Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Chutzpah
Cao drustvo.. Prvo da vam se izvinim sto dodjem onda kada imam problem, postavim temu i nestanem. Ali vec duze vreme mi se ne kucka na forumu, a i imam nekih varijacija u samopouzdanju.. Tako da sam ga eskivirala. Nije ovo neko savetovaliste, dodjem, ozdravim i odem. Al zaista nemam sa kim da pricam o ovakvim stvarima.

Pre dve godine sam dosla i outovala se. Svi su me podrzali, dobila sam neke sjajne komentare i savete.. Al nazalost, izgleda da jos uvek nisam bila spremna da stupim na scenu.. Te sam glupo ostavila svoju seksualnost po strani i nastavila eksperimente sa decacima.

Ta faza je prosla pre par meseci.. Kada je ona usla u moj zivot. Upoznale smo se na treningu. Upala sam u neku njenu ekipicu, i aktivno smo se druzile. Bas aktivno. Najvise smo se slagale, i medju nama je vibrirala nepojmljiva hemija. Hemija koju su svi osecali. Toliko da je postajalo neprijatno, njoj, meni, - svima. Kako je druzenje teklo, umnozavali se izlasci.. Pokazalo se, sad cete reci da se proseravam, da je ona neka vrsta moje srodne duse. Sve nam se poklapalo. Volimo iste stvari, mrzimo iste stvari, isto gledamo na svet, ljude, okolinu. Slicne su nam sitnice koje radimo i imamo zaista minimum razlika. Jedna od onih osoba koje sretnete i ne zelite nikada da izgubite. Zato sto se jednostavno u vazduhu oseca ona fraza "to je to". Sad. Zaplet. Ona je strejt. Ona ima 27, ja imam 20. Apsolutno suluda kombinacija za zapocinjanje bilo cega. I ja sam toga bila jako svesna. Zelela sam je kao prijatelja, jako, tako da sam se trudila da ne ubacujem emocije u celu pricu. Problem je bila ona. Uvek su bile u igri neke sumnjive poruke sa njene strane. Cule smo se svaki dan. Opaske su bile u fazonu "ko zna, mozda ja zapravo volim zene".. Flertovala je, nesvesno.. Ali je flertovala. Nije mogla da se suzdrzi, a ja nisam mogla da verujem. Jer znam da ima duge strejt veze iza sebe. Jedno vece smo izasle da setamo. Bilo je idelno. Ne mogu ni da stavim u reci. Ona je rekla da bi dejt bio savrsen, jos samo kad bi se zapecatio poljupcem. Tu je vec vece naginjalo ka provokacijama na tu temu. Otvorile smo se jedna drugoj maksimalno. Medjutim, nisam se usudila da bilo sta uradim. Mozda nedelju dana posle toga, outovala sam joj se. Kao sto sam i mislila. Bila je ok sa tim, sta vise ni ona nije mogla da veruje sta oseca u zadnje vreme.. Jer je nikada nije privukla nijedna devojka. Tri dana posle toga smo zavrsile zajedno. Trajalo je mesec dana. Trajalo je duze, samo sto taj odnos vise nismo zvale 'veza'.

Mogu samo da kazem, sto je i normalno, posto sam lez jel'te. Da je ona prva osoba koja me je napalila, dok smo bile zajedno. S obzirom da sam se ceo zivot bezukusno ljubila (i sve ostalo) sa muskarcima.. Ona je prva sam kojom sam, jebote, napokon osetila nesto. Rekla sam joj da cu je posle svega zeleti u svom zivotu. Sta god da se desi. I zelim je. Sada je jako zelim u svom zivotu. Problem je sto sam zaljubljena prvi put. Prvi put da nesto osecam, prvi put da je to bilo bar na kratko uzvraceno. Prepustila sam se, znajuci kako se zavsavaju strejt-lez veze.. I evo. Ne mogu da se sastavim. Ne mogu da zaboravim. Mislim sta da vam pricam, znate kako funkcionise bol i koliko moze da boli.

