[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615922#p2615922]Orlando the Lady napisao:[/url]Kakav odnos imate prema strepu?
da li je on samo tehnički vrsno pomagalo ili ste bliže ideji prema kojoj je on zaista, zaista jedna mala, silikonska piša?
Kad bi vagina u sebe primala oblike poput tetraedra, paralelopipeda i sl., onda se ne bi koristili valjkastim/falusoidnim oblicima. Bogami, i prsti su falusoidnog oblika pa sumnjam da onim lezbijkama koje se iščuđavaju strepu (like "fuj, to liči na penis") pada na pamet da si ih odrežu.
Nego, okej mi je strep, zna mi biti seksi. Samo, ne sviđa mi se kad se proračunato koristi - tipa, "idemo kupiti strep i sad ćemo se seksati s njim". Više preferiram da je tamo negdje u ladici, pa ako nam nadođe, neka se nađe pri ruci. Blowjob mi nije sexy (još!), a isto tako nema šanse da bih koristila istu igračku s više partnerica. Takve stvari su mi za "jednokratnu" upotrebu, tj. za jednu partnericu. Poslije veze ide u smeće.
Općenito, kad slušam o (dugoročnijim) lezbijskim vezama (3-4 godine na dalje) sve više mi se čini da postoje samo tri faze: u prvoj se ne mogu zasititi jedna druge i ne trebaju im nikakve igračke, u drugoj slijedi kupovina igračaka, a treća je lesbian bed death. :'(