Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena je na Zlatiboru! :yay:

http://www.jj-jelenajankovic.com/eng/blog.php

Zdravo svima,

Evo mene posle dugo vremena. Morala sam da odmorim malo posle Pariza i iz tog razloga me nije bilo jer ne samo da sam bila premorena, vec i povredjena tako da sam htela da odvojim par dana i budem sa najbližim ljudima iz mog života. Pretpostavljam da bi svako hteo da čuje moje utiske sa Roland Garros-a. Nisam previše zadovoljna, očekivala sam finale, titulu i prvo mesto na WTA listi, ali ovo je sport, porazi su deo igre tako da sam okrenuta mislima ka Wimbledonu i pohodu na moj prvi Grand Slam u singlu. Otkazala sam učešće na turniru u Birmingemu gde branim titulu, povredjena sam i treba mi vremena da se oporavim i uradim odlične pripreme za turnir.

Ja se trenutno nalazim na Zlatiboru. U Beograd sam se vratila u petak i razgovoru sa porodicom, stvarno sam htela da odem negde gde je svež vazduh, priroda i dobra hrana. Zlatibor mi je uvek bio u dobrom sećanju i to je prelepa planina puna sadržaja. Prosto je neverovatno opisati ceo ambijent. Nema ničega lepšeg nego kada vidim iskrene ljude koji me vole i poštuju, decu koja trče na sve strane, a da ne pričam tek o kvalitetu domaće kuhinje i raznoraznim specijalitetima. Ovde se osećam veoma prijatno, konačno sam u mogućnosti da se opustim. Šetam nonstop i provodim vreme napolju, obilazim okolna mesta jer nisam bila u ovim krajevima odavno.

Juče kada smo ustali, krenuli smo na pijacu da se oproba malo sira, kajmaka, pa pršuta i duvan čvarci, a stariji su isto hteli da okuse domaću rakiju. Ja sam veliki sladokusac tako da sam izabrala razne vrste meda i slatka od šumskog voca, a sada je sezona šumskih jagoda tako da ih stalno grickam. Prodavci su me oduševili, dobila sam par poklona i veoma sam zahvalna. Veoma mi drago što se ljudi iskreno raduju mojim uspesima i cene ono što radim. Ovo je doživljaj za mene i ovakve neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Kao što vidite ima par slika sa pijace tako da ću kroz ovu priču da vam maksimalno dočaram ambijent jednog dana provedenog na Zlatiboru.

Krenula sam ka jezeru koji se nalazi u samom centru i tu je epicentar ljudi koji su došli na odmor . Planina je puna djaka koji su na ekskurzijama tako da ne pamtim da sam potpisala toliko autograma, a bilo je još više slikanja. Vratili smo se kasnije po kola i uputili se u Sirogojno, mesto na 40 minuta od Zlatibora. Dočekao nas je predsednik opštine i tu sam imala najveće iskušenje, da probam zlatiborski voz. U tom restoranu vam služe 17 različitih predjela, jela, salata i dezerta i sve morate da probate. Mislim da sam se za ovih par dana ugojila nekoliko kila, haha. Ne znam kako sam ustala na kraju ručka. Morala sam pod hitno da prošetam tako da smo otišli sa dve devojčice koje su meštanke u njihovo etno selo. Tu je jedna divna gospodja opisala detaljnije za šta je svaka kućica ili brvnara bila korišćena i dozvolili su mi da se slikam unutra tako da vam dostavljam i par slika iz starog dela Sirogojna.

Kao što znate, poznajem se sa Emirom Kustiricom i pozvao me je da posetim i njegovo etno selo na Mokroj Gori danas. On je jedan sjajan čovek koga veoma poštujem i cenim tako da sam jedva čekala da se vidimo. Pozvao me je još ranije u njegovo selo, ali nisam bila u mogućnosti tako da nisam htela da propustim priliku sada. Isprobala sam razne prirodne voćne sokove i on me je slikao za ambalažu soka od maline jer je Srbija poznata po kvalitetu i izvozu ove voćke i Emir smatra da ću ja na najbolji način prezentovati njegov proizvod. Lepo smo iskoristili vreme, ručali zajedno i ostali par sati. Vreme je bilo sjajno i super smo se proveli. Sada ću malo da se opustim na nekoj masaži u wellnesu, a sutra nazad kući gde me čekaju treninzi i nove obaveze.