Problem je sto zelim da je prebolim i da joj ostanem prijatelj, a i ona mene jako zeli u svom zivotu. Svesna sam svega. Da ne mozemo da budemo zajedno, da mi je ovo samo prva ljubav, i da je zato normalna iluzija kako bi ovo moglo da potraje ceo zivot. Dogovorile smo se da prestanemo da se cujemo.. Na jadovite jade. Iako se vidjamo na treninzima. Sve mi strasno tesko pada.

Ne poznajem nikoga ko je gej u svom okruzenju. Tako da ne mogu da nadjem devojku koja bi mi je izbacila iz glave. Ono sto sam vidjala u Apartmanu mi se ne dopada..

Da li ste imali/e slicnu situaciju? Mislim, kako ostati prijatelj posle raskida..? Mnogo bi mi znacilo da cujem slicna iskustva, posebno pozitivna.. Ne znam da li da prestanemo skroz da se vidjamo i cujemo neko vreme.. Ili da nastavim da se druzim sa njom i da pokusam da nadjem nesto usput.. Da me ne bi ovoliko bolelo

:shrug:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Cvrc, pozitivno iskustvo nemam. Imam negativno.
Zabavljala sam se sa jednom osobicom skoro cetiri godine. I dobro, to je veliki period, skontali smo da se razvijamo u potpuno razlicitim smerovima, te da osecanja vise nisu ista, jos nismo ni iz istog mesta i zdogovorimo se da ostanemo drugari, kao.
E, to je znacilo da me cima samo onda ako nema pametnija posla i ako je ego malo pretrpeo neko udaranje, pa da ga ja lecim. Da ja iscimavam svoje prijateljice da se prevode motivaciona pisma i preporuke, koja sam ja krojila, doterivala i frizirala i to danas za sutra ujutru. A to je samo par detaljcica. A kada se pojavi neka treca osobica, onda se vise ne poznajemo. I moja mazohisticka potreba da nekome budem prijatelj ko meninije trajala je taman toliko dugo dok se nisam ponovo zaljubila. A desice se. I to mnogo jednostavnije i lakse ako proslost ostavis iza sebe.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
samo bi sebe mucila da se sa tom osobom sada druzis, trust me. upravo prolazim kroz to da podvlacim crtu sto se takve slicne price tice. shvatila sam da je ona bila "idealna" u toj fazi kada smo se "muvale". poslednjih par meseci pokusavamo da se druzimo, ali ja sam sad skontala da ona meni ne pruza to sto ocekujem od pravog drugarstva i koliko sam god zelela da budemo ok, ne vredi. ona mene naziva "srodnom dusom" a pala je na svim testovima pravog prijateljstva. nesto slicno kao iskustvo wilhelmine. kada joj trebam, ja sam uvek tu, a kada meni neko treba, od nje ni traga ni glasa.
distanciraj se od nje na neko vreme i fokusiraj se na druge stvari koje su realno bitnje. i drzi oci sirom otvorene, posto ces mozda propustiti neku divnu osobu koja te zaista zeli zbog neke iluzije iz proslosti.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma jok, od tog prijateljstva nema nista, dok ne prebolite jedna drugu.
A posle kada se vec razidjete, necete vise biti bitne jedna drugoj u buducnosti.
Jbga.
Nemam sta pametnije da kazem.
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382871#p2382871]Blady napisao:[/url]Ma jok, od tog prijateljstva nema nista, dok ne prebolite jedna drugu.
To. Tek kad obe budete u stanju da ljubomoru, povredjenu sujetu i slicne kojestarije koje raskid vuce za sobom ostavite po strani, moci cete se nazivati prijateljicama. S tim sto postoji mogucnost da tom odnosu nikad nije bilo sudjeno da se zasniva iskljucivo na prijateljstvu pa se potpuno udaljite. Ja sam svedok da su moguce obe ove dijametralno suprotne opcije post-raskidnog odnosa.
Korisnikov avatar
By mega therion
iz mog iskustva, mislim da je moguce ostati u prijateljskim odnosima ali tek kad te strasti zahladne... ja sam sa bivsom sada i vise nego super, mada se jedno duze vreme nismo cule... sad ona ima nekog drugog... nzm, bitno je da se eliminise faktor ljubomore, ako toga nema, ne vidim zasto ne biste ostale prijetelji...
Korisnikov avatar
By Chutzpah
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382871#p2382871]Blady napisao:[/url]Ma jok, od tog prijateljstva nema nista, dok ne prebolite jedna drugu.
A posle kada se vec razidjete, necete vise biti bitne jedna drugoj u buducnosti.
Jbga.
Uf.. Zvuci realno, al trenutno bas boli
Sanja Steppenwolfin napisao:samo bi sebe mucila da se sa tom osobom sada druzis, trust me. upravo prolazim kroz to da podvlacim crtu sto se takve slicne price tice. shvatila sam da je ona bila "idealna" u toj fazi kada smo se "muvale". poslednjih par meseci pokusavamo da se druzimo, ali ja sam sad skontala da ona meni ne pruza to sto ocekujem od pravog drugarstva i koliko sam god zelela da budemo ok, ne vredi. ona mene naziva "srodnom dusom" a pala je na svim testovima pravog prijateljstva. nesto slicno kao iskustvo wilhelmine. kada joj trebam, ja sam uvek tu, a kada meni neko treba, od nje ni traga ni glasa.
distanciraj se od nje na neko vreme i fokusiraj se na druge stvari koje su realno bitnje. i drzi oci sirom otvorene, posto ces mozda propustiti neku divnu osobu koja te zaista zeli zbog neke iluzije iz proslosti.

