Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
wtf

skoro sam negde chitao da je u pitanju prevara...
Korisnikov avatar
By Mars
U jednoj epizodi Modern Familu je onaj stariji baja to kupio, dok ga od pozadi neko nije razvalio vratima i srušio i njega i celu ideju o nekakvoj stabilnosti pomoću tog čuda.
Korisnikov avatar
By Delete
Prvi put kad su mi Indijci na plazi nudili 3 ta cuda za 2 evra bilo je OMG! Ali, kad sam videla da to isto prodaju u prodaju u prodavnicama sportske opreme, bilo je WTF!
Korisnikov avatar
By Tungi
OMG! Meni to treba, di ima da se kupi?
:eifranloo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Googlajte, ima raznih brendova i dizajna, izgleda da se prodaju svuda.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Za pocetak morate shvatiti da je vase telo velika baterija i u osnovi slozen skup elektro hemijskih procesa i niz organskih hemikalija koje generisu elektro-magnetnu energiju.

Svaki put kada Vasa pluca udahnu i izdahnu vazduh, Vase srce kuca, Vas mozak misli, Vase ruke i noge se pomeraju niz elektricnih impulsa putuje kroz Vase telo.

Ljudska baterija je izuzetno efikasna ali zbog raznih faktora veoma krhka.Interni faktori kao sto su stres, bolest, povrede externe faktori kao sto su blizina prirodnih i vestickih elektricnih sila stvaraju smetnje i ugrozavaju rad ljudske baterije...

Za razliku od mnogih drugih elektro magnetnih uredjaja POWER BALANCE pocinje raditi odmah kada ga stavite na rauku, vracajuci optimalnu elektro magnetnu ravnotezu i slobodno strujanje elektricnih impulsa koji putuju Vasim telom.

Prednosti su jasne:

Brzi sinopticki odgovor mozga, pojacan misicni rad, pojacana izdrzljivost (bolje strujanje kiseonika i brzi oporavak), vise flexibilnosti i popravljena gravitaciona ravnoteza.

znaci...zato sto je ljudsko telo baterija puna elektricnih impulsa, magnetna narukvica ce da ga stabilizuje?

mejks prfekt sense!
Korisnikov avatar
By Mars
Da vidim tog da mi kaže da mojoj bateriji od tela treba nekakva stabilizacija.

I da će ta narukvica baš da amortizuje neke impulse a pobudi neke druge kako bi u ruzultanti sistem bio stabilizovan.

Sreća pa to nije tako jednostavno, inače bismo od električnih vodova i baznih stanica mobilne telefonije TRENUTNO pomrli.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo mi liči na ono kad su jedno vreme prodavali navodne prečišćivače za vodu i fascinirali (eno onako kao gore) ljude teškim naukama...i na kraju pokazali da je voda koju pijemo ma skoro otrovna - a radi se o normalnoj reakciji prilikom elektrolize vode...

Ili posteljina koja se ne pere...
Kakva ti je ovo tema nesretnice? :ozbiljan:

To je ono govno koje kao ima garanciju od 6 mjeseci, a dolazi u crnoj, žutoj, plavoj, zelenoj, bEloj i crvenoj boji? Smeće, a zamijetim da bi se slično mogli okarakterizirati i oni koji nose tu narukvicu. :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa valjda je jednostavniji mehanizam placeba nego onaj suočavanja sa istinom da si ispao budala.

Pola moje zgrade je kupilo Kosmodisk i samo je jedna žena priznala da je to sranje.
Jeste da nema veze s konkretnom temom :ozbiljan: , ali ovo me je asociralo na jednog dečka na fejsu koji kao prodaje originalne stvari marke Gucci, Ralph Lauren, Armani, D&G etc na području BiH, a cEne se kreću od pedesetak do stotinjak KM. I mada imaju postavljene fotke tih stvari, većina vEruje kako to jesu originali i poručuju li poručuju. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!