Ljubim vas sve puno i pišem vam pred početak Wimbledona.

Jeca

http://www.jj-jelenajankovic.com

ŠKOLA JJ NA ZLATIBORU
Treća igračica sveta i polufinalistkinja Rolan Garosa Jelena Janković na srpskoj planini kupuje plac za teniski centar

ZLATIBOR - Jelena Janković posle polufinala Rolan Garosa na Zlatiboru leči povredu ruke i puni baterije za finale Vimbldona. U ekskluzivnom razgovoru za Kurir treća teniserka sveta kaže da razmišlja o kupovini placa na ovoj planini, na kome bi izgradila teniski sportski centar.

- Na Zlatiboru sam već dva dana i osećam se fantastično. Odmaram se, ovde je sve prelepo - rekla nam je juče treća teniserka planete, dodajući da baš zbog čari najlepše srpske planine postoje šanse da ona jednog dana postane i njen stanovnik.

- Živim uglavnom u hotelima, kad imam vremena i na Floridi, a kad sam u Srbiji, onda sam u Beogradu i na Zlatiboru - kaže Jelena.

Po nezvaničnim informacijama s ove planine, radi se o placu između benzinske pumpe, fudbalskog terena i magistrale, pored sportske dvorane na Zlatiboru, na kome bi uz teniske terene bili izgrađeni i bungalovi, a postoje velike šanse da Jeleni, vrlo brzo, prvi komšija postane i Novak Đoković, koji se uveliko raspituje za plac s druge strane magistrale.

Na Zlatiboru tvrde da je Novakova namera da na ovoj planini gradi izdvojeno odeljenje svoje teniske akademije već gotova stvar. O mogućnosti da Zlatibor uskoro postane svetski teniski centar, govori i informacija da se o kupovini placa i izgradnji teniskih terena pre nešto više od mesec dana raspitivala i prvi reket ženskog tenisa Ana Ivanović!

Na naše pitanje kakve su šanse da Zlatibor dobije tenisku školu Jelene Janković, a ona postane stanovnik ove planine, treća teniserka sveta bila je juče pomalo zagonetna:

- Videćemo u budućnosti, možda...

I u opštini Čajetina juče nisu bili voljni da daju detaljnije informacije o tome dokle se stiglo s pregovorima s Jelenom.

- Ovo su tek prvi, početni razgovori, ništa konkretno nije ugovoreno. Jankovići su izrazili želju da ulažu na Zlatiboru, ali mi o tome, poštujući njihov zahtev, za sada nećemo ništa govoriti - kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

Na Zlatiboru i u Čajetini Jelena je juče bila u centru pažnje gde god se pojavila.

- Premorena sam od turnira i treninga i ovde pokušavam da regenerišem telo, da zalečim povredu ruke i da spremno dočekam nove treninge i nove izazove - rekla nam je juče Jelena, potvrđujući da će preskočiti turnir u Birmingemu kako bi što spremnija dočekala Vimbldon.

Inače, placevi za koje su zainteresovani Jankovići i Novak Đoković Regulacionim planom Zlatibora predviđeni su upravo za izgradnju sportskih centara. Ar placa u zoni u kojoj je za kupovinu zainteresovana Jelena Janković prošle godine koštao je oko 25.000 evra.

NISAM GLEDALA ANU

Na naše pitanje da li je gledala muško finale Rolan Garosa i kako komentariše superiornu igru Nadala protiv Federera, Jelena nam je juče kratko odgovorila da muško finale u nedelju po podne nije gledala, jer je u to vreme uživala u šetnji Zlatiborom.
- U vreme muškog finala gledala sam Zlatibor. Nisam gledala ni žensko finale, je sam u to vreme još putovala - kaže Jelena.