U procesu sam udaljavanja. Pojma nemam. Cekam da prodje vreme, da vidim sta ce izaci iz svega toga. Mislim ona je trenutno i te kako tu. Samo sto ne mogu uz njeno "prijateljstvo" sve ovo da zaboravim..

Mia123 napisao: To. Tek kad obe budete u stanju da ljubomoru, povredjenu sujetu i slicne kojestarije koje raskid vuce za sobom ostavite po strani, moci cete se nazivati prijateljicama. S tim sto postoji mogucnost da tom odnosu nikad nije bilo sudjeno da se zasniva iskljucivo na prijateljstvu pa se potpuno udaljite. Ja sam svedok da su moguce obe ove dijametralno suprotne opcije post-raskidnog odnosa.
Ne znam.. Nadam za sada se nadam da ce sve ostati ok.. Zato sto sam je, kao sto sam u uvodnom rekla, sve vreme vise zelela kao prijatelja.. Sada i ona zeli to isto. Mada mozda ni ne razmisljam objektivno, s obzirom da sam strasno povredjena..
Korisnikov avatar
By Delete
Uh...tema kao stvorena da je izbegnem, ali me nesto vuce da odgovorim. :)

Ne verujem da je moguce ostati prijatelj posle raskida. Drug da-ali prijatelj neposredno nakon veze, svakako ne.
Jer, iz mog ugla gledanja razlika izmedju veze i prijateljstva je samo u fizickom/intimnom segmentu odnosa.

Nedavno sam izasla iz veze na sporazuman nacin. Dogovor je bio da ostanemo u kontaktu. U prvi mah, fizicka distanca, uzdrzanost od emotivnih izliva i neopterecujuci razgovori su delovali fantasticno.

Ali, s vremenom, sve ono sto partner ne treba, a prijatelj sme da uradi je mene pocelo da povredjuje.

Nepoverenje i opterecujuca ocekivanja sa njene strane, moja ocekivanja temeljena na navikama i dotadasnjoj praksi, bolne pauze izmedju recenica, biranje reci...sve je pocelo da boli, iz dana u dan.
I dok sam se smeskala dok pricamo, uzdrzavajuci se bilo kakve ljudske reakcije, iza kulisa sam plakala, jer svako neodgovoreno pitanje, pauza izmedju recenica, sve ono na sta nisam obracala paznju dok sam bila u vezi i sve ono za sta ne bih marila u razgovoru sa drugom/drugaricom mi je teralo suze na oci i sasecalo me kao mac.
I sve je bilo tako do jedne veceri kad je kulminiralo nesto sto u drugarskom odnosu ne sme biti kamen spoticanja, ali ne i u tako osetljivoj emotivnoj vezi koja nije veza-veza. Desilo se da sam popustila pod pritiskom za koji ona mozda nije ni znala da postoji, pa sam u nekoliko recenica sasula svu nakupljenu gorcinu osobi koju nisam smela izgubiti, niti htela povrediti. I sad, koliko god zelela da se sa nekim divim novcicima iz svih krajeva sveta, pokazujem satove, razgledam male glodare, vozam na autodromu u pretesnom auticu, dok zapisujem sve na neki papiric...ipak moram to sa vise razlicitih osoba ili sama, jer sam se olako odrekla povrsnog drugarstva u buducnosti zeleci nesto vise sada.

