Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ugledna novinarka i moja prijateljica, Sonja Martić, traži lezbejku sa kojom bi obavila razgovor za list za koji radi i piše. Nemam pojma kako je isplanirala taj razgovor, samo me je pitala znam li neku lezbejku voljnu da razgovara za štampu, pa sam se odlučio za najpraktičnije rešenje - Ostaviću ovde link koji vodi do njezinog FejZbuG profila, radi kontakta, ako je neka od vas, mile moje, raspoložna za tu vrstu aktivizma. :lezkiss: :lezba:
:kiss:
https://www.facebook.com/sonja.martic" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
Ne može to tako.

Mislim da moramo da otvorimo javnu raspravu i vidimo koju forumašicu delegiramo za razgovor.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam baš, Mars. Mislim da nije predviđeno da lezbejka istupa u štampi kao forumski delegat, već više za sebe, da kroz svoju priču pruži auditorijumu skicu za portret života lezbejki u Srbiji danas.
Nadam se da će se neka javiti, jer mislim da stvarno nema smisla da se ja, lično, šminkam, stavljam periku i veštačke sise ne bih li dao lezbejsku ispovest kao ' Dragana ' - devojka napaćena i od života šamarana. :roll: Mislim, mogu ja to, nije problem, ali mislim da je to suvišno i poražavajuće da se desi, kad imamo toliko kurentnih, pametnih i lepih leca na Forumu. :lezba:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako pristanem, insistiracu da me fotka u `aljinici boje lila i metne moju fotku na duplericu.
Korisnikov avatar
By Blady
Da sam lezbejka, prijavila bih se za ovo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Blady, nije bitno što se ne izjašnjavaš kao lezbejka, dosta je što ližeš macu, to je za široki auditorijum dovoljno da prihvati da jesi lezbejka. Šta auditorijum zna o tim finesama u samoodređivanju ? Ništa.
:deni:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa i to sto kazes..
No, ako ja ne zelim da se izjasnjavam, onda ne bih zelela ni da me drugi obelezavaju.
Jer jeste da lizem picke, ali nisam lezbejka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto mučenik ? Skoro sam situaciono lizao picu devojke - vrsne i rasne lepotice i učinio sam to sa velikim zadovoljstvom, zato što mi je devojka pre svega estetski vrlo prihvatljiva. Ne kažem da sam se baš rasplinuo od užitka i pohote, ali mi je bilo prijatno. O, siii, siiiiii. :yes: Nikakvo to mučeništvo nije. No, nooooo :nono:
By Kragi
A da stavis ti, deni, i link svog fb prifila pa bi mozda neka, tebi estetski prihvatljiva, formasica htela da joj polizes picku. :lol:
Sumnjiv si znas. Nisi ti dzaba temu stavio u 'estrogen' deo foruma :kakodane:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj da budeš neozbiljan, Kragi, molim te, generalno je prirodno da se ližu pičke i penisi osoba koje su nam estetski prihvatljive, pod uslovom da to lizanje nije u vidu zanata, za zaradu. Nisam čuo da je neko izjavio da je iz meraka lizao polni organ osobe koja mu nije estetski prihvatljiva. Stavio sam link fb profila te ugledne novinarke da bismo pojednostavili postupak povezivanja i realizacije projekta. Mislim da sam svojim bitisanjem na ovom mestu stekao barem toliko poverenje da svako može bez zazora da se, iz objašnjenih razloga, javi osobi na koju sam ga uputio. :deni:
By Kragi
Pa zezam se aman. :lol:
Premda mi prvi post i tema generalno nije za estrogen a onda si lepo skrenuo u tom smeru :galerija:
Zato sam se i nasalio :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj, molim te, sa mnom tako da se šališ, Aranđele. Nisam za takve šale. :pms:

Riska mode off

:lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, neko zna Sonju, a neko Draganu sa Sonjine profilne fotografije... :lol:
A za Draganicu znam da je mlada i veoma senzibilisana devojka, VEOMA :) , pa izvol'te...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!