Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
koliko ova tema postoji, a rekao sam sebi da cu napisati ovde nešto ... ali zaboravih :drama:

komentatori na RTSu i BK, kada prenose teniske me?eve (koje prenose svake prestupne) su po meni o?ajni ... ništa novo ti ne kaže i uvek favoriziraju naše kada igraju, ok to je normalno ... ali meni je to previše .... što se ti?e tenisa EUROSPORT ima najbolje komentatore, uvek ih je dvoje ... i kroz me? pri?aju meðusobno, analiziraju igru i daju svakojake informacije kroz intervjue sa teniserima pre me?a , ali i u drugim sportovima ... EUROSPORT JE ZAKON !!! ... :up:

B92 mislim da imaju dobre komentatore u fudbalu (mada retko pratim).

Ali što se ti?e rvata i Janice i ostalih sportista iz lijepe njiove .... mislim da komentatori sa HRTa nemaju konkurenciju... toliko emocija koje ti komentatori iskazuju tijekom prenosa :radosnice:
... to mi je zanimljivo gledati koliko oni zapravo u tim momentima provaljuju gluposti ...
Jedna izjava komentatora sa HRT koja ?e mi doživotno ostati u se?anju i kada Janicu vidim setim se toga i uvek se zajebavam, ako imam nekog pored sebe u tom momentu
..pre nekoliko godina gledam ja skijanja , Janica prolazi premena na stazi sve u minusu ... komentator sav izvan sebe ... vidi se da ne zna sta prica .... kaže: JANICE SE RASPIŠTOLJILA :ubise: :skijanje: :pucaodsmeha: :lol: :smeh:

..najgluplja, najsmešnija izjava od komentatora :oskar:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma da....komentatori na HRT su najveci idioti u istoriji sportskog novinarstva! Njima bre ni istrcavanje igraca na teren ne prolazi bez politickih komentara.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bili bi komedija da to ne rade zlonamerno.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
naravno ..to je bolesno :barf: , pogotovo kada igraju sa Srbijom ili Slovencima :kesa:

..ali tenis, a pogotovo skijanje i Janica groznica ... :smeh: :doh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sta ce mucenici....Imaju tu Janicu i jos ponekog pojedinca. Posto su kolektivno nula, onda moraju da se hvataju za slamku...
Korisnikov avatar
By bigirl
Tralalalala...

Lm, ona dva IDIOTA na Eurosportu me tako nerviraju da mi bukvalno dođe da gađam tv! Mislim, kakvi su ono izrazi ("kresnuo je loptu glavom", "opalio slobodan udarac" i sl), a o objektivnosti i da ne pričam (ako ne daj bože u timu koji igra ima neko ko je nekada igrao u Liverpulu, odmah se zna čiji napadi će biti glasnije propraćeni)!!! A tek nipodaštavanje značaja nekih ekipa i fudbala koji se igra u toj zemlji je bila KATASTROFA za vreme trajanja ACN-a.

Komentari?
Korisnikov avatar
By Moa
Nisam gledala ali znam sta pricas,komentatori su prilicno losi koji su na eurosportu,pocela sam da pratim sportove tipa snooker gde i dalje stara garda sa britanske televizije komentarise...Prvi koji su poceli sa takvim nekim stilom komentarisanja su ona dvojica sa sportkluba koji su strucnjaci za NFL,ali oni su se ljudi razvijali vremenom,odlicno poznaju sport koji komentarisu pa to zvuci sasvim odlicno...Panticu vrati se sve ti je oprosteno....

bigirl :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!