JJ puni baterije na Zlatiboru
Autor Милена С.
Ponedeljak, 09 Jun 2008
Treća teniserka sveta i drugi reket Srbije, Jelena Janković, se nalazi na Zlatiboru gde odmara nakon Rolan Garosa i puni baterije pred predstojeći Vimbldon.

Jelena je odličila da odustane od turnira u Bimingemu ove nedelje na kome inače brani titulu od prošle godine. JJ najverovatnije neće igrati ni jedan pripremni turnir pred Vimbldon zbog povreda mišića podlaktice, ali i nagnječenja pršljenova.

Vreme pred treći Gren Slem ove sezone Srpkinja će provesti na Zlatiboru.

"Došla sam na Zlatibor da se odmorim, da napunim pluća čistim kiseonikom. Povređena sam i pokušavam da saniram povredu. Ovde sam sa porodicom, želim malo da zaboravim na tenis i da se posvetim nekim drugim stvarima i aktivnostima", kratko je izjavila JJ.

Ipak, Jankovićeva nije jedina koja je odustala od prvog turnira na travi ove sezone. Pored nje učešće su otkazale i prošlogodišnja finalistkinja Marija Šarapova zbog povrede ramena, kao i vicešampionka Rolan Garosa Dinara Safina zbog problema sa leđima.

Iako Jelenini fanovi neće imati priliku da je gledaju na terenu, neće biti uskraćeni za informacije o srpskoj divi jer će od 10. juna voditi dnevnik na svom oficijelnom Internet sajtu, gde će njeni navijači moći da pronađu i sveže fotografije.

SvetTenisa.Net

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena Jankovic ne brani titulu u miks dublu na Vimbldonu

Teniserka iz Srbije, Jelena Jankovic i Britanac Dzejmi Marej, nece igrati u mesovitom dublu na Otvorenom prvenstvu Engleske u Vimbldonu, koje pocinje 23. juna.
U saopstenju britanskog tenisera navodi se da je Jankoviceva odlucila da se u potpunosti posveti singlu.
"Jankoviceva se povukla sa pripremnih turnira u Birmingemu i Istbornu zbog povrede desne ruke. Medjutim, Dzejmi je odlucan da odbrani titulu, i potraga za novom partnerkom je pocela", stoji na zvanicnom sajtu Mareja.
Jankoviceva i Marej su prosle godine u finalu Vimbldona pobedili Australijanku Alisiju Molik i Svedjanina Jonasa Bjorkmana rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:1.

Izvor:Telenor

Pozdrav sa Zlatibora:

Slika
Slika Slika
Slika

Koja :carica:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja sam njen teski fan, kakva Ana, ona mi je sva nesto kilava i nenastimovana, Jeca mi je pravi sportski tip, prava sportistkinja, FACA! I uvek se smeje! I po malo zivcani! Kako je debela pobedjuje je beyond me. Ali polako.....
Korisnikov avatar
By Sunce
ROYAL, na tenis teme svrati: Vimbldon i Fan klub Tenis...da navijamo za JJ.
Korisnikov avatar
By Sunce
IZ JECINOG INTERVJUA INDIPENDENTU:

Kad moja protivnica odlično odigra, takođe se smejem. To je svakako bolje nego kada neke protivnice stisnu pesnicu i viču C’mon nekome u facu. Mislim da je to veoma loše. Stvarno je iritantno i nesportski. Ja sam veoma otvorena osoba.

Ovo sam nasao na jj sajtu.

Slika
Slika JJ i JJ's decko
Korisnikov avatar
By Sunce
J. Jankovic - 21 June

Saturday, 21 June, 2008

Pre-tournament interview with no.2 seed in the ladies' singles, Jelena Jankovic (Serbia).

THE MODERATOR: Questions for Jelena.

Q. All the Serbian players are doing well. We think maybe you think the next one is yours. What do you think about that?

JELENA JANKOVIC: Yeah, the first two Serbians, Djokovic and Ivanovic, they won a Grand Slam. Djokovic won Australia and Ana won the French Open. It would be nice that I'm the third one to win a Grand Slam, as well.

I will try my best. I am here to play one of my favorite tournaments. It's a very prestigious tournament with a huge tradition. It would be a dream for me to win it once here.

