Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Evo reših da otvorim fan klub Karoline Voznjacki, dakle šta mislite o ovoj teniserki vrhunskog kalibra?
Uspostavila je dominaciju nad ostalim teniserkama, suvereno vlada na vrhu WTA liste i odatle neće da je skine ni metak u čelo.
Najbolja teniserka ikada!

:cheer: :cheer: :cheer:

Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sava_Savanovic

šta mislite o ovoj teniserki vrhunskog kalibra?
S m a r a c i c a.

Slika

Meni je njen tenis dosada nevidjena. Na svakom jebenom turniru stize do (polu)finala! :cupakosu: Svake sedmice Karolina na TVu. Svaki dan Karolina i njen tata na TVu! I to uvek u udarnom terminu.

Ostale zenetine su toliko nesposobne da mi deluje da za Karolinu godinama nece biti alternative. :alikako:

Srecan sam sto makar mogu da uzivam u mecevima Nadaline i Novaka...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nemate vi pojma, Karo je zakon!!!! :kopa: Videćete sad kad osvoji Madrid, bez izgubljenog seta! :vudu:
Korisnikov avatar
By IriS
izblajhana morska krava, je l' tako beše savo :smeh:

awwwww :D
Korisnikov avatar
By Andrija87
Devojka je stvarno slatka...
I jako dobro koristi ovu rupcagu i smenu generacija u svetskom tenisu i na tome joj skidam kapu...Cinjenica da Serena,Venus,Sharapova,Jelena,Justin,Dementieva,Kuznetsova,Ana,Kim i ostali vise nisu tu ili kao da nisu njoj je donela prvo mesto ... No,to nije nikakav argument da se ova devojka blati,jer mogle su to i ostale da iskoriste.
Njen fitnes je savrsen,defanziva takodje,mentalno je jaka. Mislim da je to to .
Njen tenis je dosada nevidjena,podseca me na Anu Smashnovu (oni koji tenis prate od pre Noleta znaju na koga mislim),kad krene sa onim pimplanjem loptice i onim baloncicima ,smuci mi se.Iz forhenda nije u stanju da posteno udari lopticu.
Ona nema nijedan nijedan udarac svetskog ranga (Serenin servis,Jelenin bekhend,Anin forhend...) ali zato njena pozicija na rang listi jasno pokazuje kakav je trenutni kvalitet zenskog tenisa. No,to nije njena krivica.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Andrija87

Ona nema nijedan nijedan udarac svetskog ranga (Serenin servis,Jelenin bekhend,Anin forhend...) ali zato njena pozicija na rang listi jasno pokazuje kakav je trenutni kvalitet zenskog tenisa. No,to nije njena krivica.
pa sad...
za bekhend bash nisam 100% siguran
Korisnikov avatar
By Azdaja
prvi put vidim gospoju, al mi deluje nekako debilno - na oko...(bez jajeta)
Korisnikov avatar
By IriS
ja b' rekla da je ovo svojevrsni hejt klub Kuroline mile :radosnice:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Originally posted by spliff
Originally posted by Andrija87

pa sad...
za bekhend bash nisam 100% siguran
slazem se...bekhend je dosta dobar..
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sava_Savanovic

Ispade mi Karo opet od Julije.... :(
awwww :potapsava:

a taman si otvorio fan club, kad ona eto nenadano, neplanirano, nicim izazvano ispade u 1/4f.

greota. awwwww

valjda je nisi urekao, pu pu! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zapravo ispala je u trećem kolu :krezavi:

Neee, daleko bilo, pupupu, taman počeh da navijam za nju :testerica:
Korisnikov avatar
By Lunja
:love:

Vise ne smatram da je s m a r a c i c a. Divna je. :sweet:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ju, Lunjo, sta ti se desilo? Brinem se za tvoje mentalno zdravlje...

Ili ti je postala divna zato sto je pocela da ispada u drugim kolima takmicenja? :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Oziris napisao:Ili ti je postala divna zato sto je pocela da ispada u drugim kolima takmicenja? :lol:
Tako nesto da pomislim? :drama:
Ja sam ozbiljan momak. I veoma sam pobozan. :opatica:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Boooože šta ti pada na pamet Oziris, Lunja je samo postao svestan kvaliteta ove vanserijske igračice. Svako može da ima loš dan, al videćete kada Karo osvoji New Haven i USO :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!