- 11 Mar 2005, 16:44
Dok sam ziveo u BG-u bio sam redovan na Marakani i u Pioniru, celo moje drustvo su cinili "fini momci" ali na utakmicama bi poludeli
Zadnje sto sam gledao bio je derbi 3 dana pred bombardovanje, tad je Dejo ocitao lekciju grobarima al nam Radoman ukrao pobedu, bilo je 2:2
Toliko od "lovackih prica", mislim da vodje mogu dosta da uticu na svoje grupe, samo treba da budu dovoljno razumni i pogledaju jedni druge u oci i dogovore o nekom zajednickom nastupu. Posle na derbiju mogu da nastave po starom...
Konacno imamo dobru atmosferu u ekipi, treba podrzati te momke...Ne mogu da shvatim da je nemoguce pevati srpske pesme za vreme te utakmice, pa ja bi pevao i "Lepe li su gruzanke devojke" ako bi pevalo 50000 ljudi
Originally posted by ZvezdasBGNe verujem da sam bio puno boljiOriginally posted by MahnituMahnitu, kao i svuda i kod nas navijaca ima svakakvih.....Licno kada bih isao na tekme reprezentacije, sa moje strane ne bi bilo provokacija grobarima, ali prosto nekima je bitnije da naprave neko sranje na utakmici nego da odgledaju dobar fudbal. E pa posto "dobrog fudbala" od nase reprezentacije nema, zato i ne idem na tekme nacionalne selekcije. A na tekmama moje Zvezde, bolje da ne znas moj vokabular....
Mislim da bi savez trebao svojevoljno da promeni himnu. Dok mi cekamo da se mudonje u Skupstini SCG dogovore/usaglase/sklone sa blagajne nash fudbal trpi.
Navijaci treba da se ujedine, zvizde "Slovenima", pevaju srpske pesme za vreme utakmice (repertoar barem moze da se dogovori) i zaborave na klupske boje tih 90 minuta. Jebote, ne mogu da razumem kretene koju odu da gledaju reprenzetaciju i vicu "sisaj zvezdo..." ili "grobarske picke". Koji moj si isao onda...![]()

Zadnje sto sam gledao bio je derbi 3 dana pred bombardovanje, tad je Dejo ocitao lekciju grobarima al nam Radoman ukrao pobedu, bilo je 2:2
Toliko od "lovackih prica", mislim da vodje mogu dosta da uticu na svoje grupe, samo treba da budu dovoljno razumni i pogledaju jedni druge u oci i dogovore o nekom zajednickom nastupu. Posle na derbiju mogu da nastave po starom...
Konacno imamo dobru atmosferu u ekipi, treba podrzati te momke...Ne mogu da shvatim da je nemoguce pevati srpske pesme za vreme te utakmice, pa ja bi pevao i "Lepe li su gruzanke devojke" ako bi pevalo 50000 ljudi