Q. How have the two of them winning fueled your motivation and drive to join the party, so to say?

JELENA JANKOVIC: Just in general, you know, it's a dream of mine to become No. 1 in the world and win a Grand Slam.

Of course, Ana and Novak winning their Grand Slams this year gives me more motivation. It just shows that I can also win it. It's just a matter of time and just believing in myself and, of course, being healthy so that I can play without having injuries or health problems, enjoy my game.

Q. So how do you condition? At the French Open were a bit...

JELENA JANKOVIC: Yeah, I had some problems. After the French Open, I was sick for 10 days. I was in bed. I also had an injury with my arm, so two things at once was not that great.

But, you know, I'm trying my best now to train as hard as possible, be ready for Wimbledon.

Q. Do you change your way of tactics playing in grass?

JELENA JANKOVIC: Yeah, the points are a lot shorter than on other surfaces. It's very important, the first two shots ‑ the serve and return ‑ and who gets the first strike.

Of course you change your game a little bit, but you still have, you know, your basics, the way you construct points, the way you win matches.

Q. You say this is a prestigious event. Could you tell us how it's any more prestigious or different from the other Grand Slam events you've competed in?

JELENA JANKOVIC: For me, Wimbledon is very special and it has a very, very special feeling. Just it's different to other tournaments where we have to all be dressed in white.

For me, one fascinating thing is that you never see somewhere that you see millions of people waiting in line in queue, you know, just to buy a ticket. It just shows how enthusiastic the people are, how much they love the game, and how much they want to watch the tennis.

So for me it's a great event, and I'm happy to be here. Hopefully we will all have a great tournament.

Q. If you had to pay to get in, queue in the rain for hours on end, who would you pay to see? Apart from yourself, of course.

JELENA JANKOVIC: Who would I wait in the tent for in the night-time (smiling)? Who I would like to see would be maybe Federer to learn a little bit. For me, he's, you know, a great champion, and I would love to see him play ‑ if I had to wait in line. My ticket would be worth it.

Q. Which player from the past would you queue to watch?

JELENA JANKOVIC: So many of them. I don't know who I would be ‑‑ but maybe McEnroe. I would love to see him fight with umpires. You know, his personality, the way he plays, it's a big entertainment.

Q. You like watching the men?

JELENA JANKOVIC: Yes, I prefer to watch men. I don't watch women (smiling).

Q. What do you remember of Maria when she was at Bollettieri's?

JELENA JANKOVIC: Maria? What do I remember of her?

Q. Yes.

JELENA JANKOVIC: When we were very young, I was around 12, I remember that both of us, we were so skinny. We were young, very, very small girls. I remember that we were all fighting, you know, against each other when we played our matches. We all wanted to win. It was a big battle, a lot of competition in the academy.

You know, together, Golovin, me, Sharapova, that was the group that made it at the end.

Q. When she won here in 2004, did that surprise you? She was still pretty young.

JELENA JANKOVIC: No, anything can happen. It's the game. A little bit of luck and a good form, you have your confidence, you can win it.

It was, you know, a surprise because she was very young, but she had the potential to win it.

Q. What's been the reaction in Serbia to all of your fellow tennis players' and your success?

JELENA JANKOVIC: The people over there are so happy for us and very supportive. What we have achieved for such a small countries like Serbia, it's really amazing. We didn't have a tradition in tennis. We didn't have anybody to look up to. Especially with our financial status it was very difficult.

But now we have made it and we have No. 1 in the world, No. 2 and No. 3. It's something that, you know, we dreamed of. Hopefully we will motivate the younger kids and inspire them so that they can come our way. Hopefully we'll have better facilities in the future to help the younger generations develop their games so they don't have to go to other countries to train and do that.

Q. Why do you think it's happened?

JELENA JANKOVIC: I don't know. We have been asked so many times this question. We all did it in different ways: I went to America. Ana went to Switzerland. Djokovic went to Germany. So we all did it in different ways, but at the end we made it. A lot of sacrifice, a lot of hard work.

But I think in general, as a nation, we are very hungry, very motivated. We want to be the best that we can be. We are very, very talented. It's just a matter of, you know, getting some help and getting so that you can do your job in the best way without having some troubles.

