Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
nego slušam komentare ljudi danas, svi se odjednom zainteresovali za košarku. :lol: mi smo smešan narod.
Tako je to kod nas oduvek bilo, a evo i jedan primer sa terena. Dok smo bili kosarkaska sila (ranije), klinci (a i matorci) su se toliko lozili na basket da smo mi, koji se nismo potpuno amaterski bavili kosarkom mogli da dodjemo do slobodnog terena tako sto pobedimo te rekreativce u bezbroj partija, dok ne shvate da smo bolji, ili kad imamo termin za trening. Istovremeno, teniski tereni su bili prazni.
Danas: tenis je ultra, mega, giga popularan sport, pojavljuju se novi klubovi, klinci treniraju, matorci igraju, svi hvale taj sport, a kosarkaski tereni su vise prazni nego sto se na njima igra. Nema vise planiranja basketa nekoliko dana unapred i kalkulisanja sa kim se ide da bi se doslo do mesta na terenu, sve je prazno i osim sporadicnih slucajeva rekreativaca, uglavnom su na terenima klinci iz klubova.
E sad smo osvojili medalju..izgleda da ce opet "procvetati" i kosarkaski tereni. :yay:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by KgCS3
Originally posted by arwen_evenstar
jos uvek sam optimista :D
stizemo ih :D
stizemo ih do olimpijade cemo ih stici :D
By Kragi
pa dobro, da nam je enko ponudio srebro pre prvenstva sumnjam da bi ga bilo ko odbio. Senku na medalju baca malo poraz i to sto smo na poluvremenu znali da cemo izgubiti ali je lepo vratiti se na pobednicko postolje :) Ja i dalje mislim da je ovo uspeh i to veliki :) Nije mala stvar biti vice prvak Evrope :D
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja i dalje mislim da je ovo uspeh i to veliki :) Nije mala stvar biti vice prvak Evrope :D
Nisam nazalost gledao utakmicu, po meni sam ulazak u polufinale je bio uspeh:)

Momci su podigli kosarku sa dna, i svaka im cast na tome. Cak i da je proslo bez medalje i da se sve svelo na direktan plasman na svetsko prvenstvo, svejedno bi im trebalo skinuti kapu :)

Sve cestitke na osvojenom srebru! :)
By Kragi
^upravo
Nije to vise igra koju smo imali nekada kada smo se setali EP-ma :smeh: ali i da se ne lazemo nisu tu vise igraci poput Djordjevica, Bodiroge, Danilovica, Divca i sl :)
Ovo je ipak mladi tim koji ce svoje najbolje rezultate tek ostvariti/postici ....
Korisnikov avatar
By antibiotic
svaka im cast! srebro je veliki uspeh. nisam se uopste nadao da ce stici do finala, a spanci su zasluzno i ubedljivo pobedili jbg.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ga prespavao, totalno. Kad se pre završi...

:cowboy:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Delete
Originally posted by IriS
nego slušam komentare ljudi danas, svi se odjednom zainteresovali za košarku. :lol: mi smo smešan narod.
Tako je to kod nas oduvek bilo, a evo i jedan primer sa terena. Dok smo bili kosarkaska sila (ranije), klinci (a i matorci) su se toliko lozili na basket da smo mi, koji se nismo potpuno amaterski bavili kosarkom mogli da dodjemo do slobodnog terena tako sto pobedimo te rekreativce u bezbroj partija, dok ne shvate da smo bolji, ili kad imamo termin za trening. Istovremeno, teniski tereni su bili prazni.
Danas: tenis je ultra, mega, giga popularan sport, pojavljuju se novi klubovi, klinci treniraju, matorci igraju, svi hvale taj sport, a kosarkaski tereni su vise prazni nego sto se na njima igra. Nema vise planiranja basketa nekoliko dana unapred i kalkulisanja sa kim se ide da bi se doslo do mesta na terenu, sve je prazno i osim sporadicnih slucajeva rekreativaca, uglavnom su na terenima klinci iz klubova.
E sad smo osvojili medalju..izgleda da ce opet "procvetati" i kosarkaski tereni. :yay:
A kod mene u selu jedino je košarkaški klub bio konstanta ovih godina, odbojka se ugasila i pored svih medalja.
Ali potpuno ste u pravu
Korisnikov avatar
By Galadriel
pa dobro, da nam je enko ponudio srebro pre prvenstva sumnjam da bi ga bilo ko odbio.
slazem se :)
nisam se shalila
mlad tim je, sad ide svetsko prvenstvo, a ako isti ostanu u reprezentaciji i do olimpijade pucace na najvishe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!