Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Sa velikim žaljenjem obaveštavam sve moje fanove, prijatelje belog sporta, da ovog puta nisam u mogućnosti da nastupim u mečevima Fed kupa – Srbija protiv Kanade.
Ovu odluku sam donela teškog srca jer smatram da je velika čast i obaveza svakog sportiste da igra za reprezentaciju svoje zemlje.

Kao to znate imala sam operaciju oka koja je došla u nezgodno vreme za mene, kada su pripreme za sledeću sezonu trebale da budu u najvećem jeku, tako da nisam imala vremena da sebe dovedem do željene forme. Samim tim došlo je do lošeg rezultata na prvom gren slemu u 2011. godini i velikog razočarenja sa moje strane. Svesna sam da u ovom trenutku treba da dovršim svoje pripreme da bih mogla da pružim svoj maksimum na sledećem nastupu za Fed kup reprezentaciju. Iz istih razloga nisam prijavila učešće ni na turniru koji sledi odmah nakon ovog Fed kupa.

S druge strane raduje me dolazak mlađih igračica u Fed kup tim Srbije prevođenih Bojanom Jovanovski, Aleksandrom Krunić i Tamarom Čurović, Ana Jovanović je iskusna reprezentativka, tako da se nadam da će one dati svoj doprinos našoj reprezentaciji i uspeti da ostvare pobedu nad Kanadom. Želim im puno sreće i uspeha i nadam se da ću im se pridružiti već u narednom meču reprezentacije.
Ukoliko mi se forma u narednih nedelju dana poboljša ja ću se svakako pridružiti timu Srbije u meču protiv Kanade, ali u svakom slučaju biću svim srcem uz naš tim.

Jelena Janković
Korisnikov avatar
By Berserker
Od kad sam počeo da radim, više ne pratim Jelenu... a ni ostale toliko, jedino sam mogao da odgledam Novak VS Marej

Hvala Bogu, ništa nisam propustio...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Broj odserviranih asova kod žena. Jelena je sa samo dva kola opstala na toj listi. Ko kad je na USO 2009 imala drugi najbrži servis (gde je takođe ispala u drugom kolu).... Svašta...

1. N.Petrova - 18
2. P.Kvitova - 16
2. V.Williams - 16
4. R.Marino - 15
5. A.Pavlyuchenkova - 14
5. E.Makarova - 14
5. M.Sharapova - 14
5. J.Jankovic - 14
9. J.Goerges - 13
9. F.Schiavone - 13
Korisnikov avatar
By Marvin
Njoj se servis, sad bez svake sumnje, mnogo popravio.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zloupotrebili lik Jelene Janković u reklami za banku sperme!

Dok je prolazio železničkom stanicom u Bernu, novinaru švajcarskog lista “Blik” privukla je pažnju razglednica na jednom stalku: “Banka sperme. Molimo vas da uzorke ubacite ovde”, pisalo je na tabli prikazanoj na raglednici.

Nakon toga šok: Zar to nije...? Da, to je ona. U prvom planu je bila velika fotografija 25-godišnje teniske zvezde Jelene Janković, pete na WTA listi. Njeni naduvani obrazi trebalo je da asociraju na to je ona ta “banka sperme”.

Slika

Autori razglednice po ceni od dva švajcarska franka verovatno su mislili da su bili mnogo duhoviti kada su iskombinovali natpis i devojčin izraz lica, a zapravo jedini efekat koji su postigli jeste nizak udarac i uvreda na račun teniske zvezde. Sportistkinja je na besraman način i bez njenog znanja zloupotrebljena i pretvorena u seksualni objekat.

Kako je tako nešto uopšte moglo da se dogodi? Vlasnik kioska, preduzeće “Valora”, upućuje na nemačkog isporučioca “Modern tajms”, kompaniju koja širom evrope prodaje ovakve, navodno duhovite, razglednice. “Niko od nas nije znao da je reč o gospođi Janković. Veoma nam je žao i naravno da joj se izvinjavamo”, rekao je direktor ove kompanije Andreas Mamero.

