Originally posted by Nicodemus
Originally posted by Morgan Le Faye
" ko razume shvatice"
Implicitno sam prozvan, ali nije mi jasno zasto. Shvatio sam poziv da ti budem bastovan, na cemu cu se ljubazno zahvaliti. Sto se tice sajta i dece ometene u razvoju - to citam samo kao jos jednu casual malicioznost. S druge strane, mozda je u pitanju neki kodirani jezik, to ni Pitija ne bi razlucila. Jedno je sigurno - kad tzv. forumas kaze sajt, on misli iskljucivo i samo na forum, njegova autisticnost je k'o dve planete.
Elementary my dearest Nicodemus, redakcija je sastavljena od vishe chlanova, u mom postu nisam implicirao nishta shto bi ukazalo na koje chlanove redakcije sam ja mislio.
Slichno, privlachi slichno, eventualna moja tako sluchajna malicioznost je trebala da ima za efekat davanje do znanja ljudima koji se neshto pitaju povodom ovog sajta, da su potrebne promene, mnogo vishe kvaliteta, a malo manje paranja neba s nosevima.
Da pozvao sam pojedine chlanove redakcije da mi budu bashtovani, ali nisam precizirao koje bashte. Simbolika je chudo....
Kada kazem, zec, ja mislim na zeca, kada kazem na sajt mislim na sajt, a kada kazem forum zaista sam mislio na forum.
Nadam se da ti je sada malo jasnije jer sam dao sve od sebe
da ti odgovrim s tvojim fondom rechi, i s izrazima za koje se nadam da nece biti problema da ih shvatish.