Ako postujes tu osobu i razumno prihvatas razloge zbog kojih vise niste zajedno, napravi distancu i dozvoli vremenu da nadvlada emocije, bez toga ne mozes racunati na tu osobu u buducnosti.
Nemoj to shvatiti pogresno, ali nesto bas i ne bih rekao da je doticna osoba nesto narocito heteroseksualno orijentisana. :nokti:

U vezi sa tim sto osecas...Mogao bih citave tri strane da ti ispisem o slicnostima koje se svakome od nas desavaju u takvim situacijama, ali mislim da bi to bilo malo mukotrpno citati.
Jedina stvar koja ti moze pomoci, a koja se pokazala kao produktivna, je da das sebi vremena.
Tesko je, znam, ali to je jedini nacin da bolje upoznas samu sebe. Nemoj da mucis sebe time trenutno, zasluzujes vise od toga.
Izadji, nadji sebi hobi, nesto cemu ces posvetiti paznju i ljubav.
Jednu stvar imaj na umu-ako je vase prijateljstvo jako kao sto tvrdis, ne postoji verovatnoca da tek tako nestane preko noci. Potrebno je vreme da stvari legnu na svoje mesto, kako bi mogla razumno da analiziras situaciju i ti to jednstavno moras da prihvatis.

Reci mi ovo-da li mislis da si TI spremna da pristanes samo na njeno prijateljstvo?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382852#p2382852]Popeye napisao:[/url]prijateljstvo poslije raskida je kao guranje dinje u šupak. it's doable, ali čemu?
A čemu ne? Ne mislim na dinju, već na afterlove friendship?

Ja sam sa velikom većinom mojih mnogobrojnih bivših u friendly odnosima. :kosa: :P

Na prvom mestu jer su dobri ljudi. Ispostavilo se. Nikad se nije završilo ne-znam-kako-ružno, pa da
PoslE raskida nemam više nikakav kontakt sa tom osobom.
Its stupid, u shared something intimate with that person. Sure, if its not just body fluids...
Jeste da je u nekim slučajevima lakše u nekim teže, nekad je potrebno više vremena da neko zaceli svoje rane, ali in the end, dont see how anything bad can happens.

Ne kažem sa svima, i po svaku cenu, što neko reče - sa normalnima sa kojima možeš, ali čemu taj NO stav, načelno? Its funny, almost childish...
Korisnikov avatar
By bern
<text deleted>

daj sebi vremena.
By Kragi
Joj ne. Ne volim da komplikujem zivot a kontam i da su prijatelji skroz druga kategorija ljudi. Mrzi me da detaljnije objasnjavam.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382878#p2382878]Chutzpah napisao:[/url]
Jbga.
Uf.. Zvuci realno, al trenutno bas boli
Jer jeste realno :yes:
E pa boli, jbga, to je neminovno, ali vidi ovako...
Izvagaj da li vise boli da se lepo udaljite, dok ne prodje to ili da je gledas sa nekim drugim, kako izgradjuje odnos koji si TI zelela sa njom.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
S vremena na vreme, pravo zlopaćenje. Bar taj neki tranzicioni period.
Korisnikov avatar
By IriS
dok god jedna od osoba više oseća emotivni od drugarskog/prijateljskog momenta, apsolutno je nemoguće.
dešavalo mi se u oba smera i bilo je svaki put jednako teško. to sa distance mogu da kažem.