I preduzeće “Valora” je reagovalo: “Naložili smo da se sa svih naših prodajnih punktova povuku ove razglednice. Naš cilj nije da prodajom povređujemo prava ličnosti”, izjavila je predstavnik za štampu Stefanija Misteli.

Jelena Janković nije znala za ovu kartu, a njena majka Snežana nije želela da se izjašnjava o ovom slučaju. U svakom slučaju, ova prljava “igra” verovatno neće proći bez posledica.

Blic

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Eto, bice opet u centru paznje. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By spliff
jelena
pod hitno bi trebala da angazujesh nekog (dobrog) trenera

:snob:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Ni ja. Kakva iritirajuca pojava sa sve uzasnim haljinama!
Korisnikov avatar
By Andrija87
''

Evo za sve koji vole Jecu...
pet minuta ,za mene najlepseg udarca u tenisu... :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Andrija87

''

simpatichan klip :)

samo ne bih ja ogranichavao jeju na backhand down the line...
zna ona i druge udarce
i to jako dobro
Korisnikov avatar
By Andrija87
Naravno..
Samo BDTL je njen trademark and she does it better than anyone else :)
Na nekom njenom mecu komentatori su rekli za paralelu "you know its coming but you cant do anything about it" :)
Korisnikov avatar
By Andrija87
Jelena je jedina teniserka na svetu koja ima pozitivan skor protiv sestara Williams..

Evo nekih od najbojih meceva rivalstva JJ vs Venus...

Charleston 2007

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r4RsUMYu ... re=related[/youtube]

Roland Garros 2007

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=76rBCxmg ... re=related[/youtube]

Us Open 2007

''

Stutgart 2008

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11Bc8FbP ... re=related[/youtube]

I za kraj... Njihov poslednji mec,Jelenina rapsodija,najtezi poraz (rezultatski) u karijeri Venus Williams ikada..Rome 2010 ,6:0,6:1

''
Korisnikov avatar
By Oziris
Nadam se da ce "rapsodovati" ove godine na Rolan Garosu! :love:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Rivalstvo sa Serenom...

Australian Open 2008 (Serena je bila defending champion)

''

Miami 2008

''

Us open final 2008
Po mom misljenju,jedan od najboljih meceva decenije...
20 minuta highlights-s sve govori...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NFumgpwn ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lEL9M5cX ... re=related[/youtube]

i poslednji Rim 2010 sa Sereninim antologijskim "Jelena,I would never cheat on you,I am not Justine"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JbyNhRTS ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Andrija87

''

Super klip! :klap:

Na kraju sam se kikotao. :giggle: Posle 5 minuta gledanja, covek ima utisak da je to stvarno jedini udarac koji zna... :smeh:

:hiphip:
Korisnikov avatar
By Oziris
E, al' pazi, nije sto je nasa, nego ajd sad iskreno, znas li jos nekog ko ima tako fantasticnu paralelu? I nije stvar samo u preciznosti, nego sto zena 'ladno promeni pejs loptice iz koje god pozicije na terenu da je dobila lopticu i na kojoj god poziciji da se ONA nalazi u tom trenutku! Par "cucecih" je imala sjajnih! I najbitnije, bekhend nikad nije traljav, nikad to ne izgleda kao da je samo podmetnula reket!

Ma sjajno ga izvodi, NAJBOLJE bre!!!! :sunce:
By LeDeNa_
J.J. :love:

p.s.Meni ona cesto smesna lol

Jbg nikako da joj krene ove godine :(
Korisnikov avatar
By spliff
ma krenulo joj je sasvim fino
u poredjenju sa drugom polovinom proshle godine

:snob:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
U odnosu na ovaj period prošle godine, u zaostatku je samo 141 poen. Nije loše. U Čarlstonu i da ispadne na početku ne gubi poene, ali joj treba bar polufinale da bi napredovala. Ključni turniri će biti Rim (brani 620) i RG (brani 900). Oni joj odlučuju opstanak u TOP 10. Najveći napredak može da ostvari u Madridu.... Ma ima da ih ispraši sve :tepih:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!