Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix
Originally posted by sing&dunum

"Ijaooooo... Da li je moguce?! Pogledajte samo kako trci! Andy Murray! I ovu lopticu je stigao! Neverovatno...svaki drugi igrac bi posle ovakvog udarca Federera odmah odustao, ali ne i Murray! Stigao je taj fantasticni drop-shot Federera, jos samo da je uspeo da dobije poen (hint:prebaci preko mreze)! Ali nije..." :smeh: :ubise:
:lol:

Tako mi je drago što su komentatori pojeli govno. Dve nedelje su mi skakali po živcima i srećniji sam što je Marej izgubio nego što je Federer pobedio, samo zbog tih komentatora. :evil:

Inače, kad već pominjem Federera - mene oduševljava koliko on drži sve konce u svojim rukama i koliko je smiren. U onim beskrajnim razmenama udaraca, ja bih sto pedeset puta omlatio tu lopticu, pa dobio ili izgubio poen, nije važno, samo da prestane da mi se vraća u moju polovinu terena.
:hail:
:smeh: :smeh: :smeh:

:tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce
Originally posted by Dina

E pa da... Justine se tek vratila, uspeh je da je dosla dovde... Mada ja sam obicno navijala za sestre, bice kad na Rolland garrosu predjem da opet navijam za njih a pobedi Justine :lol:

Nadam se da ce me Marej oraspoloziti sutra da ne navijam stalno za one koji gube... :sigh:
:mazi:

Sto mi zao Dine. Znam taj osecaj: navijati za one koji gube.

:giljotina:

Da li ti je prva pomisao bila Jeca? :sigh:
Korisnikov avatar
By Darling

Moram da dodam da mi je Marej porastao u ocima. :)

U tako teskom trenutku za njega, imajuci u vidu sav pritisak koji je svalila na njega porodica, nacija (mislim da je pritisak koji smo mi svalili na nase maciji kasalj u odnosu na Britance), kroz suze, inteligentnim humorom se podsmehnuo sebi: "Mogu da placem kao ti, ali ne mogu da igram kao ti"... :lol: Tako nesto. :)

I da konstatujem, hocu da Grand Slam turnir traje tokom citave godine! :rida: Hocu! :rida:

I mene je odusevila njegova izjava...samo sam dodelu pehara i gledala :sigh:

Misim da je od strane porodice imao najmanji pritisak, mediji su ga preopteretili...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Joj, ne znam... :misli:

Reakcije njegove mame prilikom osvojenih poJena, tacnije nacin na koji izgovori svaki put 'come on' mi je...previse ostrascen... :neznam:

Ne mislim da je pritisak dosao u eksplicitnom obliku: "Moras da pobedis, sine! Moras!"... Vec mozda u onom skrivenom: "Ti si sine najbolji! Za mene najbolji! Bez obzira na ishod!"... Nalazim da su i takve izjave roditelja kriticne. Deca intuitivno osecaju da se i tu krije velika ambicija. Ne znam zasto, ali ti krici iz njegove loze (pre svega, mamini) su nekako 'overloaded'. Kao da vidim upravo to sto sam napisao. :)

Naravno, i reakcije Rogerove mame i tate odaju zabrinutost/ushicenje, ali na nekom drugom nivou. Kao pravi laik, koji zeli najbolje svom detetu, ali zato (kao laik) prepusta Majstoru da "sam odradi svoj posao"... :)

:neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
:povez: :(

Mislim da je Marej bio pod suvise velikim pritiskom pa nije uradio mozda sve sto je mogao... mada kakav ce biti pritisak na Vimbldonu tek... no, mislim i ja ono sto je Federer rekao da ce on sigurno osvojiti gs, pitanje je samo kad i koji ali bice...

Bar je Nole drugi :yay:
Korisnikov avatar
By Sunce
Q. How are you going to celebrate tonight?

SERENA WILLIAMS: Uhm, you know, I never really celebrate, so...

I haven't thought about it yet. I'm really kind of in the moment. So I don't know. I was thinking about just hanging out with Venus, because she was really supportive out there today. I remember in the third set, I was down, and I heard her say, C'mon, Serena. It's okay, right here, right here.

And, honestly, that really got me pumped up. So maybe we'll watch a movie tonight.

