Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Smith6000Baš to!
..sada je tek po?elo prole?e, imamo 6 meseci lepog vremena![]()
Originally posted by bigirlVidis ja uopste nisam nadrkan, ako ce ti biti lakse okej placipickujem. Eto.Originally posted by Smith6000Baš to!
..sada je tek po?elo prole?e, imamo 6 meseci lepog vremena![]()
A ne to kenjanje "on je rekao dva dana pre roka", mislim stvarno. A to što ja nisam bila online do petka kasno uve?e - to je nebitno. Takve stvari se (barem za prvi put) ugovaraju nedelju dana (i duže!). Uostalom, OPET da ponovim, NIKO nije ni rekao da subota/nedelja odgovara, OSIM mene (i onih koji ni nemaju nameru da doðu ve? samo sabotiraju temu), a ja sam rekla nedelja.
Uopšte ne?u da se svaðam (mada to radim, jbg, nadrkana sam zbog ne?eg drugog, pa moram da se istresem, sorry), ali me ti stavovi "eto, ja sam pokušao, a vi ste me zajebali i ne?u ja više" su mi takooooo... pla?ipi?kasti.
Originally posted by _FreestEIleŽKo se to uopšte "dogovorio" za ovaj vikend?Originally posted by bigirlTi i jos jedan lik? To je dvoje, a toliko je nas bilo za ovaj vikend, sto znaci nista?
Koliko se se?am, neko se (baš u ovoj temi) ve? dogovorio za slede?u subotu...
Originally posted by _FreestEIleŽPaa... Slede?a subota ti ne odgovara?
Pa sta, kao treba da se dogovorimo nas dvojica, i da samo mi i odemo? Mislim, dosta vise o danasnjem odlasku na Adu, muka mi vise od toga...
Dogovoricemo se jednog dana, kao sto se dogovaramo vec vise od godinu dana.
Originally posted by Kupper
Alo deco, izi.....po prioritetima:bic: Sta je, u ovom vaznom trenutku, vaznije - tenis ucetvoro ili odbojka, a?![]()
Originally posted by _FreestEIleŽLjudi 'o?ete da ližemo sladoled na Adi jedan wikend
Ja se nesto mislim da otvorim temu za voznju bajsom po Adi, ali mislim da ce me dozivotno banovati iz Sporta.![]()
Originally posted by Smith6000pravicu se da ovo nisam procitao
at Zvezdas:
nama treba netko tko ?e igrati, a ne da gledati sa strane sa erekcijom(za to je X savršen)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!