Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

ne interesuje me
17
31%
ne prolazimo grupu
14
25%
1/8
13
24%
1/4
5
9%
1/2
1
2%
finale
1
2%
pobeda
4
7%
Korisnikov avatar
By mmiki
I bas nisam gledao.... Valjda ce biti neka repriza.
Korisnikov avatar
By IriS
gledala sam prvih pola sata utakmice, videla da se Krasić razigrao, i onda sam spokojna otišla da radim.

bravo :klap: :kolo:
Korisnikov avatar
By mmiki
Nikad mi nece biti jasno sto neko mora na sav glas da da do znaja da ga neka tema na forumu ne interesuje. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam gledao na preskoke sa prebacivanjima (uporedo sa "say yes to the dress" i Azarenka-Bartoli :kosa: ).
I mogu samo da kažem da su imali više sreće nego pameti.

I, da vas pitam ( ja ne znam da gledam, fudbal ukupno ako sam gledao 2 sata u životu ) da li i vas nervira kada protivnički tim toliko duže ima loptu u nogama? (to se valjda tako kaže :shrug: )
Korisnikov avatar
By IriS
da, nervira nas. i uvek mi sporije vreme teče kada tim za koji navijam čuva rezultat. :maska:
Korisnikov avatar
By Marvin
A to su oni kao čuvali rezultat?

I zašto kada njihov golman šalje loptu u igru, to ide lepo postepeno, od igrača nazad ka sredini, pa napred, vidi se neki red...
A naš je ama baš svaki put samo zafrljači preko polovine, pa se tamo lome oko lopte, i u 70% slučajeva je odmah uzmu?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Naravno da nas nervira, a naročito nas nervira kada se to dešava dok protivnički tim igra u okrnjenom sastavu zbog crvenog kartona. :cupakosu:

Kad se samo setim kako sam juče rekla da mi se ipak sviđa fudbal, jer se manje potresam i manje psujem nego pri gledanju tenisa... ( psujem dok gledam tenis :kesa: )

Stvarno ću da navijam za Gance.

Žao mi Slovenaca. :sigh:
Korisnikov avatar
By IriS
zato što naši preskaču vezni red, ne bi li što pre došli do gol šanse.
meni se to ne svidja kod naše reprezentacije... volim kad vidim te kratke pasove, zanimljiviji mi je fudbal kad se tako igra.
Korisnikov avatar
By Marvin
Aaaaa!!!!

Gle gle! To znači da postoje timovi koji igraju "kratke pasove" (to sam čuo do sada milion puta ali mi nikad nije bilo jasno šta znači :lol: ) i oni koji preskaču.
I ja volim ove sa kratkim pasovima, da :yes:
A ko tako igra?
Da uzmem nekad da pogledam.
By LeDeNa_
Originally posted by IriS

zato što naši preskaču vezni red, ne bi li što pre došli do gol šanse.
meni se to ne svidja kod naše reprezentacije... volim kad vidim te kratke pasove, zanimljiviji mi je fudbal kad se tako igra.
Bravo, Iris....I mene to nervira....Dobro je sto smo manje to radili sa Nemackom...Sa Ganom smo non stop tako igrali..Poludela sam :D
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin

Aaaaa!!!!

Gle gle! To znači da postoje timovi koji igraju "kratke pasove" (to sam čuo do sada milion puta ali mi nikad nije bilo jasno šta znači :lol: ) i oni koji preskaču.
I ja volim ove sa kratkim pasovima, da :yes:
A ko tako igra?
Da uzmem nekad da pogledam.
e to već ne znam da ti odgovorim, možda zna neko ko malo više prati fudbal :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kratki pasovi su pokazatelj dominacije i karakteristični su za napadački fudbal. Svi kvalitetniji timovi, osim Italijana bunkeraša tako teže da igraju. Pre bi se reklo da je to pokazatelj kvaliteta ekipe nego što je stvar taktike.

Gledaj Brazil, Argentinu...
Korisnikov avatar
By scout_finch
igrali su bez da golman preskace vezni red protiv gane.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
šampioni kratkih pasova - brazil. sve je na prvi - drugi kontakt, brzo, dinamično, atraktivno.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Naši prvo da navežbaju stoni fudbal!
Čisto zbog refleksa. :giggle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Marvin

A to su oni kao čuvali rezultat?

I zašto kada njihov golman šalje loptu u igru, to ide lepo postepeno, od igrača nazad ka sredini, pa napred, vidi se neki red...
A naš je ama baš svaki put samo zafrljači preko polovine, pa se tamo lome oko lopte, i u 70% slučajeva je odmah uzmu?
Zapravo bilo je logicno pri kraju tekme igrati tako.

Nije bilo logicno igrati tako dobar deo utakmice, doduse.

..

Stojkovic je MVP tekme.

Stankovic je ..MVP uopste. Bedak sto se povredio, sad me interesuje sta mu je, bez njega niko nece znati u kom smeru se trci.
Korisnikov avatar
By Marvin
A on se stvarno povredio?

Ja sam bio ubeđen da on samo leži da bi potrošio ona 3 minuta do kraja.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!