Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
jankovic ormaechea 6:1 6:2
1'14"
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
13-a titula <3
Možda ću da je stavim za avatar u čast ovoj tituli... bar do njenog rođendana :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Malo vremeplova... :usamljen:

A, nakon trijumfa je g-dja komentatorka otpocela govor o najavi jos bolje Jecine igre nego za vreme pozicije broj 1. Eeeee, da je samo znala, ujela bi se za jezik... :(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa igrala je dobro.... Do određenog momenta :) Rekao bih da je te godine Portorož unakazio....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Btw, jedna beskorisna informacija.... Jelena je trenutno jedina aktivna teniserka koja ima titule sa 5 različitih kontinenata.... Još da osvoji nešto u Africi i Antarktiku (ili Arktiku jebem li ga) i mislim da joj taj rekord niko neće ugroziti :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mhm. Da je Venus osvojila Florianapolis, i ona bi imala titule sa 5 kontinenata, ovako Jeja ostaje jedina :love:
By neobavesten
otvara je u struku?
ot: Jelena mi je dugo bila omiljena teniserka
Korisnikov avatar
By spliff
meni je i dalje...
jelena i serena
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I meni je i dalje omiljena, čak patološki omiljena da pred njene mečeve moram duzmem nešto za smirenje. But I still love her :love:
By neobavesten
nemam dovoljno zivaca za tolike greske nekog ko ocito moze bolje
Korisnikov avatar
By No_Stress
Njena igra je dosadna...a i mnogo je nafurana :)
Korisnikov avatar
By No_Stress
Zasto se odmah njih 2 porede? Obe su katastrofa. Moja mladja sestra trenira tenis i jednom prilikom doticna je bila malo previse ku**a. :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Pa zato što su trenutno 2 najbolje plasirane srpske teniserke. Logično da se porede. Prosto k'o boranija. :)

A što se tiče kučka raspoloženja, pa svi smo mi pomalo kučke buckoslatki, zar ne? :)
Ja sam eto npr. inače dobar k'o kru ali imam dana kada sam odvratna kučka i onda mi bolje nemoj stajati na rep. :ples: :lol:

A što se Jeje tiče, pa ona je selebriti, za razliku od nas običnih smrtnika ima tu beneficiju da bude kučka po želji i potrebi. ;)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne znam, Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski imaju baš dobro mišljenje o Jeleni. Biće da neki ljudi malo previše očekuju od poznatih....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Aha, znam još jednog čiju je sestru iskulirala kad je ova htela da joj promoviše koka kolu. I odjednom je JJ nabeđena, uobražena i skot. Mislim moguće da ona to jeste, mada je ja tako ne doživljavam :p
Korisnikov avatar
By Oziris
Jel se meni cini il' se JJ malo opet "razbacala"?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!