smor. u stvari, meni je Rafin tenis težak smor.
By Ulix
O HVALA SVETOJ TETKI NA OVOM SETU.
By Sixto
Onaj Nadal treba pod hitno pomoc da potrazi. :psiholog:

Ono je strasno. Dzapanje, drpanje, nos, usi, cupkanje, drpanje na stolici, otresanje patika...
Mlad covek, a toliko ga drma OCD. Tuga jbt.
Korisnikov avatar
By Sunce
Svete mi Gracanice, podaj mira kurcu Djokovicu, tj. tati, da se smiri i da ne proziva vise Rafin tim iz publike. :molise:

Ja mislim da je ovo bila Novakova taktika, da ne pokaze na pocetku sve sto zna, nego da nekako opipa Nadala. I kao da je na pocetku bio previse agresivan ali sa greskama sa ciljem da navikne Nadala na takvu vrstu igre. Kasnije bi sledila promena. Nadal bi ocekivao brze poene i agresivnu igru, a Novak bi se vise fokusirao i manje bi rizikovao i cekao bi trenutak za napad, sledile bi duze razmene udaraca. To se zapravo i desilo. To je nekakva moja naucna fantastika :lol:

Slicno sam vidjao u mecevima Serene i JJ svojevremeno. Serena namami Jelenu da bude agresivna, a onda Jelena pocne da gresi jer ne zna da bude agresivna ...i sa druge strane Serena krene bolje da se brani. Sve u svemu, mislim da je sve pitanje taktike.

Boze me oprosti, tata kurac je bio u istoj odevnoj kombinaciji koju nosim.
Korisnikov avatar
By spliff
pocheo je mech
rafa vratio brejk u 4. setu i vodi 3:2
By Kragi
Ko god da pobedi, ovaj prekid mi je skroz bzv. Kao da gledas novi mec :neznam:
By Ulix
Zato je jedino fer da odigraju dva seta danas. :awesome:
Korisnikov avatar
By spliff
ipak rafa

well, maybe next year...
By Ulix
Svaka čast Rafi igrao je kao zmaj.

Mada me i dalje zabavlja kako prestaje da bude dobar i drag kada ne pobeđuje.
By Ulix
Nole izgleda kao da će zaplakati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ovaj mec je poput msturbacije koju neko prekine sto puta. Orgazam se na kraju odradi cisto da se ne baci sav trud. :lol:

Prekidanje meca uvek sve poremeti. Juce je Novaku bas islo pri kraju meca. Danas je izgledao neuhodano. No, dobro.

Inace, on nosi sociva i pitanje je koliko mu odgovara jebena kisa.
Korisnikov avatar
By Oziris
Aha... Pitanje je zaista koliko mu odgovara (smeta) kisa, sunce, duga posle kise na nebu, prasina, krupna sljaka, sitna sljaka, plava sljaka, zuta sljaka, vrucina u Australiji... 'Ajde bre vise, krivom k...u i dlake smetaju!

P.S. Ja sam zaista navijala za njega!!! I mnogo mi je krivo sto je ovako izgubio! I bas sam besna te se svaka izjava ovde danas i juce moze lepo svesti pod zajedljivu neuracunljivost! :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jebga :sigh:

Jel da mi je drago što nisam mogao gledati danas?
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ja sam slab patriota, ali Novak je velik covek. Cenim ga kao i njegov tenis. Rafa je smor i sad se pitam zasto se ljudi loze na njega? meni sladji Djole :)

no, moj Rodik se penzionisao? :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!