Q. Do you have any kind of routine the night before a match, in the morning, a particular thing to make yourself calm?

JELENA JANKOVIC: Just have, you know, a nice dinner, be with the people who have positive energy, who are fun people to be around, and very outgoing. That is, for me, the most important thing before matches, to be relaxed and not really think about, you know, the match that is supposed to be played the next day. Just enjoy my time and have a good laugh.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Jel ono sa pesnicom upuceno debeloj, ili se meni samo cini? Plavusa u dusi!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sunce

Pozdrav sa Zlatibora:

Slika

Koja :carica:
Kakav izraz lica :smeh: :smeh: :smeh:
By cumpig
^ ^^ ^^ ^ ko sto neko rece na b92 forumu:
klot paralela, frket dijagonala :D :D
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol: :lol:

Pa ne bi me čudilo da sada kad je naučila, na nekom turniru u pauzi izvadi pletivo.
Ono- da se skoncentriše.

:smeh:
By cumpig
pa kad joj nedaju da slusa mjuzu :D

(pitam se samo , koja joj je zvezda granda omiljena :D )
Korisnikov avatar
By Sunce
Zdravo svima i pozdravi iz Londona,

Dosta toga se izdešavalo od poslednjeg puta kada sam vam pisala. Uglavnom sam se oporavljala jer mi je totalno bio opao imunitet tako da sam se lečila kod kuće i radila terapije za moju ruku koja me je bolela tako da sve ukupno nisam trenirala 10 dana. Oni koji me poznaju su svesni da sam uvek pozitivna tako da sam se spremala što sam više mogla ne bi li ostvarila najbolji rezultat na Wimbledonu do sada. Stigla sam tačno pre nedelju dana u London i pored dosta treninga imala sam gomilu obaveza van terena. U utorak sam snimala za BBC emisiju koja se zove “Pitanje o sportu”. Pojaviću se kao misteriozni gost i timovi u okviru kviza će morati da pogode o kome se radi u kratkoj reportaži. Snimali su me dok sam imala masažu i manikir ali je to tako bilo odradjeno da nisu hteli lako da odaju o kome se radi. Nadam se da će pogoditi. Tek u septembru će biti na televiziji tako da ćemo videti ko će biti najuspešniji.

Ponekad činjenica da sam poznata teniserka ima i prednosti i zbog toga sam se super provela u petak. Posle treninga sam otišla u Top Show gde Kate Moss ima svoju modnu liniju, a takodje smo bili i u Fossil radnji. Nisam morala da nosim kreditnu karticu jer su mi vlasnici dozvolili da kupim šta god hoću za džabe. Čak sam imala i asistentkinju koja mi je pomagala da izaberem odeću. Na kraju sam izašla sa gomilu kesa sa novom odećom iz Top Shop-a ali bogami i sjajnog nakita iz Fossila. U svakom slučaju ću imati dodatni trošak kada budem morala da plaćam avio kompanijama za previše prtljaga, haha!

U četvrtak sam se posvetila Reebok-u. Imala sam snimanje sa Jason Bell-om, veoma poznatim fotografom. Slikala sam se u par dobrih sportskih kombinacija i nekoliko sati smo snimali raznolike slike koje će biti poslate raznim medijima u celoj Evropi. Već sam videla par snimaka kako izgledaju i baš sam zadovoljna učinjenim. Neverovatno je šta sve može da se uradi sa današnjom tehnologijom. U pozadini moje slike u akciji su postavili razne znamenitosti Londona tako da je odlično uradjena fotomontaža. Reebok odlično organizuje sva slikanja tako da samo moram da se pojavim i odradim snimanje u mom prepoznatljivom stilu.

Juče sam imala neke aktivnosti sa medijima posle treninga a danas imam snimanje za naslovnu stranu jednog časopisa. Sreća je jer su pristali da snimaju u dvorištu kuće koju iznajmljujem ovde u Londonu. Trebalo bi u vreme US Opena da se pojavi to izdanje. To je sve za sada od mene. Moj prvi meč je u utorak tako da sam danas lagano trenirala, jela dobro i večeras ću ranije u krevet tako da sam spremna sutra za prvi izazov. Čujemo se posle turnira.

