Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam kao mala stalno pikala fudbal. Dobro, ne bas samo kao mala - poslednji put sam igrala u gimnaziji i razbile smo decake :)
Sad nesto skoro sam sa nekim ortakinjama opalila deset devet i bilo mi je super. Steta sto ne igraju u trte :lol:

Inace, upravo gledam Rusija vs Novi Zeland i jos <mi> je veci smor nego muski fudbal za gledanje.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Draco
Ja sam kao mala stalno pikala fudbal. Dobro, ne bas samo kao mala - poslednji put sam igrala u gimnaziji i razbile smo decake :)
Bile ste motivisanije .... :nokti:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Draco
Pa dobro zeno, zasto se nisi prijavila da igras protiv Filoloske? Trebala nam je jos jedna dobra igracica(pored mene :D ) Secas li se/znas li uopste da smo igrale protiv Filoloske fucu? Moto tekme je bio jednakost polova - Zajedno u zivotu, zajedno u sportu.
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by anche
дефинитивно постоји веза између лезбејства и фудбалице! :D
Ovde si potpuno u pravu! Veruj mi, posto treniram fudbal, zakljucak je iz licnog iskustva! :chestram:
By fudbalerka
Originally posted by mary
Devojke, ima li koja od vas da igra fudbal? Bilo profesionalno, bilo rekreativno? Ima li uopste kod nas zenskih fudbalskih klubova?

Ja sam igrala sa bratom kao mala, sada retko - ali volim da sutnem koju, kada mi se ukaze prilika :)

:gol:

ma zenski fudbal ja zakon!
By fudbalerka
Originally posted by Angel83
Originally posted by anche
дефинитивно постоји веза између лезбејства и фудбалице! :D
Ovde si potpuno u pravu! Veruj mi, posto treniram fudbal, zakljucak je iz licnog iskustva! :chestram:
da znas da si u pravu..postoji veza i te kako.. jer i ja treniram vec skoro 4 godine :)
Korisnikov avatar
By Myself
Ja sam igrala i bila registrovana godinu dana u ZFK 'Vojvodina' i to prednjeg veznog. Znam da sutiram i levom i desnom, tako da sam bila dosta dobra.

Medjutim, obaveze mi nisu dopustile da se ozbiljnije posvetim fudbalu. 'Veliki' fudbal se mnogo razlikuje od malog, koji sam ponekad igrala sa drustvom.

Uglavnom su sve devojke ui ekipi bile sa DIF-a, osim golmana koja je bila majka dvoje dece i rukometni golman 'u mladosti'. Najjace mi je bilo na utakmicama kada dodje muz i stariji sin da navijaju za kevu.

Zaboravih da napisem da ZFK 'Vojvodina' vise ne postoji.
I da, bese to davnih dana (mis'im na moju fudbalsku 'karijeru'). :D
By fudbalerka
ja igram za zfk jerinu iz smedereva..znam da ne postoji vise zfk vojvodina..da, u pravu si ..veliki i mali fudbal se znatno razlikuju jer u malom fudbalu treba da budes snalazljivija, a za veliki ti treba vise snage i kondicije..kada si ti trenirala?ja treniram vec skoro 4 godine aktivno, ali ga igram vec skoro 9, s obzirom da sam trenirala 7 godina stoni tenis :)
Korisnikov avatar
By IriS
besmisleniji offtopic odavno ne pročitah. bravo :klap:

kiss addict
moderator
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!