no vremenom, ako sam neku od osoba sa kojima sam bila u emotivnoj vezi volela, ja ne prestajem da volim... i prosto mi samo lepe stvari naviru u sećanje kada su oni u pitanju... ako tu izuzmeno neke koji su me džukački/džiberski ispovređivali, njih ni na slici ne mogu da smislim. :hand:

lm, dok god ne prestanu jake emocije, nema tu prijateljstva, bar ne tog koje ti priželjkuješ.
By ~ Le Saint X ~
Ja sam od zimus poceo ponovo da se druzim sa bivsim deckom
Raskinuli pre 2 godine...
i eto, ja sam bio taj koji je inicirao korak i super je sve...
iskreno osim jednom, nismo spominjali nasu vezu
ali sasvim mi je prijatno s a njim
i njemu sa mnom
dolazi kod mene
setamo...
i td

tako da - DA

ne znam, ali ja sam sa 90% momaka
a mozda i vise ostao u cool odnosima
By loreenche
let's be friends doesn't work. leave it at that.
Korisnikov avatar
By constantine
ima. znam puno ljudi koji se druze posle veze. Tj. bolje se kontaju kao drugari nego kao partneri
Korisnikov avatar
By mikeli
,,, huh ..... Vratila si i mene, u neke mlade, lude dane ... (kao i vecinu, starijih) ! Bilo situacija, ih ,, Mnogi su rekli, moje iskustvo kaze, tesko, je posle ... Pozitive nema, dok traje, traje ,, Posle, :(
A predlog, za boli, kod mene je bila kafana ... opet, ja sam musko, a ti zensko, jedino da se nadjemo, i zajedno 'bolimo' jade ljubavne ...
Sad, nije crno kod svakog, iskustva govore drugacije, ako ljudi kazuju iz srca (u sto verujem), i nadam se da sam sve rek'o !
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382993#p2382993]IriS napisao:[/url]dok god jedna od osoba više oseća emotivni od drugarskog/prijateljskog momenta, apsolutno je nemoguće.
dešavalo mi se u oba smera i bilo je svaki put jednako teško. to sa distance mogu da kažem.

no vremenom, ako sam neku od osoba sa kojima sam bila u emotivnoj vezi volela, ja ne prestajem da volim... i prosto mi samo lepe stvari naviru u sećanje kada su oni u pitanju... ako tu izuzmeno neke koji su me džukački/džiberski ispovređivali, njih ni na slici ne mogu da smislim. :hand:

lm, dok god ne prestanu jake emocije, nema tu prijateljstva, bar ne tog koje ti priželjkuješ.
to

plus:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382899#p2382899]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382852#p2382852]Popeye napisao:[/url]prijateljstvo poslije raskida je kao guranje dinje u šupak. it's doable, ali čemu?
A čemu ne? Ne mislim na dinju, već na afterlove friendship?

Ja sam sa velikom većinom mojih mnogobrojnih bivših u friendly odnosima. :kosa: :P

Na prvom mestu jer su dobri ljudi. Ispostavilo se. Nikad se nije završilo ne-znam-kako-ružno, pa da
PoslE raskida nemam više nikakav kontakt sa tom osobom.
a posebno ovo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382916#p2382916]bern napisao:[/url]<text deleted>

daj sebi vremena.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Najpre.. Svima koji su spomenuli vreme, znam. Nazalost znam. Bila sam vec povredjivana, tako da nisam u kil majself fazi.. Znam da ce proci.. Opet, ta svest ne cini da se osecam bolje.. Jos uvek sam slomljena. Ali cekam, sta cu..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382892#p2382892]Alejandro napisao:[/url]Nemoj to shvatiti pogresno, ali nesto bas i ne bih rekao da je doticna osoba nesto narocito heteroseksualno orijentisana. :nokti:
Nemam nesto iskustva. Ali ceo zivot u strejt vezama i neki mali izlet sa mnom. Doduse jako lep izlet.. Nisam sigurna. Trebalo bi da se kotira kao strejt.. Doduse, bolje ni da ne razmisljam u tom pravcu..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382892#p2382892]Alejandro napisao:[/url]
Reci mi ovo-da li mislis da si TI spremna da pristanes samo na njeno prijateljstvo?
Pojma nemam. To je glavni problem. Da li osoba koja je bila zaljubljena moze da ostavi emocije u proslosti, i zaista ostane prijatelj? Zelim je u svom zivotu. To bi bio moj odgovor. Ako se osvrnem na trenutke pre nego sto smo zavrsile zajedno.. Cini mi se da je sve moglo da ode i u pravcu necega sto nije veza.
Synesthesia napisao: Na prvom mestu jer su dobri ljudi. Ispostavilo se. Nikad se nije završilo ne-znam-kako-ružno, pa da

