Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
"Oj Jolanda, Jolanda, kol'ki su ti ( brkovi)"- zajebancija :)
Tema je čisto informativna - Hirzutizam (pretjerana dlakavost kod žena) – uzroci, simptomi i liječenje
Procjenjuje se da oko 15 % ženske populacije boluje od ove bolesti, no pošto je to stigmatizirajuće, onda se o tome ne priča. Pa ću zato ja vrlo rado, pošto sam došla u kontakt sa curama koje to imaju u bjutiju gdje izbjeljujem ožiljak,a cure idu na elektroepilaciju riješit se dlaka. Ništa neobično :)

Uzroci hirzutizma

U pubertetu kod djevojaka, jajnici počinju proizvoditi mješavinu ženskih i muških spolnih hormona, što uzrokuje rast dlaka ispod pazuha i stidnih područja. Hirzutizam se može dogoditi ako kombinacija hormona postane neuravnotežena, tojest ako muški hormon (androgen) brojčano nadjača ženski hormon.

Hirzutizam može biti uzrokovan:

Sindromom policističnih jajnika
Cushingovim sindrom
Kongenitalnom adrenalnom hiperplazijom
Tumorom
Lijekovima

Slika

Metode uklanjanja neželjenih dlačica

Za uklanjanje neželjenih dlačica, opcije uključuju:

Elektroliza – kroz ovaj tretman umeću se male igle u svaku folikulu, igla emitira impulse struje te na kraju ošteti folikulu. Elektroliza je učinkovit postupak, no međutim, ponekad može biti bolan. Korištenje krema nakon elektrolize može smanjiti nelagodu.Trajan postupak za cijeli život.

Laserska terapija – u ovom postupku kroz kožu prolazi vrlo koncentriran snop svjetlosti, te dovodi do oštećenja folikule dlake, što spriječava njihov rast. Moguće je da ćete nakon tretmana osjetiti nateknuće kože i crvenilo. Laserska terapija također nosi rizik od opeklina i diskoloracije kože.

Slika

Slika

Slika

Eto, sve normalne prirodne biološke djevojke, samo sa hormonalnim poremećajem koji je rješiv, no nažalost, ljudi su nerazumna govna, uglavnom.
By alexandermagic
Imali smo takvu djevojku u skoli, ako se ne varam imala je problem i sa bubrezima. Lijecena je intenzivno godinu i pol - dvije, tek nakon toga se podvrgla kozmetickom uklanjanju malja. To uopce nije uticalo na njen odnos sa tadasnjim deckom, s kojim je poslije par godina sklopila i brak u kom su jos uvijek. A on je tipicni ' macho dasa'.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ma, to su jako lijepe cure, ne vidim razloga da ih to sprejčava, ali iz komentara koji su se pričali se dalo zaključiti da se doslovno sakrivaju od ljudi, iako to njihovo ništa strašno nije, malo zulufi, ne bi čovjek ni primjetio da bolje ne pogleda.

Baš kul, šta fali ... Dlake su skroz normalna pojava, meni na mojoj curi ne bi smetale dlake, alI ZNAM da ih nema :andjelak:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Nikakve skrivene namjere, ovo je sasvim normalna ženska tema, nema blama .. ja sam isto dlakava ko čudo :) , sve je to normalno , sada da li su noge ili ruke ili lice ili prsa ili sve , irelevantno je ..- može biti nasljedno kroz generacije ili je bolest u pitanju pa se može liječit ukoliko se želi , ništa čudno.
Ovo se nažalost drži za "sramotnu" žensku bolest.
Svi smo mi samo ljudi i jednaki pod suncem.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ih sta se sve smatra bolescu bez razloga samo zbog socijalnih konstrukta koji su u nekom trenutku imali smisla

I sama si to radila i osudjivala

Dosla maca na vratanca?
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799087#p2799087]heksagon123 napisao:[/url]Ma, to su jako lijepe cure, ne vidim razloga da ih to sprejčava, ali iz komentara koji su se pričali se dalo zaključiti da se doslovno sakrivaju od ljudi, iako to njihovo ništa strašno nije, malo zulufi, ne bi čovjek ni primjetio da bolje ne pogleda.

Baš kul, šta fali ... Dlake su skroz normalna pojava, meni na mojoj curi ne bi smetale dlake, alI ZNAM da ih nema :andjelak:
Hm, draga, nije bas da nemam dlaka, samo se redovno brijem, pa ne primetis :wink:
A bradu i brkove pogotovo cesto brijem, da te ne bockam :lol:
Dobro, ovo poslednje je bila sala :wink: :) :kiss:
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799665#p2799665]heksagon123 napisao:[/url]Nikakve skrivene namjere, ovo je sasvim normalna ženska tema, nema blama .. ja sam isto dlakava ko čudo :) , sve je to normalno , sada da li su noge ili ruke ili lice ili prsa ili sve , irelevantno je ..- može biti nasljedno kroz generacije ili je bolest u pitanju pa se može liječit ukoliko se želi , ništa čudno.
Ovo se nažalost drži za "sramotnu" žensku bolest.
Svi smo mi samo ljudi i jednaki pod suncem.
Dlake su prirodna pojava. To sto ih mi, u savremenom drustvu uklanjamo, to je vec druga stvar.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799671#p2799671]Anhedonie napisao:[/url]Ih sta se sve smatra bolescu bez razloga samo zbog socijalnih konstrukta koji su u nekom trenutku imali smisla

I sama si to radila i osudjivala

Dosla maca na vratanca?
Ajd' ne seri, bre. Ne brkaj stvari. Heksagon123, a ni ja uostalom, ovde nismo nikoga osudjivale, ovde se govorilo o realnim cinjenicama, kao i o nerazumevanju nekih stvari, ali ne i osudama.
Prema tome, ne napadaj moju zenu bez povoda. Ma, uostalom, sta se dzabe nerviram? Kao i vecina ovde, nemas argumenata za ono sto pises, ali, tu ti ni sam Bog ne moze pomoci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!