Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mozda je zbog toga u padu, kad je forma u pitanju... :potapsava:

Nek' operacija prodje kako treba, pa od sledece sezone jurish na GS pehar. :cheer:

:fige:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nemam pojma, znam da često čačka levo oko, mada ne verujem da je to jedini razlog. Čuo sam iz neproverenih izvora i da je mama Sneža ozbiljno bolesna.
Korisnikov avatar
By nsc
prenos je poceo (Eurosport) uskoro pocinje i mec
By cumpig
pa sta velite, vredi ponovno nadanje za bolju sezonu? :/
ja sam sve neoptimisticniji
:tenis:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by cumpig

pa sta velite, vredi ponovno nadanje za bolju sezonu? :/
ja sam sve neoptimisticniji
:tenis:
Mislim da me ove godina konačno naučila kako navijati za Jelenu.
Pre svakog turnira očekuj ispadanje u prvom kolu... i nemoj da se iznenadiš ako ga osvoji.

Ja i dalje verujem da će osvojiti GS, ali kad niko na svetu ne bude verovao... U trećem mesecu trudnoće, sa 40+ godina... tako nešto...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Po nezvaničnim informejšn, JJ ima novog trenera. U pitanju je Andrei Pavel iz Rumunije... Dakle informacija je još uvek neproverena... :cobanica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Serbian press: Jelena Jankovic will be trained by Romanian Andrei Pavel
de A.C. HotNews.ro
Miercuri, 15 decembrie 2010, 18:40 English | Regional Europe

Tennis player Jelena Jankovic will be trained by former Romanian tennis player Andrei Pavel, Serbian press reads. Number 8 WTA, Jankovic reached an agreement with Romanian Andrei Pavel, after an awful season. The best Romanian tennis player in the last 20 years iwll train Jankovic newspapers read.

According to the press sources close to the Romanian confirmed the information and Jankovic tacitly confirmed that they reached an agreement. Pavel's best place in WTA was 13 in October 2004. Pavel won three ATP titles and ended his career as a player in 2009.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa on je do prošle godine igrao na turu!
Tek počeo da bude trener, i cap! top 10 igračica...
Ajde da vidimo kako će to ići :fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sta forumasi Sava i Sunce rade na gayromeo-u:

Intervjuisemo Jelenu, a Jelena je Sava. :smeh:

Sunce:

Pozdrav Jelena. Kako si? Da li treniras, kako ti je sa Rumunom? :)

Sava:

O gospodine Sunce, dugo nisam davala intervju za vas.
Evo, stabilizujem se od silnih virusa, bacila i zuluma koji su me maltretirali poslednjih meseci. Počela sam intenzivnije da treniram, a za sada mislim da novi trener ima efekta. Iskrena da budem, uzela sam rumunskog trenera jerbo su mi rumunke uvek bile enigma na terenu. Pokušavam da povratim svoje kretanje i moj prepoznatljiv bekhend, a u poverenju, forhend sam popravila i sad jebe kevu koliko je dobar! Mislim da ću time iznenaditi sve teniserke, pa i onog belgijanskog pacova kojeg još uvek nisam pobedila. Ne znam da li da vam kažem zbog čega stalno gubim od nje... Ah, reći ću vam, pa kud puklo da puklo. Počnem ja da tamanim po pacovu, ali kada je vidim onako umlaćenu i sklerotičnu, prosto mi bude žao i nemam srca da je pobedim. Mukica, izgleda ko da je pretrpela godine laboratorijskih ispitivanja. Nego, da batalimo nju, sada kad nema miss Guzane i kada je gazela Venera u padu, iskoristiću svoju priliku i nadam se konačno osvojiti Australian Open.

Sunce:

Cuo sam da ste operisali oko. Da niste mozda ugradili socivo da bolje vidite na terenu? Kakva ce biti haljina za Australian open? Da li ste smrsali ili ste se nabildovali?

Sava:

Što se tiče operacije oka, kako ovo da kažem... Mlađan mnogo voli da mi izdrka po faci, a znate kako kažu englezi, "it's all fun and games, until someone loses an eye". Tako je to čudo i meni završilo u oku, pa sam morala hirurški da je odstranim.

Haljina će biti kao i uvek, lepršava, spektakularna i jarkih boja. Posebno dobro izgleda na meni. Znate, grozno je biti stalno bolestan, napadnut od raznih internacionalnih virusa, ali zato posle toga možete u fotomodele. Mislim da ćete svi biti prijatno iznenađeni mojom figurom, a nadam se i uspesima na terenu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sunce:

Kako vam je mama Snezana? Sta vam radi brat koji cesto ide sa vama?
Koje protivnice prizeljkujete na Australian openu? Sta mislite o Mariji Sarapovoj?

