Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By dajana22
ovo je druga tema koju pišem, ne snalazim se bas najbolje na sajtu, pa nemojte zamjeriti .
imam 17 godina i da sam lezb.sam odavno uvidjela .zaljubljujem se kao i svi drugi ljudi, ali jos nikome nijesam nista priznala.
evo vec dvije godine sam zaljubljena u bivsu najbolju drugaricu, koja ustvari i ne prica sa mnom bas od tada kada sam shvatila da sam zaljubljena, ali iz drugih razloga. jos ne mogu prestati da mislim na nju, iako mi se desi ponekad da mi se neke druge svidjaju. sta da radim?
By Kragi
Samo izbegavaj alkohol i droge jer se uteha ne nalazi u njima. :hvala:
By dajana22
Hahah, a Ceca mi je kraljica. Droga ni pod razno, a ovo drugo. .pa ponekad
Korisnikov avatar
By Macan86
ooo pa mlada si ti,biće tek vremena za curice...A i za priznavanje nekom.Sve to dođe na svoje vremenom kako sazrevaš sve više i više
By Aven
Za početak makni sve što te podsjeća na nju i prestani se hraniti bilo kakvim informacijama o njoj.

To ako je zaista želiš preboljeti.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nemoguce je dati pravi savet u ovom scenariju, a ne zvucati kao nesto iz Bravo casopisa. Do sada bi trebalo da si naucila da osecanja ne mogu da se promene, ali da mogu da se kontrolisu. Ne mozes izbrisati ono sto osecas preko noci, ali mozes da racionalno utices na odluke. Kao sto je neko rekao, prestani da se "hranis" informacijama u smislu uhodjenje preko fejsbuka, gledanje zajednickih slika, citanje poruka, slusanje pesama koje te podsecaju na nju i ostale gluposti koje rade ljudi koji misle da su zaljubljeni.

Kreni da radis nesto konstruktivno i korisno kao npr. da radis na sebi, da redovno ucis. Radi stvari koje ti pricinjavaju zadovoljstvo. Pocni da gledas neku novu seriju, izadji na pice sa drugovima/ drugaricama, u bioskop, soping, setnju, na sladoled, itd. Prestani da sazaljevas sebe i fokusiraj se na druge stvari i seti se da ce vremenom ta osecanja nestati, samo nemoj svesno da ih vracas svaki put kad malo izblede.
By dajana22
Hvala svima mnogo, trudim se da radim druge stvari koje ne ne podsjecaju na nju, ali mi se sve nekako vraca. Najgore od svega je to sto zivi preko puta mene, ali nekako se i sa tim nosim
Korisnikov avatar
By hippo...
Jao majkooooo..
Procitah obe tvoje teme.. Razumem ja sve to da ti treba neko sa kim mozes da pricas i sve to. To je normalno, visi malo vise na forumu i chatu i bice toga.
A sto se tice devojke te, zaboravices je cim se pojavi neka druga, prava sansa, veruj mi, tako kaze meni iskustvo. Ali, naravno da ima ali, ja imam isto 17 godina i ponekad pomislim da je ipak greska imati ozbiljne veze dok si tako mlad. OK je naci nekog za zezanje i sve sto ide sa tim. Tako da mislim da ti je stvarno potreban prijatelj koji je isti kao ti i koji ce da te razume uvek. Samo misli ovako, "imam 17 boli me k**** idem da se zezam", to meni uvek pomogne. :nerd: :kiss:
By dajana22
Pa to mi je nekako sad prioritet, da nađem nekoga ko će me istinski razumjeti i podržavati, nekog sa kim ću moći da pričam o svemu ovome. Hvala puno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!