Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Kirilenko dobila 1. set protiv Wozniacki: 6:0.
By Ulix
Originally posted by Sunce

6/1 piše na netu.

Danas mi odjednom ne radi ES, tako da gledam live score. 50 minuta za 6/1... mogu da zamislim koliko je dosadan taj meč.:nope:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix

6/1 piše na netu.

Danas mi odjednom ne radi ES, tako da gledam live score. 50 minuta za 6/1... mogu da zamislim koliko je dosadan taj meč. :nope:
Pa nije nešto mnogo dosadan.
Kirilenko igra fino a Karolina ima neke nesvestice, pa joj mere pritisak, puls i to... onda je malo mažu ledom... i tako...
Tenis- pristojan.
By Ulix
Originally posted by Oziris

@ Ulix: :up: :up: :up:

Konstantno setam iz onoga da mi je mucno cak i gledati njene meceve, do onoga kad se nasladjujem njenim grdostima - sto grdji udarac, to ja iz nemoci sve vise urlam: "Taaakooo, mogla si i u drugi stadion da odserviras", "ahhh, samo 20 cm u autu??? pa sta je to za tebe??? mozes ti to i u metrima!!!!"

UUUUUGGGGGGHHHHHH!!!!!!!!!!! Opet taj bes!!!!!!!!!!
To i ja radim. :sweet:
To je neka histerija koja nastaje iz potpune neverice da neko ko ima takav talenat može tako da se upropasti. :ubise: :ubise: :ubise: :ubise: :ubise:

I što je najgrđe, da non stop viče kako je sve bolja i bolja i sve se vraća na svoje mesto, a NIŠTA se ne vraća na svoje mesto. :cupakosu: :posrani:

I sad sam se iznervirao, kao da je stvarno moje dete. :lood:
By Ulix
Originally posted by Marvin

6/1 piše na netu.

Danas mi odjednom ne radi ES, tako da gledam live score. 50 minuta za 6/1... mogu da zamislim koliko je dosadan taj meč. :nope:
Pa nije nešto mnogo dosadan.
Kirilenko igra fino a Karolina ima neke nesvestice, pa joj mere pritisak, puls i to... onda je malo mažu ledom... i tako...
Tenis- pristojan.
Marvine, ako nemam Eurosport i kažem da mogu da zamislim da je dosadan meč, onda ti kažeš "jeste Ulixe, jako je dosadan ništa ne propuštaš". :D
Korisnikov avatar
By Marvin
:pionir:

(evo baš sad je naišao neki užas dosadan deo... neiznuđena za neiznuđenom)
Korisnikov avatar
By Oziris
Karo popila neki eliksir cudesa na medical timeout-u i dobila drugi set sa 6/1... A ako Kirilenko nadtavi ovako da se samokaznjava zbog DOBIJENOG prvog seta, ondaK mis'im stvarno...

Ulixe, NISTA ne propustas... Nije kao jedan mec Radvanska - Vozniacki, ali daleeeeekkkooo je i od play of the day! ;)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris

do onoga kad se nasladjujem njenim grdostima - sto grdji udarac, to ja iz nemoci sve vise urlam: "Taaakooo, mogla si i u drugi stadion da odserviras", "ahhh, samo 20 cm u autu??? pa sta je to za tebe??? mozes ti to i u metrima!!!!"
:pokazuje: :kokice:

Bas si Grdana.
Korisnikov avatar
By Oziris
Lunjo, nisam ja kriva sto je svakodnevica puna nekih... pa, GRDOSTI zaboga!!!! :kosach:
Korisnikov avatar
By Oziris
A na ES ide Curling umesto Jelene Jankovic! :shok2: :shok2: :shok2: :shok2: :shok2: :cupakosu: :die: :cupakosu: :drama: :drama: :bljak:
Korisnikov avatar
By Oziris
:klap: :kolo: :radosnice: :yay:

JJ :love:

Jankovic - Vesnina 7:6, 6:3
Korisnikov avatar
By Marvin
Još Samantu da prođe, i super :)

Večeras uz prenos u 22:30
Klajsters - Azarenka :bale:
By Ulix
I ovo će biti dobar meč: J Henin (BEL) vs [11] V Zvonareva (RUS) :sesir:
By Ulix
To je tačno. Ali ako moj ES ne odluči da se vrati onako mistično kako je nestao juče, ja svakako nemam prenos. :perezube:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ne znam zreb.... jel mogu JJ i azarenka/klajsters da se sastanu pre finala?
By Ulix
Prazne tribine. :kosa:

Samo kad Ana ima game plan. :sweet:
By Ulix
Originally posted by tinkerbell

Baš se u sledećem kolu ukršaju.
Marvine, kao jelenološkinja, za koga preporučuješ da navijam, za Kim ili Viki Azarenku? Obe ih volim, meni svejedno, samo ne znam šta bi JJ više volela. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Meni se cini da je ipak Azarenka povoljnija protivnica. :gatara:
By Ulix
Pa ja nisam baš tako siguran. Može ona obe da pobedi, ali Azarenka ako se raspomami a JJ ne bude baš u elementu, sravniće je sa zemljom.

To je možda moj lažan utisak, jer me Azarenka plaši, a Kim deluje vrlo prijateljski nastrojeno. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by tinkerbell

Baš se u sledećem kolu ukršaju.
Marvine, kao jelenološkinja, za koga preporučuješ da navijam, za Kim ili Viki Azarenku? Obe ih volim, meni svejedno, samo ne znam šta bi JJ više volela. :lezkiss:
Jelenološkinja :smeh:

:balerina:

I ja ih obe volim, ali bolje da prođe Azarenka. :yes:
( ne samo zbog head to heada... )
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Pa ja nisam baš tako siguran. Može ona obe da pobedi, ali Azarenka ako se raspomami a JJ ne bude baš u elementu, sravniće je sa zemljom.

To je možda moj lažan utisak, jer me Azarenka plaši, a Kim deluje vrlo prijateljski nastrojeno. :lol:

:lol:

Mozda te plasi zbog onog ratnickog poklicha, vriska, skichanja... :lol:

Ali, seti se Kim u elementu. Piche neuhvatljive loptice po tjoshkovima terena... :uplasen:

:neznam:

Evo, Jelenoloshkinja:pucaodsmeha: je kazala svoje. :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!