Its stupid, u shared something intimate with that person. Sure, if its not just body fluids...
Jeste da je u nekim slučajevima lakše u nekim teže, nekad je potrebno više vremena da neko zaceli svoje rane, ali in the end, dont see how anything bad can happens.

Ne kažem sa svima, i po svaku cenu, što neko reče - sa normalnima sa kojima možeš, ali čemu taj NO stav, načelno? Its funny, almost childish...
U ovo bih volela da verujem. Nismo prekinule burno uopste. Niti ona zeli da me izbaci iz svog zivota, niti ja nju. Samo mi je postalo bolno da je cujem svaki dan po ceo dan, a da ne mogu da je imam. Da ne nabrajam, svaki kontakt sa njom - bio divan bio bezazlen, sve sto cini nju onime sto zelim. Sve je pocelo da me boli. Zato sam morala da se udaljim. Iako se jos uvek vidjamo na treninzima. Mislim, njoj u svakom slucaju ne bi smetalo da se druzimo i povremeno spavamo.. Sto bi u njenim ocima bio slucaj friends with benefits, dok u medjuvremenu zeli da nadje decka za ozbiljnu vezu.. Mogla sam to sebi da radim, dok nisam shvatila da sam zaista zaljubljena i da vise nema smisla.

Al' nadam se da cemo jedna od druge zeleti prijateljstvo, kada sve ovo prodje.. Kao sto ti rece..
Blady napisao: Jer jeste realno :yes:
E pa boli, jbga, to je neminovno, ali vidi ovako...
Izvagaj da li vise boli da se lepo udaljite, dok ne prodje to ili da je gledas sa nekim drugim, kako izgradjuje odnos koji si TI zelela sa njom.
Smrt. Znam. Pomisao na to me je i momentalno udaljio iz cele price. Ne bih to podnela nikako za sada.. Znam da si upravu..
mikeli napisao: A predlog, za boli, kod mene je bila kafana ... opet, ja sam musko, a ti zensko, jedino da se nadjemo, i zajedno 'bolimo' jade ljubavne ...
Sad, nije crno kod svakog, iskustva govore drugacije, ako ljudi kazuju iz srca (u sto verujem), i nadam se da sam sve rek'o ![/color]
Kakvo bre musko zensko. Ne treznim se. Nisam je se nagledala. :friends:
IriS napisao: lm, dok god ne prestanu jake emocije, nema tu prijateljstva, bar ne tog koje ti priželjkuješ.
Pa da, to me i zanima.. Kada odu emocije, da li ce ostati makar one, prijateljske. Zato sto se ne stancuju svaki dan, osobe koje zelimo pored sebe zauvek, tj. za prijatelje. Ona je bas retka vrsta. Ne samo zato sto sam zaljubljena, vec mi i generalno prija sto sam je upoznala i sto se kapiramo na toliko nivoa..
~ Le Saint X ~ napisao:Ja sam od zimus poceo ponovo da se druzim sa bivsim deckom
Raskinuli pre 2 godine...
i eto, ja sam bio taj koji je inicirao korak i super je sve...
iskreno osim jednom, nismo spominjali nasu vezu
ali sasvim mi je prijatno s a njim
i njemu sa mnom
dolazi kod mene
setamo...
i td
Zvuci bas onako kako zelim.. Manjak godinu dana mozda..
Hys. napisao:
Da, odlicno sumirano.. Nista cekam da prodje bol.. A jos bolje ako nadjem klin da izbijem klin. Mada.. :placko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!