- 08 Apr 2005, 14:28
Košarkaši klupskog šampiona Evrope Makabija iz Tel Aviva, zatim moskovskog CSKA i španske Taukeramike plasirali su se na finalni turnir Evrolige, koji ?e se igrati od 6. do 8. maja u Moskvi. Sve tri ekipe ostvarile su pobede u drugim utakmica ?etvrtfinala, kao i u prvim, pre dva dana.
Poslednji u?esnik 'fajnal fora' bi?e poznat posle završetka serije izmeðu Efes Pilsena i Panatinaikosa, koji su drugi me? igraju danas. Gr?ka ekipa je slavila u prvoj utakmici, pa ?e se u slu?aju trijumfa turskog Efesa, majstorica igrati 14. aprila.
Poznato je da ?e se u prvoj utakmici polufinala u Moskvi sastati CSKA i Taukeramika, a u drugoj ?e Makkabi igarti sa pobednikom iz duela Efesa i Panatinaikosa.
Rezultati ?etvrtfinalnih utakmica:
Skavolini - Makabi 100:103 [prvi me? 60:88]
Ulker - CSKA 82:64 [74:88]
Taukeramika - Beneton 66:64 [98:59]
Panatinaikos - Efes Pilsen danas [96:102].

Poslednji u?esnik 'fajnal fora' bi?e poznat posle završetka serije izmeðu Efes Pilsena i Panatinaikosa, koji su drugi me? igraju danas. Gr?ka ekipa je slavila u prvoj utakmici, pa ?e se u slu?aju trijumfa turskog Efesa, majstorica igrati 14. aprila.
Poznato je da ?e se u prvoj utakmici polufinala u Moskvi sastati CSKA i Taukeramika, a u drugoj ?e Makkabi igarti sa pobednikom iz duela Efesa i Panatinaikosa.
Rezultati ?etvrtfinalnih utakmica:
Skavolini - Makabi 100:103 [prvi me? 60:88]
Ulker - CSKA 82:64 [74:88]
Taukeramika - Beneton 66:64 [98:59]
Panatinaikos - Efes Pilsen danas [96:102].