Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

The Hollywood Reporter je nedavno uradio intervju sa Jane Lynch, Zooey Deschanel, Marthom Plimpton, Christinom Applegate, Laura Dern, Julia Louis-Dreyfus i Julie Bowen, pa se raspričaše o koječemu vezanom za njihova iskustva u tom poslu - od blamažnih iskustava, preko žena u komediji i steraotipa vezanih za to, pa do mizoginije koja se još uvek skriva po budžacima industrije. U svakom slučaju interesantan intervju jer su sve dame poprilično otvorene, zanimljive i uglavnom pametno zbore, i bilo je pravo zadovoljstvo gledati bez uobičajenih ograničenja koja im nameću tv intervjui.

U slučaju da nekog interesuje, evo necenzurisana verzija.

http://bcove.me/giqqhtiy" target="_blank <-- clicky!
Nisam znala ko je gospođa Marta but she seems cool, bilo bi fino da je mogla da dođe do reči od Zooey-nog besomučnog trkeljisanja. Udavi, brate, podseća me na mene nakon familijarizacije sa nekim ili određene doze alkohola. :nope:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Marta igra trenutno u Raising Hope, koju ne gledam jerbo ne volim taj disfunkcionalno porodični fazon, ali je apparently ok serija. A ona je inače potomak Carradine dinastije, od kojih su nama nekako najpoznatiji Keith i David.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!