Sta forumasi Sava i Sunce rade na gayromeo-u:
Intervjuisemo Jelenu, a Jelena je Sava.
Sunce:
Pozdrav Jelena. Kako si? Da li treniras, kako ti je sa Rumunom?
Sava:
O gospodine Sunce, dugo nisam davala intervju za vas.
Evo, stabilizujem se od silnih virusa, bacila i zuluma koji su me maltretirali poslednjih meseci. Počela sam intenzivnije da treniram, a za sada mislim da novi trener ima efekta. Iskrena da budem, uzela sam rumunskog trenera jerbo su mi rumunke uvek bile enigma na terenu. Pokušavam da povratim svoje kretanje i moj prepoznatljiv bekhend, a u poverenju, forhend sam popravila i sad jebe kevu koliko je dobar! Mislim da ću time iznenaditi sve teniserke, pa i onog belgijanskog pacova kojeg još uvek nisam pobedila. Ne znam da li da vam kažem zbog čega stalno gubim od nje... Ah, reći ću vam, pa kud puklo da puklo. Počnem ja da tamanim po pacovu, ali kada je vidim onako umlaćenu i sklerotičnu, prosto mi bude žao i nemam srca da je pobedim. Mukica, izgleda ko da je pretrpela godine laboratorijskih ispitivanja. Nego, da batalimo nju, sada kad nema miss Guzane i kada je gazela Venera u padu, iskoristiću svoju priliku i nadam se konačno osvojiti Australian Open.
Sunce:
Cuo sam da ste operisali oko. Da niste mozda ugradili socivo da bolje vidite na terenu? Kakva ce biti haljina za Australian open? Da li ste smrsali ili ste se nabildovali?
Sava:
Što se tiče operacije oka, kako ovo da kažem... Mlađan mnogo voli da mi izdrka po faci, a znate kako kažu englezi, "it's all fun and games, until someone loses an eye". Tako je to čudo i meni završilo u oku, pa sam morala hirurški da je odstranim.
Haljina će biti kao i uvek, lepršava, spektakularna i jarkih boja. Posebno dobro izgleda na meni. Znate, grozno je biti stalno bolestan, napadnut od raznih internacionalnih virusa, ali zato posle toga možete u fotomodele. Mislim da ćete svi biti prijatno iznenađeni mojom figurom, a nadam se i uspesima na terenu.