Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ns.happyFudbal ne gledam, neke druge sportove letimicno!Originally posted by Sixtopa iznenadjen sam, mislio sam da si tip koji gleda fucu na tv i juri za loptom...Originally posted by ns.happyWhat?Originally posted by Sixto
Lopta ni u pismu!
AL slicuge vec da!iju!
Originally posted by MarvinOriginally posted by hlaefdigeOriginally posted by Marvinhmmm...is that a dare?
Polu prof. sam trenirao odbojku godinama.
Tu smotan nisam ni malo- ko mi prođe blok- skidam kapu![]()
![]()
![]()
![]()
(samo ne u beach volleyu, ne mogu iz onog jebenog peska 2 cm da se izmigoljim)
Originally posted by bojandjoSame here
mi smo u osnovnoj školi igrali između 4 vatre, i to mi je ODLIČNO išlo - jer je poenta da bežiš od lopte))) uvek sam ostajao među poslednjima na terenu
![]()
Originally posted by tintilyTacno, i u bilijaru nisam los!
Lopta?????? hm.........a da to bese ono okruglo razlicitih velicina i matreijala, napunjeno vazduhom najcesce. pa dobro bitno da sam se setila sta je.
Kakva lopta, pa ja sam u osnovnoj imala 0 iz fizickog celu jednu godinu, zato sto ne umem da je uhvatim kad mi je bacena.
Ok su mi samo one na bilijar stolu , njih treba udarati
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!