Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By gnossienne
Bilo na Labrisovoj zurci u decembru... Atmosfera da se smrznes. Licni utisak, možda je drugima bilo lijepo. Iskreno, mislim da bez gejeva nema dobre zabave i opuštene atmosfere.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Meni je s jedne strane bilo bezveze to što, da nisam došla u društvu pozvane osobe, uopste ne bih ni znala da se ta žurka održava. Možda nisam dovoljno obraćala pažnju, ali nekako sam lako saznala i za Merlinku, i za tribine Centra za kvir studije, i Rainbow Party, i WB zurke, jedino je ta bila nevidljiva bez ličnog poziva osobe povezane sa njima. Ali to je i dobro, ovaj put sam bar bila pozvana, inače za neke druge lezbijske aktivnosti i okupljanja, izlete... Dešavalo se da pitam kad pričaju o tome, da li mogu da dođem tipa kao publika na sportsko dešavanja i dobijem odgovor tipa:"Paaa neee ne znam baš ...[lupetanje bez smisla...]" I posle slijede žalbe što im se više ne javljam. Ne bih se ja tako lako drznula više uključiti u nešto što je samo za lezbijke. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Napravite zurku i ja dolazim. Ako moze nesto u Aprilu, ali da bude puno lezbara.
I to raspolozenih, necu smor.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786206#p2786206]gnossienne napisao:[/url]Meni je s jedne strane bilo bezveze to što, da nisam došla u društvu pozvane osobe, uopste ne bih ni znala da se ta žurka održava. Možda nisam dovoljno obraćala pažnju, ali nekako sam lako saznala i za Merlinku, i za tribine Centra za kvir studije, i Rainbow Party, i WB zurke, jedino je ta bila nevidljiva bez ličnog poziva osobe povezane sa njima. Ali to je i dobro, ovaj put sam bar bila pozvana, inače za neke druge lezbijske aktivnosti i okupljanja, izlete... Dešavalo se da pitam kad pričaju o tome, da li mogu da dođem tipa kao publika na sportsko dešavanja i dobijem odgovor tipa:"Paaa neee ne znam baš ...[lupetanje bez smisla...]" I posle slijede žalbe što im se više ne javljam. Ne bih se ja tako lako drznula više uključiti u nešto što je samo za lezbijke. :lol:
Tako se i meni desilo, prosle godine, da sam sasvim slucajno od poznanice saznala za odrzavanje lezbejske nedelje (ona mi je i prosledila program).
Sekte na sve strane :giljotina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!