Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By ucupri
Originally posted by Stripi

Kako možeš "shvatiti" porijeklo?
Кад те годинама товаре ко коња да си нешто што ниси, а онда им ти једног дана кађеш: "пушите курац, знам ко сам и шта сам."(по могућству након изречене реченице пљунути саговорника у фацу, ал онако са шлајмом, да га скида кашиком)
Korisnikov avatar
By Srklet
to znači da će vanja uskoro igrati za hrvatsku reprezentaciju! :cheer:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by ucupri
Кад те годинама товаре ко коња да си нешто што ниси, а онда им ти једног дана кађеш: "пушите курац, знам ко сам и шта сам."(по могућству након изречене реченице пљунути саговорника у фацу, ал онако са шлајмом, да га скида кашиком)
I dalje mi nije jasno. On je mogao samo ne znati svoje porijeklo pa saznati, ali "shvatiti", to nikako.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Dzelajza Rouz

Gej-sport&fitnes-Srbija - Gej-sport&fitnes-Srbima!

Ionako ste izgubili 2008. na evropskom prvenstvu u fudbalu, od Turaka.

Ah, to sećanje... Uvek svežije od svake aktuelne hrvatske pobede u brčkanju i boćanju. :radosnice:

:njanja:

Aj, dobro, čestitam. :lol:
Koji si ti CARRRR. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
samo formalno. :hand:
hrvatska je pobijedila srbiju u polufinalu europskog prvenstva, sto znaci da je europski prvak ionako bolji od svjetskog. :jezik:
Korisnikov avatar
By scout_finch
da, formalno. samo to se i racuna. dok neko drugi ne postane svetski prvak. a i ove godine smo dobili hrvatsku 2,3 puta, red je bio da i hrvati dobiju. kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
By miliko
Popeye zvanican svetski prvak u vaterpolu je hrvatska, ali put do do trona je po meni malo sumnjiv sve mi mirise da je srbija namerno izgubila utakmicu od HR,ako su pripreme imali obe selekcije zajedno ako srbija nekoliko utakmica uzastopce pobedila HR ako niko iz HR nije pljuvao po srbiji za vreme prvenstva nego samo imao reci hvale iskreno meni je sve to sumnjivo ali ok mozda ja i gresim ali sto je neko napisao ovde videcemo igru hrvata na nekom drugom terenu ne kuci. Nekazem da je HRvaterpolo los ali mislim da nisu bas toliko dobri za svetskog prvaka.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by miliko

Popeye zvanican svetski prvak u vaterpolu je hrvatska, ali put do do trona je po meni malo sumnjiv sve mi mirise da je srbija namerno izgubila utakmicu od HR,ako su pripreme imali obe selekcije zajedno ako srbija nekoliko utakmica uzastopce pobedila HR ako niko iz HR nije pljuvao po srbiji za vreme prvenstva nego samo imao reci hvale iskreno meni je sve to sumnjivo ali ok mozda ja i gresim ali sto je neko napisao ovde videcemo igru hrvata na nekom drugom terenu ne kuci. Nekazem da je HRvaterpolo los ali mislim da nisu bas toliko dobri za svetskog prvaka.
prvak Evrope, ne sveta.

nepoznavanje činjenica, ali uvek spremnost na teorije zavera protivu Srba.

bući bući :potapsava:
By miliko
iriS greska je moja lapsus,i nije nepoznavanje cinjenica veruj mi, nisam zastupnik teroje da su svi u zaveri protiv srba da postoji neka zavera protiv srba nebi se vaterpolisti srbije vracali sa bilo kog prvenstav bez neke medalje nego ih nigde nebi bilo ali bih voleo da pogledas rezultate izmedju HR vaterpolista i ostalih selekcija sa kojima su HR vaterpolsiti igrali na evropskom prvestvu i njihove igre pa mislim da ce ti sve biti malo jasnije.
Korisnikov avatar
By IriS
profesionalni sport ume da bude čudan, posebno ta prvenstva koja traju nedelju dve dana. sreća se okrene nekoliko puta. koliko se samo puta desilo da mi od nekog izgubimo u grupi (u bilo kom sportu) a posle ih pobedimo, recimo u polufinalu.

sada su Hrvati prvaci Evrope, pa će biti Madjari, pa će biti Srbi... mislim, who cares :puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!