Sava:

Mama je počela lečenje alternativnom medicinom, od sada će na mojim mečevima piti samo vodicu iz Hilandara skupljenu od suza teheranskih igumanija na pokajanju. Videćemo kakvog će terapija imati efekta, za sada se nadamo najboljem.
Mislite na Marka? Marko šeta po Beogradu i kao i obično upropašćava moj vozni park. Znate, on ima čudan fetiš, pali se na devojke koje imaju jako dugačke nokte na nogama, a pri tom voli da vodi ljubav na haubi kola, i možete misliti koliko me košta popunjavanje ogrebotina. Bolje me ne pitajte za njega...

Marija je prevaziđena. Mislim da ću se u finalu sresti sa vaskrslom Anom Ivanović. I naravno, u tom finalu ću i pobediti.

Savo, hvala ti za ovo. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sunce:

Sta mislite o Aninom vaskrsnucu? Da li vas opcinjeva njena lepota ili mislite da ima lepsih?

Kako cete da uskladite brzo kretanje i jake udarce na terenu? Izgleda da vi samo vracate loptu na teren suparnice. Koje je vase tajno oruzje za predstojeci GS?

Sava:

Iskreno, kada sam čula za Anine pobede, odmah sam se setila Jovanoog otkrovenja i ponovnog dolaska Isusa na svet. Možda umišljam, ali ne verujem u slučajnosti. Ipak previše zakova se poklapa!
Ana je predivna. Kako raskine sa momkom uvek procveta. Iskreno, mislim da je Ana gej. Ima u sebi praiskonsku amazonsku lepotu koju poseduju samo pripadnice lezbo populacije. Zapravo, iz tog razloga mislim da Ana loše igra kada je u vezi sa muškarcem. Nadam se da neće naći devoju do kraja januara, jer ne bih volela da se sretnem sa takvom protivnicom u finalu. Izuzev toga, želim joj svako dobro u životu.
A kakvo vam je to pitanje da li ima lepših od Ane? :popravlja frizuru: Pa naravno da ima, evo ja.

Mnoge protivnice su spore i to nadoknađuju jakim i brzim udarcima. Ja imam totalno drugačiji pristup. krećem se brzo, a udaram slabo. Konsultovala sam se sa konzilijumom diplomiranih fiziča, i dobila sam fantastične savete o korišćenju momenta inercije i prenosu impulsa na brzinu kretanja loptice. Malo su me zbunili izvodi brzine po vremenu, ko tu koga treba da izvede, to mi je malo nejasno, kao i princip dinamike fluida, ali mlada sam, ima vremena da i to shvatim. Do tada, računam na moje fabulozne noge i znatno poboljšani forhend. Taj udarac ću naravno sačuvati za finale, jer želim da bude potpuno iznenađenje!
Korisnikov avatar
By Sunce
Sunce:

Recite nam gde cete provesti Novu godinu? Sta volite da jedete, i da li su vam cokolade omiljene? Kako je izgledao vas susret sa kraljicom? Kako vam se cini Federer, videli smo da ste se na Vimbldonu fotografisali sa njim? Da li ste upoznali ili igrali protiv njegove Mirke?

Sava:

Novu godinu ću provesti u krugu porodice, a lokaciju ne bih otkrivala. To je jedan od retkim momenata koje uspevam da posvetim sebi i porodici. Inače, moj sponzor, Anta je počela da se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih usisivača, pa ću za Novu godinu održati prvu prezentaciju novog Anta JJ Anihilatora. Radi sve po kući, jednostavno se sklapa i ima uputstvo na tri svetska jezika, na kineskom, mongolskom i suomiju.
Volim čokolade, sreća pa se to ne vidi na mojoj liniji. Najviše volim čokolade punjene voćnim jogurtom.
Susret sa kraljicom je bio fenomenalan. Drugačije nije ni moglo da bude. Susret dve kraljice je uvek fantastičan događaj. Kraljica Engleske i Kraljica Drame, samo, zaprepašćena sam nezastupljenošću tog događaja u svetskim medijima. To bih pripisala hejterima engleske kraljevske porodice.
Federer, Federer... Ah, da, snob sa Cleenex papirnih maramica kojem je žena zabila polumetarski dildo u dupe. Pre par godina je pričao neke gluposti o meni, ali se sada izvinio i zamolio me da se fotografiše sa mnom. Kako sam oduvek bila devojka velikog srca, nisam mogla da ga odbijem jer znam kako se ponaša kada ne dobije ono što želi. Ipak je on zaštitno lice papirnih maramica s razlogom.
Mirku nisam upoznala jer nisam imala prilike da svratim u zoološki vrt. Nadam se da ću sledeći put naći priliku i za druženje sa životinjam, pa možda i da zaigram tenis sa njima, zašto da ne?

:smeh:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!