Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mikeli
Kako vidite ovu tekmu, od finala kupa izmedju Partizana i Vose ....

vredi li ista reci posle svega....
cestitke Partizanu, ali mislim da je Vosa uradila ispravnu stvar !!!

sad, jbg. bice svakakvih komentara,
ja samo znam, da vise nikad necu gledati ni domace prvenstvo, a ni kada nasi klubovi igraju inostrane meceve, a mislim i reprezenaciju .... razocaran sam ...
:( :down: :farewell:
Korisnikov avatar
By svejedno
e, ja ne gledam domace...domaci sport... vec dugo...sta je bilo?

aj neko..objektivno mi kaze sta je bilo?

il snimak neki, nesto.

danke.
Korisnikov avatar
By mikeli
ukratko,
igraci Vose revoltirani sudjenjem, a i po dogovoru sa navijacima i direktorom kluba, prekinuli igru, 12 min do kraja ,,,,
finale kupa ....
:no:
Korisnikov avatar
By svejedno
to vim i iz vesti... neki snimak?

neko gledao?

kolko neregularno bilo?

al objektivno, nemoj sada navijaci partizana & zvezde da mi brane ili pljuju klubove, nego...realno, interesuje me.

..

neregularnije nego....obicno?
Korisnikov avatar
By svejedno
ofsajd nije bio, tolko mogu vidim iz snimka. ostalo se ne mere videt dobro.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Potvrdilo se jos jednom on sto svi znaju a to je da ni Vojvodina niti bilo koji klub koji nije iz Beograda ne sme da osvoji ni kup ni prvenstvo...mogu da igraju kako hoce ali trofeji su rezervisani iskljucivo za Partizan ili Zvezdu a FSS i sudije ce se postarati da uvek bude tako :sudija:

I zato domace prvenstvo nema puno smisla
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Lakiboy_ns

Potvrdilo se jos jednom on sto svi znaju a to je da ni Vojvodina niti bilo koji klub koji nije iz Beograda ne sme da osvoji ni kup ni prvenstvo...mogu da igraju kako hoce ali trofeji su rezervisani iskljucivo za Partizan ili Zvezdu a FSS i sudije ce se postarati da uvek bude tako :sudija:

:up:
By Paris
Eto, ako Delija kaze, a i vidi se.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by spliff

@ svejedno: chist ofsajd :snob:

Slika

Uploaded with ImageShack.us
da, video reprizu. na onom snimku koji sam nasao los ugao kamere.

al nije bio ni penal za partizan.

lm, nista ...vise..neregularno nego sve nase utakmice.

..

sve mirise na onog lika medj navijacima sa kajlom. keku, kakovec.

edit - al opet, zasluzio je nas fudbal jednu ovakvu bruku.
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Originally posted by mikeli

Kako vidite ovu tekmu, od finala kupa izmedju Partizana i Vose ....

vredi li ista reci posle svega....
cestitke Partizanu, ali mislim da je Vosa uradila ispravnu stvar !!!

sad, jbg. bice svakakvih komentara,
ja samo znam, da vise nikad necu gledati ni domace prvenstvo, a ni kada nasi klubovi igraju inostrane meceve, a mislim i reprezenaciju .... razocaran sam ...
:( :down: :farewell:
partizanu treba oduzeti titulu zbog namestanja utakmica.

teleoptik, banat, bsk, hajduk i metalac su partizanove filijale. ovo znači da partizan u startu ima 18 bodova prednosti

treba uraditi sledeće:
1. doneti odluku da matični klub i filijala kluba ne mogu igrati u istom rangu, već minimum dva ranga niže.
2. kazniti filijale preseljenjem u dva ranga niže
3. partizanu oduzeti 18 bodova koje je osvojio ove sezone u dvomečima sa metalcem, bsk-om i hajdukom
4. kazniti ga sa 500000 evra za nameštanje utakmica, uz uslovnu kaznu ispadanja u drugu ligu
5. naredno prvenstvo da startuje sa minusom od 5 bodova

to se naravno neće desiti jer fss kontrolišu mafijaši iz partizana

u italijanskom fudbalu je juventus radio ovo što kod nas radi partizan. izbio je veliki skandal calciopoli, pa je juventus kaznjen izbacivanjem u seriju b

a što se tiče vojvodine, ona se ponela funjarski.
Korisnikov avatar
By Effective

:up:
Korisnikov avatar
By poslednjalatica

smederevo je uzelo kup 2002. :D

naredne sezone u prvu ligu ulazi ojačani radnički iz kragujevca, spartak iz subotice je iz sezone u sezonu sve bolji. iz lige ispadaju minimum dve partizanove filijale, pa će sledeće prvenstvo biti najzanimljivije od raspada sfrj.
imaćemo sigurno tri kluba koja će se rame uz rame boriti za titulu: PFC, CZ, FKV, a spartak i radnički će se boriti za europa ligu, uz to neće biti lak plen za tri spomenuta kluba
Korisnikov avatar
By Torry
jeste da navijam za Zvezdu ali isto tako se slazem da su trofeji rezervisani za Partizan i Zvezdu i da ostali klubovi mogu da se trude koliko hoce, nema nista od toga

ne vredi u ovoj drzavi nista dok se ne "ufati jedna motka", pa i metla, i procisti se ceo fudbalski savez pa sve ispocetka...

iskoreniti sve, od korumpiranih glavonja u FSS, sudija, nesposobnih direktora i Zvezde i Partizana, resavati problem huligana, uvesti pravilo do koje godine mladi fudbaleri mogu da ostanu u zemlji, *razumem ja i da se nema para i da klubovi zive od prodaje ali izuzetno je glupo da se neki klinac naigrao u nasoj ligi i bude prodat stranom klubu a nema ni 20 godina*, itd itd itd
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne jedite govna, krade se, istina, kradu svi. krade se i u ženskom američkom fudbalu kapiram :lol:
aj objektivno, KO DRUGI da se bori za titule, sem zvezde i partizana? oni jedini igraju nešto što može da prismrdi fudbalu i sigurno su za klasu-dve (ili više) bolji timovi od svih ostalih. oke, ove godine je sevnula voša, oke. kontam da sve ostale ekipe mogu da se zamene sa nekim prvoligaškim i da to niko ne bi ni primetio.
očistiti fss, sudije, kurce palce, doći će drugi isti takvi.

ali latica :smeh:
radnički da se bori za evrokupove.
iz tvojih usta u božije uši, ALI :lol:

i za kraj, malo šege i šale.