JJ
Korisnikov avatar
By spliff
jecu su danas rasporedili na teren br. 2, takozvano groblje favorita...

nadam se da tje lepo da odigra
By cumpig
Gledam sinoc na fejsbuku ko su sve JJ fanovi i nemogu da prestanem da nagadjam koju su od tih ljudi najvatreniji i na ovom forumu :) :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sa DžejDžejinog bloga...

03.07.2008.

Iznenadjenja...

Zdravo prijatelji,

Nadam se da se svi osećate bolje nego ja u ovom trenutku. U životu ne ide sve po planu i ja sam se vratila kući sa Vimbldona nakon što sam izgubila i povredila se u trećem kolu. Sve se odvijalo po planu dok nije došlo vreme da igram protiv Vozniacki. Ona je veoma talentovana igračica koja se probija u sam vrh i bilo je teško pobediti je. Za vreme tog meča sam povredila koleno kada sam potrčala da vratim jednu loptu, i iako sam uspela da zavrsim meč, Mark, glavni sportski doktor na Vimbldonu mi je rekao da moram da odmaram. Oni koji me poznaju shvataju da sam veliki borac i da nikada ne odustajem. To nekada i nije baš dobro jer se doktori ljute kada ne slušam njihove savete. U ovom slucaju sam mozda trebala da ga poslusam i povučem se sa turnira, ali nisam htela da razočaram organizatore turnira i svoje fanove. Iako nisam bila u mogućnosti da pružim maksimum, Tamarin je stvarno zaslužila prolaz dalje ne samo što je mene pobedila, već je celu sezonu na travi odigrala sjajno. Ja sam bila razočarana što sam izgubila, ali jos više me je razočarao stav medija i novinara posle meča. Odlučila sam da igram uprkos povredi i to nikoga ne interesuje. Ne očekujem da me neko potapše po ramenima zbog toga, ali da neko sumnja u istinost moje povrede, to mi je nezamislivo. Sve ljude koji su zainteresovani, mogu da im pokazem snimke magnetne rezonance. Neki uopšte ne shvataju šta znači biti profesionalac. Iskreno se nadam da će svi ti ljudi u budućnosti raditi više ka tome da nadju činjenice, a ne da ih izmišljaju. Znam da svuda po svetu imam svoje iskrene fanove i njima zelim da porucim jedno veliko HVALA!

Trudim se da ostanem optimistična i posvetim se rehabilitaciji. Cilj mi je što pre da se vratim na teren. Verujem u moje doktore u Srbiji i nadam se da će ponovo upotrebiti njihovu magiju da što pre zaigram.

Voli vas,

JJ
Korisnikov avatar
By Seaman
Od ponedeljka ce JJ da preuzme prvu poziciju. :yay:

Jutros je savladala Nadju Petrovu i to je bilo dovoljno da bude prva na svijetu. :yay:

E sad mogu da zapusim usta :dvaprsta:svim onim skepticima, koju su govorili da Jelena nikad nece biti broj 1.

BRAVO JECO!!!! :up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Seaman
BRAVO JECO!!!! :up:
sretjica moja slatka... :love: :love: :love:

a za skeptike :prst:
By cumpig
ma da, ispljeska je safina izgleda :(
Korisnikov avatar
By spliff
ako nishta drugo, barem je zasela na vrh race liste
i to je neshto
:D
By Cottonmouth
Meni je Jelena isto draga, ali volim Anu Ivanović vise. Nije zato sto je lepsa nego ima vise emocije u igru. Jelena ima lice kao na onim srpskim pravoslavnim crkvama. Da pokazem.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Berserker
ANA VISHE EMOTIVNA OD JECE?!?!?!?! :kletva:
PA JECA UVEK NASMEJANA NA TERENU...
Korisnikov avatar
By spliff
tartaros izgleda ne prati tenis....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Možda misli na to što Ana kad gubi meč, ne vidi lopticu od suza u očima... Meni je to prilično emotivno...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!