:radosnice:
Korisnikov avatar
By deran
meni je na kraju bilo žao mareja...slab sam na suze... :sweet:

a kad su oni (australijanci) to ispomerali-zar nije finale,i muško i žensko,po našem,bilo u polaK 4 ujutro...:nesiguran:
Korisnikov avatar
By deran
singi,ko ti je na avataru... :hmm:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:durenje:

Ko ne prepoznaje Kraljevu senku, domaci je izdajnik Monarhije ATP Tour! :sudija:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By deran
to nije slika,to je neka crna fleka ... :smeh: :lol: . :smeh:

a iz drugog razloga ja to pitam...:P
Korisnikov avatar
By deran
ma znam ko je bre,nego kad sam ja stavio del potra,kazao si da sam pomodan... :P

ali niko nije odgovorio na pitanje oko termina finala...:)
By Ulix

"Ijaooooo... Da li je moguce?! Pogledajte samo kako trci! Andy Murray! I ovu lopticu je stigao! Neverovatno...svaki drugi igrac bi posle ovakvog udarca Federera odmah odustao, ali ne i Murray! Stigao je taj fantasticni drop-shot Federera, jos samo da je uspeo da dobije poen (hint:prebaci preko mreze)! Ali nije..." :smeh: :ubise:

Tako mi je drago što su komentatori pojeli govno. Dve nedelje su mi skakali po živcima i srećniji sam što je Marej izgubio nego što je Federer pobedio, samo zbog tih komentatora. :evil:

Inače, kad već pominjem Federera - mene oduševljava koliko on drži sve konce u svojim rukama i koliko je smiren. U onim beskrajnim razmenama udaraca, ja bih sto pedeset puta omlatio tu lopticu, pa dobio ili izgubio poen, nije važno, samo da prestane da mi se vraća u moju polovinu terena.

Volem vinere. Nezasita sam. :kosa:
Korisnikov avatar
By Lunja
Zensko finale je jos prosle godine pomereno u vecernji termin, a musko, mislim, jos odavno. :potapsava:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by deran

ma znam ko je bre,nego kad sam ja stavio del potra,kazao si da sam pomodan... :P

ali niko nije odgovorio na pitanje oko termina finala... :)

Jeste, rekao sam zato sto je Potro-moda bila prilicno sezonska, to se i pokazalo. :smeh: :P

Ja se bavim samo utvrdjenim modnim vrednostima. :giggle: :P
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Volem vinere. Nezasita sam. :kosa:

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Lunja

Zensko finale je jos prosle godine pomereno u vecernji termin, a musko, mislim, jos odavno. :potapsava:
a jbt...sad moram da rovarim u onim arhivama forumskim-baš me zanima...:nerd:
Korisnikov avatar
By deran

Jeste, rekao sam zato sto je Potro-moda bila prilicno sezonska, to se i pokazalo. :smeh: :P

[/quote]

...pa se nisi setio da sličicu staviš do posle finala...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

...pa se nisi setio da sličicu staviš do posle finala... :rotflmao:

[/quote]

Slicica je glorifikacija novog svetskog rekorda, 16. Grand Slam titule. :yes:

Utoliko joj je mesto adekvatnije, nego li tvoj Potro... :P :smeh:

I, planirana je samo za danas... :P :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
I meni se Marej nesto omilio posle te izjave o plakanju... I bas mi ga je bilo zao na kraju... Da je Federer ispao pre finala, sigurno bih navijala za njega... Znam da se mnogi ovde nece sloziti sa mnom, ali je on meni lately bolji od Djokovica.
Korisnikov avatar
By deran

...pa se nisi setio da sličicu staviš do posle finala... :rotflmao:
Slicica je glorifikacija novog svetskog rekorda, 16. Grand Slam titule. :yes:

Utoliko joj je mesto adekvatnije, nego li tvoj Potro... :P :smeh:

I, planirana je samo za danas... :P :lol:

[/quote]

singiiiii,lažovuuuuuuuuu....:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lunja
FEDERER vs. SLAM FINAL OPPONENTS
[overall: 16-6]

4-0...Andy Roddick
2-0...ANDY MURRAY
2-5...Rafael Nadal
1-0...Andre Agassi
1-0...Marcos Baghdatis
1-0...Novak Djokovic
1-0...Fernando Gonzalez
1-0...Leyton Hewitt
1-0...Mark Philippoussis
1-0...Marat Safin
1-0...Robin Soderling
0-1...Juan Martin del Potro
:tetka:
By Kragi
Ok, Serena i Federer sampioni :boring: :bljak:

:topicclosed:

:bye:

:goran:
Korisnikov avatar
By spliff

4-0...Andy Roddick
2-0...ANDY MURRAY
2-5...Rafael Nadal
1-0...Andre Agassi
1-0...Marcos Baghdatis
1-0...Novak Djokovic
1-0...Fernando Gonzalez
1-0...Leyton Hewitt
1-0...Mark Philippoussis
1-0...Marat Safin
1-0...Robin Soderling
:hail2:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

4-0...Andy Roddick
2-0...ANDY MURRAY
2-5...Rafael Nadal
1-0...Andre Agassi
1-0...Marcos Baghdatis
1-0...Novak Djokovic
1-0...Fernando Gonzalez
1-0...Leyton Hewitt
1-0...Mark Philippoussis
1-0...Marat Safin
1-0...Robin Soderling
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Za sve zainteresovane: POCELA JE REPRIZA MUSKOG FINALA NA RTS-u!

:cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
Sad bi mu jako lepo legao Grand Slam 2010, cisto za pred kraj karijere. :D

P.S. Za Wimble i RG ne garantujem, ali ako ovako bude igrao, "vratice" i US Open titulu.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!