Slika
Korisnikov avatar
By mikeli
a tek ovo, koliki je to patriotizam :rafal:
BRUKA !!!
''

+
SUDIJSKA KOMISIJA FSS : Veselinović prekršio pravila igre 05/13/2011 - 21:25
Слободан Веселиновић прекршио правила игреSudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije zaključila je da je sudija finala Kupa između Vojvodine i Partizana Slobodan Veselinović prekršio pravila igre.
Uz to, dodaje se da je Veselinovićevo suđenje bilo ispod očekivanja i da će pauzirati do daljnjeg.
- Zaključeno je da je sudija Veselinović prekršio svoja ovlašćenja kada je dozvolio da se početak utakmice odloži za 30 minuta - rekao je član Sudijske komisije FSS Staniša Beljin. - Takođe, on je grubo prekršio pravila igre jer nije primenio disciplinske mere, kada je propustio da isključi po jednog igrača oba kluba.
Komisija je zaključila da sudija nije primenjivao isti kriterijum i da je zaslužio slabu ocenu.
- On je u 72. minutu dosudio jedanaesterac za Partizan, a za sličan prekršaj u 83. minutu nije dosudio kazneni udarac za Vojvodinu i time je napravio krupnu grešku. Suđenje je bilo ispod očekivanja, Veselinović je dobio slabu ocenu i pauziraće do daljeg - rekao je Beljin.
Beljin je dodao da Sudijska komisija čeka DVD snimak utakmice posle čega će utvrditi da li je ispravna odluka da se prizna izjednačujući gol Vojvodine, ali i poništi pogodak koji su Novosađani postigli u 80. minutu.
Fudbaleri Partizana su u sredu, 11. maja, osvojili Kup Srbije, pošto su pobedili Vojvodinu sa 2:1. Igrači i stručni štab Vojvodine su u 83. minutu napustili teren nezadovoljni suđenjem, a sudija Veselinović je u 90. minutu označio kraj utakmice.

Snimak govori 1000 reci ,,,, :( ((
A text iz novina, stav Sudijske komisije ,,,,
Korisnikov avatar
By ultraviolet
neshvatljivo mi je da neko toliko kuka zbog kupa.. i slovima KUPA srbije. :neznam:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ultraviolet

neshvatljivo mi je da neko toliko kuka zbog kupa.. i slovima KUPA srbije. :neznam:
a prvi put je pisalo brojevima? ,)

..

lm, meni shvatljivo.

od arkana preko dzajica & cece do djenove, sport je u ovoj zemlji masina za kes & regrutovanje svega&svacega & jebeno leglo ludila&bezumlja.

..

a sad se naslo nekoliko ajkula u ovoj zemlji da se roka preko ovog sranja.

pa videcemo dal ce nesto se istera na cistinu preko ovoga.

il ce samo najebe sudija tekme. (mnogo verovatnija varijanta, jbg)

..

i dan tana pobego odavde kad je video ko se igra sporta u ovoj zemlji.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
s obzirom da su ga nagurali da svira na 56. derbija i 345. utakmica zvezdi/partizanu u poslednjih mesec i po dana, kapiram da će sada odista biti trajno eliminisan. onako, planski, obrukao se nekoliko puta, nije dorastao, oke gospodine - doviđenja, sve mirno, sve regularno. samo ne znam šta im je on skrivio :lol: ali je zanimljivo posmatrati kako je različito sudio na ona dva derbija i na ovom meču. totalno drugi čovek, drugačiji kriterijumi. :neznam: jadan.

i ako isteraju nešto na čistinu, to će biti neka mazalica-varijanta, čisto da se kaže 'učinili smo nešto', a suštinski krivci neće biti 'sklonjeni'.
pa, evo, tole prvi je izjavio da je razočaran SUĐENJEM ( :wtf: bitch), što je i razumljivo, čuva stolicu-skuplja poene ili šta već. žrtvovaće veselinovića i bok. sve super, svi srećni, ista meta isto odstojanje.

ma.
sport je.. odavno žrtvovan.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a druga stvar, ako već kukate kako je vojvodina oštećena, utakmica nije ni trebalo da se odigra, već je lepo trebalo da se svira kraj posle 15 min. kašnjenja, i ćao. igraš ne igraš bok, ne mrsi muda.
ma, šarada.
Korisnikov avatar
By mikeli
ma sve je moglo, tako il 'vako ... desilo sto se desilo,
kazu da posle jebanja nema kajanja ,,,, i to je to ...
ko gubi, ima i hoce i moze a i mora da ljuti ,,,, eto ,,,

a fudbal je najvaznija sporedna stvar na svetu,
bila ona tekma ili nogomet tek to nije svejedno

:jbg:
Korisnikov avatar
By niotkuda
Tole & Partizan sa jedne strane, a Buturović sa druge.

Kako je moglo da ispadne, još je i dobro.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!