Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By JustDragana
Ljudi izvinjavam se ako sam promasila temu, al' eto ja sam odlucila da za pocetak ovde pisem.

Imam 23 godine i skoro sam izasla iz ormana (finally!). Ne znam nista o gej svetu. Bila sam dva puta u Pleasure-u (to je bio prvi klub koji je moja strejt drugarica nasla na google-u :D) i recimo da nemam gej prijatelje. Kazem recimo zato sto zapravo znam par gej osoba, ali ne zelim njihovu pomoc, tako da sam prepustena samoj sebi :D Nikada nisam imala devojku i iskreno malo mi je scary sve to. Osecam se kao najgora gej osoba ikada! :D Svaki savet je dobrodosao. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pležr može, Egal izbegavaj. Toliko za početak. Ovde imaš dosta cura i mlađih i starijih, pa će te one već lepo izbrifingovati. Živa bila, devojko. :pivce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam razumeo da si bila samo u Pležr-u.
Korisnikov avatar
By JustDragana
Pa dobro bila sam i u egalu, ali to ne racunam. Bila sam preko dana sa gej i strejt drugaricom koje nisu znale da sam i ja gej. Dosle iz znatizelje, popile pice i otisle...
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
Ma koliko birali reči i bili fini, to je na kraju suština sledećeg koraka. :lol:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Ovde nije problem sam cin, problem je naci devojku za taj cin :D xD Jel' tako JustDragana?? :D
Korisnikov avatar
By IriS
e jbg. lezbejke su dosadne. šta ti je to trebalo :sigh:
Korisnikov avatar
By IriS
ispravka, predosadne su
Korisnikov avatar
By Delete
A da ti nisi neki clan 1389, produzena ruka Mise Vacica, koji bi da sazna gde je pogodno mesto za prebijanje pedera i preobracivanje lezbejki?
Korisnikov avatar
By JustDragana
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632866#p2632866]Delete napisao:[/url]A da ti nisi neki clan 1389, produzena ruka Mise Vacica, koji bi da sazna gde je pogodno mesto za prebijanje pedera i preobracivanje lezbejki?
Sta bre? Je l' me zezas? :D Za slucaj da se ne zezas, prvi put cujem za grupu 1389, ili Misu Vasica, i kako uopste lezbejke mogu da se preobrate? Ako znas, kako daj reci da se preobratim, zivot bi mi ocigledno bio mnogo laksi...
Korisnikov avatar
By JustDragana
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632868#p2632868]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632864#p2632864]JustDragana napisao:[/url]

Au bre stvarno sam ocekivala neke korisne savete...lako je vama da se sprdate :D
o kakvim korisnim savetima pričaš? npr.?
Npr.kako je tebi bilo na pocetku? Da li si se osecala/o kao da ne pripadas ni tamo ni ovamo? Da li si se cimala/o da neces znati da se ljubis (mozda je ovo sadnje nekome glupo, ali ja bas imam neku blokadu -.-). Tako nesto...
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
JustDragana, postavis sliku u temi Moja Fotka :) Mozda ne i najbolji, ali svakako prvi korak u upoznavanju nekoga ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
znam da zvuci jako banalno, ali google is your friend.

i stari(ji) postovi na estrogenu. a i noviji. citaj, edukuj se, ja mislim da je to pametnije od odmahnog lizanja pikice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!